Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikori mezt szeretnél? Illetve Barcelona mezt?#David Villa# írta:Sziasztok! Aki jártas a mez rendelésben tud nekem megbízható, jó áron áruló oldaldt mondani?
Előre is köszönöm. Szép napot!
Már ma árulták.Gery0704 írta:Nagyon jól néz ki az új mez![]()
Július 6-17 között leszek Barcelonában valakinek van tapasztalata hogy tudok már akkor venni a stadionnál belőle? és milyen áron lesz az új mez?előre is köszönöm
Szerintem már mától megvásárolható:Gery0704 írta:Nagyon jól néz ki az új mez![]()
Július 6-17 között leszek Barcelonában valakinek van tapasztalata hogy tudok már akkor venni a stadionnál belőle? és milyen áron lesz az új mez?előre is köszönöm
Két éve voltam kint június végén, akkor már tudtam venni az akkori új mezből.Gery0704 írta:Nagyon jól néz ki az új mez![]()
Női csapat egyik tagja volt biztos aki felvette, h elkészüljön a képzola8787 írta:A női vásárlóknak jól fog állnivisca el barca írta:íme az idegenbeli mezünk. szép lett ez is.
A női vásárlóknak jól fog állnivisca el barca írta:íme az idegenbeli mezünk. szép lett ez is.
Edgar Ie es Dongou.zsoltfree írta:Nekem ez az első számú mez a vala volt legszebb, bár élőben mindig máshogy néz ki.
A promó kép viszont sokat elmond minden évben a jelen és következő szezon játékosairól (például amikor már Eto nem volt rajta, és később el is ment). Ez alapján Fabregas, Sanchez, Mascherano, Song és Alves sincs rajta...
Az viszont főleg érdekes hogy Bagnack és Dongou viszont abban pózolnak....
Tavaly meg tavaly előtt sem szerepeltek ezek a játékosok az első mezbemutató képeken, úgyhogy ez tényleg nem jelent semmit.messideco írta:Fabregas, Mascherano, Alves, Alexis nincs rajta. Persze ez még nem jelent semmit, de tavaly is kivágták Thiagot a hasonló képről.
tavaly thiago ott volt mint xavi, a szélén. lehet őt is kivágják?messideco írta:Fabregas, Mascherano, Alves, Alexis nincs rajta. Persze ez még nem jelent semmit, de tavaly is kivágták Thiagot a hasonló képről.
Jobbrol a masodik Dongou.diagonal írta:Jobbról a második az biztos hogy Adama Traoré, legalábbis ha jól látom. Ő nagy ígéret, jelenleg kiforratlan még, de látszik, hogy nagy játékos lehet, én nagyon sokat várok tőle 2-3 éven belül.palesz77 írta:Ki az a bal hátsó sorban levő srác? Remélem védő, a kiállása megvan hozzá..A másik két ifi Denis Suarez és Dongou? Bocs a tudatlanságomért, velük nem vagyok nagyon tisztába..
szerk.: Na látom nem egész 20 másodperccel megelőzött Matyi.
Az új mez nekem nagyon tetszik, szerintem picit retrós, talán ezért.
Az idegenbeli meg nem tudom milyen lesz most, de ebben az idényünkben ez a piros-sárga csíkos nagyon szép volt, most az Atletico ellen rengetegen feszítettek benne a Nou Campban, meg jöttek szembe velem stadionon kívül is. Nekem korábban nem nagyon tetszett, de élőben tényleg nagyon szép meg kell hagyni.
Jobbról a második az biztos hogy Adama Traoré, legalábbis ha jól látom. Ő nagy ígéret, jelenleg kiforratlan még, de látszik, hogy nagy játékos lehet, én nagyon sokat várok tőle 2-3 éven belül.palesz77 írta:Ki az a bal hátsó sorban levő srác? Remélem védő, a kiállása megvan hozzá..A másik két ifi Denis Suarez és Dongou? Bocs a tudatlanságomért, velük nem vagyok nagyon tisztába..
szerk.: Na látom nem egész 20 másodperccel megelőzött Matyi.