Én nagyon sajnálom, hogy Messivel hosszabbítottunk, mert egyértelműen elindult a lejtőn. Mentálisan biztosan. Lehet filozofálgatni rajta, hogy mi baja lehet, de az igazság az, hogy nem tudjuk és valószínűleg nem is fogjuk megtudni, hogy miért nem teljesít úgy, mint a sérülése előtt. Ami tény: tavasszal nagy ívben tett a Barcelona meccseire, csak a meze volt a pályán. Ez pedig biztosan nem a véletlen műve. Lassan, körülményesen és rengeteg hibával játszott, ráadásul csak sétálgatott, ha épp nem volt nála labda. Volt 1-2 jó momentuma, de egy ekkora zseninél ez édes kevés. Talán jobbak lettünk volna nélküle. Ennek tetejébe pedig erre a teljesítményre kapott egy álomfizetést... mos komolyan nem értem, hogy mire számít a vezetés... ha megdicsérünk valakit a rossz teljesítményért, akkor majd jobban fog utána hajtani, amikor azt látja, hogy neki nem kell hajtani a fizetésemeléshez? hát nem. Szépen el kellett volna vele beszélgetni már a kupadöntő után (legkésőbb), hogy "barátom vagy nekiállsz dolgozni vagy mehetsz amerre akarsz"... ehelyett még meg is veregették a vállát... Abból a 200 millió feletti összegből, amit érte kaptunk volna egy komplett csapatot vehetett volna a tisztelt vezetőség. Futotta volna bőven mindenre, nem kellene azon filozofálni, hogy merjünk-e költeni annak tudatában, hogy jövő nyáron lehet, hogy tilos lesz...
Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ameddig olyan celebekre építünk, mint Messi, Cesc vagy Piqué, és azokat a melósokat eladjuk, akik mindent megtesznek a csapatért, addig itt nagy trófea nem lesz.
Kíváncsi leszek az edzőre jövőre, de én elvárnám, hogy az argentin pénzeszsákot szépen padoztassa, ha annak büdös az edzés...
Mindenesetre én annyi játékost szórnék ki idén, amennyit csak lehet. Sajnos 2 középső védő, egy jobbszélső, egy középpályás és két csatár igazolás csupán álom kategória. Természetesen Rafinha visszahozatala mellett. Pedig ha belegondolok, akkor ez "csupán" 7 érkező lenne, ami bőven elférne.
szerk.: a kapusokról megfeledkeztem: két kapussal 9 érkező lenne, de a cserekapust simán meg lehetne oldani a b-ből.