Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mess2009 írta:megnéztem a két legény összeállításait a YouTube-on és bár tudom ezek csalókák, azért néhány dolog biztosan jól lejön:
Marq.: kiváló a fizikai adottsága, erős és gyors miközben kellően magas, fiatal, jól bánik a labdával, látható néhány szép fejese is természetesen a taktikai érzéke és a helyezkedési képessége így nem ítélhető meg de amit láttam belőle - alkalmasnak tűnik.
ami talány: miért adják el?! ha ezzel nincsenek tisztában (a valós okkal!!) akkor kockázatos lehet. (mi nem az?!)
Benít.: alkatilag u.az mint a brazil, ami nekem feltűnt, hogy hasonló stílusú mint Marcelló, ördöngősen cselez és bátran megy előre! nekem ő is alkalmasnak tűnik.
Pique: és az ő "vezérsége", nos erre a posztra ugyanúgy be kell érni mint pl. kapitánynak. Pique a csapaton belüli helyzete alapján igenis alkalmas LEHET, ha erre predesztinálják - elsősorban - az edző és a körülmények. ő egy klub ikon, tapasztalt, a tehetsége és az adottsága is megvan egyedül a mentalitásán kell változtatni ez pedig ha ő is akarja megoldható
Pedro: ez talányos ügy ha marad, én gyanítom, hogy nem a teljesítménye okán történik, vagy L.E. is akarja, vagy rá erőlteti valaki.
Mascherano: remélem marad és a középpályán fog játszani.
Alexis: nálam Ő az abszolút jolly.. bármelyik variáció lehet jó is rossz is.
Game90 írta:Sevilla midfielder Ivan Rakitic (26) is an option in case a midfielder leaves. He has a 40M buyout fee, but agreed he can leave for 25M [md]
New Barcelona coach Luis Enrique has decided that Barcelona winger Pedro (26) cannot be sold this summer. [sport]
Barcelona source: "Luis Enrique likes Marquinhos, but we won't do foolish things to sign him." [md]
Ne gondold, hogyha kell nem igazolnak meg valami klasszis vedot.visca el barca írta: őszintén, mi ráció van abban h a psg megveszi a világ talán legnagyobb ígéretét, majd egy év múlva eladja? semmi. újságírói fantázia az egész. gondolom majd neki mennek két középső védővel a következő idényke. valószínű![]()
Abszolút, de azért stabil kezdőnek nem tenném még akkor sem ha Marq nem vált be, Adriano meg inkább bal bekk.Initom írta:MontoyaMegérdemli a játéklehetőséget és a bizalmat a srác
+Adriano
Az, hogy a PSG most vette meg a világ alighanem top5-ös hátvédjét nem kevés pénzért, és tavaly is inkább a 32 éves Alex játszott.visca el barca írta:100%-ig biztos vagyok benne h nem jön.
őszintén, mi ráció van abban h a psg megveszi a világ talán legnagyobb ígéretét, majd egy év múlva eladja? semmi. újságírói fantázia az egész. gondolom majd neki mennek két középső védővel a következő idényke. valószínű![]()
amugy én is azt mondom felesleg két top védő középre. egy tapasztaltabb kellene és kész.
Jó is lenne ha elfogadja, h csak a kupában játszikhank1ee írta:http://www.sunchannel.tv/home/objects/N ... 927254.jpgdefender3 írta:cserekapus ki is legyen.
http://www.sunchannel.tv/home/objects/N ... 927254.jpgdefender3 írta:cserekapus ki is legyen.
Jogos, kezdek kicsit meginogni a hitemben, de...visca el barca írta:100%-ig biztos vagyok benne h nem jön.
őszintén, mi ráció van abban h a psg megveszi a világ talán legnagyobb ígéretét, majd egy év múlva eladja? semmi. újságírói fantázia az egész. gondolom majd neki mennek két középső védővel a következő idényke. valószínű![]()
amugy én is azt mondom felesleg két top védő középre. egy tapasztaltabb kellene és kész.
A Klub meg sok jó igazolást elől egyelőre!hank1ee írta:OFF: végre valaki leírta helyesenLeon írta:elöl![]()
OFF: végre valaki leírta helyesenLeon írta:elöl
Messithebest írta:Nem tudom mennyire járhatunk jól ezzel... Marq NEM jobbhátvéd... eladni Alvest meg nem biztos hogy jó ötlet amíg nincs rá megfelelő pótlás. Ha jön még a Cuadrado-Benatia csomag akkor nyugodt leszek. Ha Cuadrado nem válik be, mehet Marq kifelé. Remélem tudják hogy mit csinálnak.