2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
csak az a kibe nagy különbség, hogy ezt egy Cristiano Ronaldo megteheti, bármennyire nem szimpatikus sokaknak... addig a spanyol még nagyon messze van ettől... és hiába van CRnek néha nagy arca a focihoz való hozzáállása az igen csak becsülendő.hank1ee írta:Ne haragudj, de ha majd Céronáldó felhagy az "I'm the man celebration"-nel, akkor lehet beszélni ilyenekről... Ehhez nem kell "Deulofeu arca", hogy ki legyen figurázva, mert be lehet állítani annyira nevetségesnek, hogy a következő grundfocimon én is kiparodizáljam, ha gólt lövök.ferninho írta: ez Deulofeu, nem véletlen tartottam mindig is többre Jesét, el lehet siklani ilyenek felett, de tökéletesen leírja mi is jelenleg Deulofeu legnagyobb baja... az arca... már az U csapatokban is ez volt vele a helyzet... ég és föld a közte és Jesé közti különbség ilyen szempontból, ha nem változtat a hozzáállásán, akkor komoly gondok lesznek nála, pedig hatalmas tehetség, de emellé egy kis alázat és tisztelet is kéne, mert ma már a tehetség semmire sem elég.
Ne haragudj, de ha majd Céronáldó felhagy az "I'm the man celebration"-nel, akkor lehet beszélni ilyenekről... Ehhez nem kell "Deulofeu arca", hogy ki legyen figurázva, mert be lehet állítani annyira nevetségesnek, hogy a következő grundfocimon én is kiparodizáljam, ha gólt lövök.ferninho írta: ez Deulofeu, nem véletlen tartottam mindig is többre Jesét, el lehet siklani ilyenek felett, de tökéletesen leírja mi is jelenleg Deulofeu legnagyobb baja... az arca... már az U csapatokban is ez volt vele a helyzet... ég és föld a közte és Jesé közti különbség ilyen szempontból, ha nem változtat a hozzáállásán, akkor komoly gondok lesznek nála, pedig hatalmas tehetség, de emellé egy kis alázat és tisztelet is kéne, mert ma már a tehetség semmire sem elég.
ez Deulofeu, nem véletlen tartottam mindig is többre Jesét, el lehet siklani ilyenek felett, de tökéletesen leírja mi is jelenleg Deulofeu legnagyobb baja... az arca... már az U csapatokban is ez volt vele a helyzet... ég és föld a közte és Jesé közti különbség ilyen szempontból, ha nem változtat a hozzáállásán, akkor komoly gondok lesznek nála, pedig hatalmas tehetség, de emellé egy kis alázat és tisztelet is kéne, mert ma már a tehetség semmire sem elég.shutterisland írta:iszonyatosan jó fizikuma van.The10 írta:Nekem egy kicsit kötött izomzatúnak (ducinak?) tűnik a fiú, bár lehet, hogy csak a nagy mellénye miatt...
nem is túl magas, nem is túl izmos, de jó kötésű és robbanékony.
ez a videó meg...
Ja persze, nem azt mondom, engem se hat meg, nem sajtótájékoztatón csinálta, így még belefér. Unokatesómmal mindig mi is mindig ilyeneket csinálunk családi focizás közben..shutterisland írta:szerintem nem nagy szám, parkolóban, civilben trollkodott.
fordított esetben persze közülünk is sokaknak szúrná a szemét vagy oltogatnák teszem azt jesét vagy nachot, de ennyi a történet.
Abba azért bízok, hogy ő nem ezek miatt kerül a címlapokra a jövőben - mint manapság Pique -, hanem a pályán mutatott teljesítménye ad rá majd okot..shutterisland írta: ez a videó meg...![]()
iszonyatosan jó fizikuma van.The10 írta:Nekem egy kicsit kötött izomzatúnak (ducinak?) tűnik a fiú, bár lehet, hogy csak a nagy mellénye miatt...
Megrekedtetek annál, amilyen pár éve kamaszként volt. Azóta felnőtté vált, látott egyet-s mást. Ha nem tudná, hogy Messi, Neymar és Suarez mellett egyelőre csak beugró lehet. akkor hülye. De miért lenne az?Boixos1981 írta:Realboy94 írta:Nem nagyon ismerem, de Ti gondolom igen. Milyen a gyerek? Lehet neki nagy jövője?
Az a gond vele, hogy kicsit önző meg az arcából is vissza kéne vegyen, de nem rossz játékos.
Realboy94 írta:Nem nagyon ismerem, de Ti gondolom igen. Milyen a gyerek? Lehet neki nagy jövője?
10 percet játszott, semmi maradandót nem alkotott. Debütálásnak jó volt..Lionel85 írta:Bemutatkozhatott a válogatottban Bolívia ellen. Ki látta, hogy játszott? Sajnos én az első félidőt láttam csak.
Szerintem az ő szempontjából Luis Enrique volt a legjobb választás. Lucho nem nagyon fogja tolerálni, ha nem dolgozik és nagy lesz a pofája. Ez szerintem borítékolható.Lionel85 írta:Kíváncsian várom, hogy milyen szerepet kap majd a csapatban. Nagyon egoista játékosnak tartották egy időben, remélem Angliában megembereltd magát. Alexisszel és Pedróval nagyon fel kell vennie a kesztyűt, reményteljes fiatal, aki kiadja magából azt, amire a tehetsége feljogosítja.
come on, GD.Az FC Barcelona csatára egy év kölcsönjáték után a nyáron visszatér Luis Enrique csapatába. Ahogy nyilatkozta, ez volt a vágya, olvasható a marca.com-on.
"Nagyon nagy öröm ez a számomra. Úgy látszik nekem el kellett mennem, hogy én is szerephez juthassak. A célom akkor is egyértelmű volt. visszatérni, és kupákat nyerni a Barcával. Nagyon boldog vagyok, és most azért kell dolgoznom, hogy játszhassak." - nyilatkozta Gerard Deulofeu azután, hogy biztossá vált, Rafinha mellett ő lesz a másik cserejátékos, aki visszatér nevelőegyesületéhez.
Saját elmondása szerint, ha valaki sikert akar elérni, ahhoz kockáztatnia is kell. "Kilenc évesen igazoltam a Barcához, és naponta 100-200 kilométer kellett taxiznom.
Kell kockáztatni ahhoz, hogy elérd az álmaidat." - mondta.
BARCANOTICIAS
~LM10~