Boixos írta:h most kezdi majd a köv. szezont felcsúton, mert kifizette az apja... nem tudom, h ott mekkora a szórás, milyen szinten válogatnak a jelentkezők közül, de nincsenek illúzióim.
mit kell még elérniük ezeknek a nagytudású szakembereknek, h elhajtsák őket oda, ahova valók, és olyan emberek üljenek a helyükre, akik képesek megváltoztatni itt valamit?
a fiam most múlt öt éves és nagyon szeret focizni, de mindent szeret, ami labdával kapcsolatos. elég ügyesen (és egyenesen

) rúgdos mindkét lábbal, félretéve a szülői "elfogultságomat" sztem lenne tehetsége ehhez a sporthoz. de eszem ágában sincs ebbe a rohadt mocsárba beleengedni, ami ezt az egészet itthon jellemzi, úgyhogy megy inkább vízilabdázni, mert a medencéből sem lehet kiszedni.
Nagyon jól látod ezt a dolgot, nekem hosszú évek óta szúrja ez a szememet, sok ismerősöm gyereke focizik, de a legtöbbnél megálljt parancsol a továbblépésnek a pénz hiánya.
Annak a gyereke játszik nagyobbrészt, akinek az apja képes besegíteni a közösbe, hogy legyen utazásra, felszerelésre stb..
Értelemszerű, aki pénzt tesz be és elutazik a gyerekével, nem akarja az övét kispadon látni.
Az akadémiai képzésben részt vevők képzése, ahogyan az U19-es hazai EB-n most láthatjuk, nagyjából annyit ér, mintha otthon mindegyik a garázs falának rugdosná a labdát egyénileg.
Tegnap is felmosták velük a portugálok a Pancho Arénát, 1:6 (a névválasztás is szentségtörés szerintem)!
Mellette itt van kontrasztként a hazai felnőtt EB vízilabdában, ahol a csoportban megverünk mindenkit. Olyan tűzzel, hévvel játszanak végig, hogy az embert büszkeség fogja el, amikor őket látja a himnusz alatt.
Melléteszem ezt a felzselézett hajú, rakás .... társaságot, akik unott arccal kergetik a labdát. Első meccsen arra hivatkoznak, hogy nem szoktak hozzá a tv-s közvetítéshez és a nagy közönséghez!
Tegnap a pocsolyákkal, időjárással volt bajuk éppen.
Elvileg ez a garnitúra különös gonddal lett kiválasztva, tehetséges társaságnak ítélve.
Ettől gusztustalanabb, államilag szervezett pénzkitalicskázás a labdarúgásból,egy országban sem akad.
Nekem is szeret a legkisebb focizni, de én sem fogom engedni, ha eljutna odáig, hogy igazolt játékos legyen. Játszon kedvtelésből, szívből amatőrként, de mellette inkább olyan sportágat válasszon, amiben szívvel-lélekkel küzdenek.