Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most akkor 1,2 millió a bónusz, vagy 10,8 millió bónusszal együtt az éves fizetése...?palesz77 írta: Évi 8,8 millió euro alapfizetés az összesen 44 millió öt év alatt. Van évi 2 millió euro bónusz, az 10 millió összesen. Tehát az éves fizetése 10 millió euro Neymarnak.
A fizetését azért nem rendezik hónapok óta, mert állítólag évi 20 milliót kér, még jó, hogy erre nem bólint rá a vezetőség..macgabi írta:
Nagyon demagóg dolog a Messi féle fizetéseket összevetni a magyar rögvalósággal.
Semmi értelme, ráadásul nincs köze az eredeti problémához.
Elmondom l as s a n, hogy én is megértsem: van Messi, aki kétséget kizáróan ma a világ legjobbja. A nemzetközi sportsajtó évek óta Messi-Ronaldo összevetésben képes csak cikkezni.
Messi szeretne jobban keresni CR-nél, nem feltétlenül azért mert pénzéhes gyík, hanem mert ő már mutatott valamit, és ennek igen is ára van. Ráadásul idehozzák a klubhoz Neymar öcsit, aki még semmit nem tett le az asztalra, de már jobban keres, mint az eb, vb, többszörös bl nyertes csapattársak (és Messi).
A klub ráadásul hónapok óta hitegeti, hogy rendezik a fizetését...
Tehát szerintem nem a pénz az igazi gond itt, hanem a vezetőség hozzáállása.
Nagyon demagóg dolog a Messi féle fizetéseket összevetni a magyar rögvalósággal.zola8787 írta:Hjajjmacgabi írta:3. Messi.
![]()
Tehát mivel Messi egy kiadós sz.rás alatt annyit keres, mint egy átlag magyar ember egy hónapnyi munkával és mivel Neymar is megkapja ezt az összeget csak neki egy masztubálásnyi idő is kell hozzá, ezért Messi szomorú és motiválatlan.
Remélem emlékszik itt minden második fórumozó, amikor "Roncikát" szidtuk, hogy a pénz miatt motiválatlan, Messit miért nem? Jajj, mert ő a már nem is tudom micsoda. Igen az ő érdeme a Barcelona eddigi csillogása így van, csakis az övé senki másé, illetve most, hogy sz.r a csapat, ez nem az ő hibája, mert a többiek nem képesek kitörölni a seggét.
Félreértés ne essék, nekem nincsen bajom ANNYIRA Messivel, de kajak itt már Iniestán kezdve mindenki szidva volt, de ha valaki Messire csúnyát mondott, mehetett is a hóhérhoz bejelentkezni. Na mindegy.
Ém nem bánom, hogy Luis Enrique jön. Ismeri a Barcát, a spanyol bajnokságot, kvázi otthon van.CsocseX írta:Luis Enrique-ről mi a véleményed?macgabi írta:Kicsit hosszú, bocs.
Szerintem meg nem a pénz az, ami miatt baja van, nem létezik, hogy a Betis ellen duplázik, majd az Atma ellen unottan sétál a pályán. Egy mentálisan jó állapotban lévő embernél nem lehet ekkora hangulatingadozás. Szerintem inkább a vezetőséggel van baja és már nem csak az egész fórum, hanem ő is elküldené őket.zola8787 írta:Hjajjmacgabi írta:3. Messi.
Messi és Neymar, így pontosabb. Meggyőződésem, hogy Messi gyengébb teljesítménye elsősorban a klubvezetés arcoskodásának köszönhető. Idehozták Neymart (szerintem jól tették), de túl nagy fizetést kap ahhoz képest, hogy még semmit nem mutatott, Messinek meg nem akarják megadni, amit kér, holott ő cipelte a csúcsra a Barcát. Megértem, ha mostanában nem nagyon motivált.![]()
Tehát mivel Messi egy kiadós sz.rás alatt annyit keres, mint egy átlag magyar ember egy hónapnyi munkával és mivel Neymar is megkapja ezt az összeget csak neki egy masztubálásnyi idő is kell hozzá, ezért Messi szomorú és motiválatlan.
Köszönöm szépen a hozzászólásod. (3-szor, 4-szer biztos elolvastam már)macgabi írta:Kicsit hosszú, bocs.
Hjajjmacgabi írta:3. Messi.
