2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nehezen tudom ezt elhinnai arról, aki sztem a világ legjobb edzője. De talán pontosabb lenne, ha a spanyol bajnokság legjobb edzőjének nevezném, mert minden edzőnek más és más játékstílus fekszik. Capello,Murinho-antifoci, de ez a támadó játék leginkább Franknak fekszik.Attya írta:Nem tudom, ki olvasta a Nemzeti Sportot, de abban azt mondják, hogy Rijkaard Memória zavarban szenved!!!! Ezt eddig nem is tudtam!!!!! Ez a hír igaz? Ha ez így van akkor nekem Henk és Frank munkája felértékelődik!!!! Hajrá Barca!!!
Én is olvastam, elég érdekes sztori, de én nem hiszem. Ha ez így lenne, akkor nem kapna munkát ezen a szinten, szerintem...Attya írta:Nem tudom, ki olvasta a Nemzeti Sportot, de abban azt mondják, hogy Rijkaard Memória zavarban szenved!!!! Ezt eddig nem is tudtam!!!!! Ez a hír igaz? Ha ez így van akkor nekem Henk és Frank munkája felértékelődik!!!! Hajrá Barca!!!
Azért cserélte le Guilyt, mert Ancelotti behozta Maldinit így ő lett a bal bekk és ezzel Serghinho feljebb lépett, ezzel pedig nagyon veszélyessé vált a bal oldal, ezért kellett behozni 1 védőt aki Oleguer elött +szűrte a bal oldalt!!!! Persze miután Oli +sérült Belletti vette át a jobboldali védő szerepét!!!!antiimperialista írta:Én már írtam a BL-es topicban, hogy nem értem, miért csak kettest kapott. Viszont az első cseréjét - Giuly helyett Belletti - nem értettem. Nem indokolta semmi, hogy változtasson a csapat szerkezetén, arról nem is beszélve, hogy Ludo jól játszott.
Nem, először rijkaard köpött. Azóta nem szeretem, elég undorítóan viselkedett akkor...Ádám02 írta:én is ugy tudom hogy Föller köpött elöször aztán Raiikard!!!El Payaso írta:Nem Völler köpött először? Én úgy emlékszem!windu írta:ma láttam a jurósporton rijkaardot az orinzsében
kis rugdosódás után leköpte rudi völlert : )
hát ő is volt még nagyobb hajú /nem nagy/ meg bajuszos)
én is ugy tudom hogy Föller köpött elöször aztán Raiikard!!!El Payaso írta:Nem Völler köpött először? Én úgy emlékszem!windu írta:ma láttam a jurósporton rijkaardot az orinzsében
Nem Völler köpött először? Én úgy emlékszem!windu írta:ma láttam a jurósporton rijkaardot az orinzsében
Ezt mindig is tudtam, de nekem az a véleményem, hogy ne játszunk ilyen futbalölő játékot, bár most nagy szükség volt rá! Nem volt szabad ugyanabban a szakaszban kiesni a bl-ből, de én azt se bánom ha kikapunk, de a foci abszolút attraktív legyen, mint amilyen eddig is volt! Ezért szurkolok ennek a csapatnak, bár jó lenne azért ötvözni a 2-őt, tehát szép focival eredményesen nyerni a meccseket csak gondolom ez nagyon nehéz! Na mindegy nekem a meccs emiatt nem tetszett, de most nem számít a lényeg, hogy továbbjutottunk! Így tovább!Taibi írta:Rijkaard taktikailag is felveszi a versenyt bármelyik edzővel.
Ennyire precíz, fegyelmezett Barcát nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára.
Vito írta:azért ilyet ritkán látni focipályán!
ez Rijkaardra és Messire nézve is hízelgő.
nagy RESPEKT