Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyik legjobbunk volt, rossz meccset néztél?gránit írta:Alexis mellett még most is sokan kiállnak, én ma is erőtlennek éreztem. Bizonytalan, bátortalan, nincs benne átütő erő. Akarni akar, de ez kevés. Jövőre kell egy igazi gólgyáros, meg hátul is tömködni kell a lyukakat, mert Mascherano egyre reménytelenebb.
Én az igazolások topikban írtam is,hogy igazoljuk le 2.(?) számú kapusnak!ozsimiki írta:Te jó ég
Ha bajnokok leszünk (csoda lenne ilyen "támadó" játékkal, bár a Nou Camp tehet csodát),akkor Willyt igazoljuk le, Ő többet tett érte ma, mint a mi srácaink, de legalább akartunk
(aki nem érti mit beszélek, nézze meg mit fogott a 94.percben) így nem lett bajnok az Atma
Gondolom Messit csak megszokásból írtad oda, mert épp egy hajszálnyival volt motiváltabb, mint eddig, tehát a nulla helyett mondjuk, hogy alig észrevehetően.Pavel írta: Csak Dani, Alexis és Messi akart bajnokságot nyerni, a több...
Bizony mit fogott, elkerekedett az én szemem is, mert már bent láttam.ozsimiki írta:Te jó ég
Ha bajnokok leszünk (csoda lenne ilyen "támadó" játékkal, bár a Nou Camp tehet csodát),akkor Willyt igazoljuk le, Ő többet tett érte ma, mint a mi srácaink, de legalább akartunk
(aki nem érti mit beszélek, nézze meg mit fogott a 94.percben) így nem lett bajnok az Atma
Így Xavi pihenhet az Atma elleni bajnoki döntőre!MichaaBee írta:Hivatalos kezdőnk: Pinto; Alves, Bartra, Mascherano, Adriano; Cesc, Busquets, Iniesta; Alexis, Messi y Pedro.
Úgy tűnik sokak vágya teljesülhet, Fabregas kezd Xavi kárára.