Messi és Neymar, így pontosabb. Meggyőződésem, hogy Messi gyengébb teljesítménye elsősorban a klubvezetés arcoskodásának köszönhető. Idehozták Neymart (szerintem jól tették), de túl nagy fizetést kap ahhoz képest, hogy még semmit nem mutatott, Messinek meg nem akarják megadni, amit kér, holott ő cipelte a csúcsra a Barcát. Megértem, ha mostanában nem nagyon motivált.
Már megfigyeltem én is hogy amióta ez a vezetőség van, és ez a szakvezetés dolgozik a klubnál, azóta szinte mindig a kritikákat és a rossz eredményeket is mindig próbálják megmagyarázzni és úgy feltüntetni hogy mint hogyha az az adott probléma nem is létezne. Egyébként pedig a bajnoki címtől függetlenül ha martinó tényleg olyan intelligens mint ahogyan mutatja magát, akkor az ata meccs után azonnal bejelenti a lemondását.BarcaFan2002 írta:Ez szégyen... Erre egyszerűen nincsen jobb szó. Egy tavaly a másodosztályban szereplő,januárban még a hatalmas befejezői képességekkel rendelkező Sancheztől is 3 gólt kapó csapatot,úgy hogy hajtottunk és látszott, hogy akarunk,nem hogy nem tudtunk megverni,de még csak gólt sem rúgtunk nekik.![]()
Hihetetlen.
TATA TAKARODJ!!!!! Nem hittem volna, hogy ilyet fogok írni, de ezért a produkcióért egyszerűen én szégyenkezem. Aztán meg ez a magyarázkodás... Hogy tulajdonképpen jó eredményt értünk el. Jézusom!![]()
![]()
Amennyiben nyerünk, adja az ég, akkor az nem Tata érdeme lesz, hanem a csapatot alkotó klasszisoké. Tata rosszul nyúlt hozzájuk már az elején. Meg akarta mutatni ki az úr, aztán azok támogatását vesztette el, akiken múlnak a meccsek. Csak emlékezzünk az állandó "rotálásokra". Ezzel nem akarom azt mondani, hogy rossz edző, csak azt, hogy valamit az elején nagyon elszúrt és ennek folyománya az egész bajnokság meg a többi.CsocseX írta:visca el barca írta:elég nagy a valószinusege h az év meccsén, majd teljesen uj felállásban jatszunk
Biztos vagyok benne, hogy az Elche elleni felállításhoz hasonló fog kimenni a Camp Nou gyepére... Én csak fantáziálok, és megosztom veletek.
szerk.: Ennyi eredménytelen iksz után mit várnak? Majd most? Ugyan már, dehogy... Volt lehetősége Martinonak bizonyítani. Sokadszor találkozunk velük idén.
Bár bement volna az a három kapufa...
Szivemből szóltál...visca el barca írta:én már kb két éve hajtom h el kell felejteni ezt a két szélső csatáros baromságot. az egyiknek nem fekszik, a másik meg sík hülye hozzá![]()
neyt meg messit be kellene tenni előre, mögéjük egy bika kp-t és kész is. tök feleslegesen bohóckodunk a volnal szélsőkkel.
visca el barca írta:elég nagy a valószinusege h az év meccsén, majd teljesen uj felállásban jatszunk
gránit írta:Itt egy apró ellentmondást érzek. Ami egyben feltárja a legnagyobb problémát. Valóban nem tudják, hogy mit kellene játszani, mert identitászavaros a játékunk. A tiki-taka már a múlté. Legalábbis messze nem abban a formában játszunk, mint 4 vagy 5 éve. Jönnek ehelyett az ívelgetések, és olyan kétségbeesett "megoldások", amikhez nincsenek hozzászokva, és amit nem is igazán tudnak. Ívelgetünk Messire...? C'mon... Feladtuk a tiki-takát - éppen ezért nem mondanám, hogy a régi beidegződések kötik őket gúsba -, viszont nem látni az alternatívát. Olyan alternatív kísérleti elemeket látunk, ami nem az ő asztaluk. Hozzáteszem, a régi tiki-takát ezzel a játékosállománnyal már nem is lehetne játszani. Meg kellene újulni, de senki nem tudja az alternatív irányt. Ez a gond.Dave87 írta: a jelenlegi Barcelona legnagyobb problémàja: ez az elavult, végletekig kiismert és màra egyértelmüen lelassult jàtékrendszer a jàtékosok fejére nött és bekebelezte öket.
Nemes egyszerüséggel fogalmuk nem volt, mit kéne jàtszani, miutàn az "A" verzio (mint idén màr sokadszor) csödöt mondott. Ezt mi sem példàzza jobban, mint hogy a 70. percben ivelgettünk Messire vagy Iniestàra.