Feast4 írta:
Amúgy meg ha belegondoltok a David Luis dologba. Minőségi védőt 35 körül kapsz alsó hangon. Az ő képességeivel az ár reális. Annyi lehet a baj, hogy néha marha fegyelmezetlen, de a világ egyik legjobb belső védője. Mondjuk Hummelsnek jobban örülnék, de egy pillanatig nem fogok szomorkodni ha tényleg megvan.
Igen, lehet, hogy csak 35 millió körül kapsz, de nem mindegy, hogy milyen körülmények között.
Például Hummelshez ragaszkodik a klub, az egyik legjobbjuk, hosszú ideig építenek rá és ő sem veri az asztalt, hogy el akar menni.
Luis-nál nem ilyen egyszerű az eset. Mou-nak nem nagyon kell és ő is szívesen távozna. Ennek fényében más a helyzet. Lehet, hogy a klub a tulaj, de a játékos is tud nyomást gyakorolni a klubra.
Ott volt Bale. Levy semmi pénzért nem akarta engedni. A walesi erre nem állt edzésbe egész nyáron, Cesc-t is hány éven át kergettük, aztán akkor érkezhetett, amikor már ő is bejelentette távozási szándékát. De millió és egy hasonló szituáció volt már.
Szóval ezeket a dolgokat figyelembe véve irreális ez a 39 millió. Courtois-ért pedig nem hullajtok könnyeket. Itt lesz Ter Stegen egy nagyon tehetséges kapus, akire hosszútávon lehet építeni. Annyira nincs szükségünk rá, hogy a háromszorosát kiadjuk érte. Vannak fontosabb posztok, ahol elkél a változtatás. Én is nagyon örülnék, ha ő jönne a német helyett, mert egy kicsit zsákbamacska, de lehet bármilyen jó, ha más posztokon kukák vagyunk.
Ha Alves megy a PSG-hez én el tudnám képzelni van der Wiel-t is nálunk. Alves és Marquinhos mellett nem biztos hogy annyira ragaszkodna hozzá a PSG. Nem top 3-as védő, de azért ott van az elitben, ami a posztját illeti. Fizikálisan nagyon jó, a támadásokba is be tud kapcsolódni, Alveshez képest bőven előrelépés lenne. Nekem mindig is tetszett a játéka. Azt hiszem tavaly voltak is pletykák iránta.