Nem annyira túlzó ez sajna. Úgy emlékszem 39 milliót fizettek a Rómának Marquinhosért. A PSG nem aprót gurigat. Látjuk ezt most Luis leigazolásából is. Bár meggyőződésem, hogy nem ő lenne a megoldás, hanem Benaita, vagy Hummels, nekünk a védelem agya esett ki. Így olyan védőt kell venni aki vezér. Ez csak kettejükre illik aki szóban forog perpill. Marquinhos vagy Laporte túl fiatal, Pique pedig meggyőződésem, hogy csak akkor tudott világklasszis szinten teljesíteni folyamatosan ha ott volt Puyol, akit mindig követhetett, ha pedig valamit elúszúrt az öreg fedezte a hátát. Az előttem szólóhoz csatlakozva, nekünk vezér kell. Ezért Luist sem tartanám a legjobb megoldásnak. Világklasszis ez tény, de a puszta jelenléte szerintem nem húzza fel a többi védőt. Igaz ez csak az én véleményem, de ilyen kaliberü védő nem olcsós.Barcaman1993 írta:Azért ezeket a számokat kicsit erősnek érzem. Jó, tudom hogy Neymar is 140 millió volt...Feast4 írta:Marquinhos-t vagy 40 millióért vették tavaly szóval nem hiszem, hogy annál olcsóbban adnák. Benaita szerződéséből meg 4 év van még szóval ő se lesz meg 30 alatt ha meglesz egyáltalán.
megmondom őszintén játszhatunk itt a nevekkel, de semmi jóra nem számítok.

Az meg, hogy Neymar mennyi volt aténylegesen az azt hiszem örökre titok marad.