2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is érzek még 5 évet Xaviban, valahol Katarbanvisca el barca írta:1. Te jó Ég, én a Barcát fogom edzeni
2. Ideje lesz leülni vele és beszélni, megtudni, mit szeretne (xavi)
3. de a játékstílus nem fog lényegesen változni
jaj istenem ez megint olyan alice csodaországban szindróma. örülök h itt vagyok, inkább nem követelőzök stb stb
xavi mint tudjuk még 5 évet érez magában.
magyarán ugyanazt a tilitolit fogjuk erőltetni csak legjobb esetben más emberekkel. vagy most nem a jobb hanem a bal oldaról adogatunk majd be
Mascherano pedig már egy ideje közutálat tárgya lett itt a fórumon. olyan emberről beszélünk aki pep ideje alatt remekelt, mindamellett, hogy köze nem volt a kh poszthoz, guardiola hozta ki belőle az akkori jó játékot, úgy lett kiépítve a középpálya és az egész csapatos letámadás (aminek hiányában nem vagyunk a topon 2 éve, köszönhető a lazaságnak meg a tötyilötyinek), hogy tökéletesen lehozta egy fénykorát élő kh játékát. semmivel nem lett rosszabb azóta, csak már nem annyira éles a középpálya, alvest nem kell ecsetelni, hogy mekkora teret hagy maga mögött, xavi nem fut annyit, busquets nem tud ütközni középen. sergio csak azzal élt meg idáig, hogy bitang jól helyezkedett és lefülelte azokat a labdákat, amiket a középpályás és csatáros letámadás fojtása lehetővé tett. ami már két éve nem létezik, csak elvétve 1-1 meccs erejéig.Nervo írta: Azta Maschot aki teljesen alakalmatlan középsővédőnek
Hát nem tudom, az egész nyilatkozatot elolvasva nekem pont az ellenkezője jött le. Épp az, hogy mer majd változtatni, és ki meri rakni a játékosokat, ha nem ütik meg a szintet. Ez a címe is a mondandójának, "Új Barcát fogunk építeni".visca el barca írta:1. Te jó Ég, én a Barcát fogom edzeni
jaj istenem ez megint olyan alice csodaországban szindróma. örülök h itt vagyok, inkább nem követelőzök stb stb
magyarán ugyanazt a tilitolit fogjuk erőltetni csak legjobb esetben más emberekkel. vagy most nem a jobb hanem a bal oldaról adogatunk majd be
ezt én is sokszor rásütöttem martinora, de lássuk be,m a legtöbb játékosnak nem volt megfelelő alternatívája. neymar kidőlésével volt elől se volt minosegi csere, a kp-ról meg a védelemről nem is beszélve.Capon írta:a következő meccsen is ugyan azok a lélektelen játékosok kezdtek akik előtte hibát hibára halmoztak hetekig.
Én személy szerint még egy olyan edzői nyilatkozatot sem hallottam, ahol felfedték, hogy "mi most le fogjuk igazolni Józsit, Pistát és Sanyit, és eladjuk Bélát, Gabit, meg Petit". Még amikor célegyenesben vannak az átigazolások akkor is csak ilyen ködös válaszokat szoktak adni, nem hogy ilyen szituban, amikor csak elkezdik őket..Nervo írta: Sokal több konkrétumokat kellett volna mondani, 2 éve várja mindenki a csodát egy határozott embert aki igenis megmeri lépni az olyan dolgokat is ami esetleg nagyon sok embernek fájhat.Nekem a masceranos mondata verte ki a biztosítékot, hogy az ő szavára aztán mennyire oda kell figyelni. Akkor jogosan vetődik fel Viscánál is a kérdés, hogyha pont ezeket az embereket említi példaértékűnek akkor hogyan lesz itt változás beiktatva.
Azta Maschot aki teljesen alakalmatlan középsővédőnek, ő vele és még egy pár emberrel [alvés,xavi, song, pedró.] kellene kezdeni a változást.A másik pedig hogy meg sem említette hogy amit a sajtó is rebesgetett, vagyis hogy milyen posztra is jönnek azok az erősitések, mert a tito korszaktól kezdődően vártuk a nagy reformokat és semmi sem lett belőle.Ennél több konkrétummot kellett volna mondani.
Az erősitésekről elmaradt a válasz tőle.
Sokal több konkrétumokat kellett volna mondani, 2 éve várja mindenki a csodát egy határozott embert aki igenis megmeri lépni az olyan dolgokat is ami esetleg nagyon sok embernek fájhat.LM10 írta:
Most kiemeltél 3 olyan részt amibe belemagyarázod ezt az Alice csodaországban témát...Miért gáz, ha kifejezte, hogy mennyire örül, hogy a Barca trénere lehet?
Xavi esetében pedig rohadtul nem lehet még tudni, hogy mi lesz. Jó barátok, szóval biztos kitalálnak valamit, ami mindkét félnek jó.
Az meg hogy a stílus nem változik, az egyértelmű, mióta Barca a Barca azóta a rövid passzos labdatartó foci van. Ezen senki nem fog változtatni, viszont ahhoz, hogy ezt miképp érje el a csapat, az az edző dolga.
Ezért nem értem, hogy miért ekkora tragédia. Én az egész interjút elolvastam, és pont az jött le, hogy igen is tudja, hogy mi vár rá, és kiket kell elküldeni meg idehozni. Én csóri Titon illetve Tatán éreztem ezt az általad használt Alice csodaországban érzést, Enriquével abszolút pozitív vagyok.
Persze ettől még bukhatunk megint, semmi nem garancia vele sem, de olyan dolgot se mondott/tett eddig szerintem, hogy ne érdemeljen bizalmat.
Most kiemeltél 3 olyan részt amibe belemagyarázod ezt az Alice csodaországban témát...Miért gáz, ha kifejezte, hogy mennyire örül, hogy a Barca trénere lehet?visca el barca írta:1. Te jó Ég, én a Barcát fogom edzeni
A helyzet az, hogy a vezetőség csak Valverdeben és benne gondolkodott. Mivel Valverde kosarat adott, egy közül választottak. Mi meg esszük, nem esszük, ez van. Próbáljuk jóízűen enni - hátha ízleni fog.Dos Santos írta:Enrique nekem hatalmas kedvencem volt játékosként.Nagy harcos volt,akárcsak Puyol.Mindig volt mondanivalója meccs közbe...igaz ebből jutott a játékvezetőknek is gazdagon:D.Irányította,űzte,hajtotta a többieket.Olyan típusú játékos volt,ami Puyol távozásával hiánycikk lett Barcelonaba.
Ugyanakkor edzőként,nem vagyok meggyőződve,hogy ideális választás volt.A motiválással nem lesz baj.De mondjuk a BL kieséses szakaszába már jönni fognak olyan ellenfelek, akik ellen ez kevés lesz.Csak remélni tudom,hogy taktikailag is kellőképpen felkészült.
Vamos Lucho!
tök ugyanez nálam is.Capon írta:Érdekes de játékosként nem szerettem, nem arról van szó, hogy utáltam, csak valamiért nem kedveltem.
Remélem edzőként választási lehetőséget sem hagy nekem és csak imádni fogom tudni.
Sok sikert!