Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ezt komolyan írtad, akkor nézz meg a játékáról 1-2 videót, vagy csak figyeld a mozdulatait meccs közben.nem tud támogatást adni a támadásokhoz, nem elég gyors az összjátékban
Azért tisztázzuk, hogy nem feltétlen feladata támogatni a támadásokat, pontosan azért "őrzi" a két belső védőt, mert nincs garanciánk arra hogy két gyalogkakukk a szélen vissza ér e, így három ember meg szükség szerű lehet a védekezésnél. Bár idén még kevésnek is bizonyultak.Yokozuna írta:Hátul őrzi a két középső hátvédet, nem tud támogatást adni a támadásokhoz
Yokozuna írta:Biztos lenne érdeklődő, lehet hogy a City odaadná Yayáért. Tényleg nem értem miért olyan érinthetetlen ez az ember? Szerintem komoly szerepe van abban, hogy a csapat mostanában ennyire gólképtelen. Hátul őrzi a két középső hátvédet, nem tud támogatást adni a támadásokhoz, nem elég gyors az összjátékban, veszélytelen a kapu előtt. Ráadásul a védelmet sem teszi stabilabbá, látjuk milyen gyermeteg gólokat kapunk. Túl nagy bizalmat élvez, nem kell hajtania, meglátszik a produkción.mess2009 írta: beszéljünk, egy kicsit Busquetsről! érdekelne, hogy ezt az embert a Barcán kívül hol játszatnák?
volt érte egyáltalán valaha komoly érdeklődés? (ok. azt tudom, hogy a Spanyol VB.csapatban kerettag )
Miért Cesc, Alves és Alexis az eladó? Mert értük vannak jelentkezők, nem azért mert ők hagyták cserben a csapatot.
beszéljünk egy kicsit Iniestaról. Érdekelne, hogy ezt az embert a Barcan kívül hol játszatnák?mess2009 írta: beszéljünk, egy kicsit Busquetsről! érdekelne, hogy ezt az embert a Barcán kívül hol játszatnák?
volt érte egyáltalán valaha komoly érdeklődés? (ok. azt tudom, hogy a Spanyol VB.csapatban kerettag )
Biztos lenne érdeklődő, lehet hogy a City odaadná Yayáért. Tényleg nem értem miért olyan érinthetetlen ez az ember? Szerintem komoly szerepe van abban, hogy a csapat mostanában ennyire gólképtelen. Hátul őrzi a két középső hátvédet, nem tud támogatást adni a támadásokhoz, nem elég gyors az összjátékban, veszélytelen a kapu előtt. Ráadásul a védelmet sem teszi stabilabbá, látjuk milyen gyermeteg gólokat kapunk. Túl nagy bizalmat élvez, nem kell hajtania, meglátszik a produkción.mess2009 írta: beszéljünk, egy kicsit Busquetsről! érdekelne, hogy ezt az embert a Barcán kívül hol játszatnák?
RAC1 explain there are 2 players named Marcos at BRA U21 and that hotel connected them to other Marcos. They apologize for misunderstanding.kristop írta:megy a balhé, marquinhos szerint az nem is az ő hangja a felvételen, a rac1 kivizsgálja az ügyet
Messithebest írta:Bartomeu:
" Élő szerződése van, fontos tagja a csapatunknak. Semmit sem tudok a Juventus érdeklődéséről, nem kerestek meg minket hivatalos ajánlattal. Sáncheznek remek szezonja volt, így természetes, hogy a következő szezont is nálunk kezdi meg.”
lájk!
kristop írta:megy a balhé, marquinhos szerint az nem is az ő hangja a felvételen, a rac1 kivizsgálja az ügyet
hank1ee írta:A 2010-es vb-győztes La Furia Roja alappillére volt másfél profi szezon után a lábában 90% körüli passzpontossággal. Mindent elmondtam?mess2009 írta:
beszéljünk, egy kicsit Busquetsről! érdekelne, hogy ezt az embert a Barcán kívül hol játszatnák?
A 2010-es vb-győztes La Furia Roja alappillére volt másfél profi szezon után a lábában 90% körüli passzpontossággal. Mindent elmondtam?mess2009 írta:
beszéljünk, egy kicsit Busquetsről! érdekelne, hogy ezt az embert a Barcán kívül hol játszatnák?
szerintem nincs nagyon esélye semelyik csapatnak se leigazolni, ezért miért érdeklődnének? fiatal játékos, hosszú szerződéssel és a csapatunk gerincét alkotja, a posztja legintelligensebb és egyik legjobb játékosa. a piaci ára olyan negyven - ötven millió körül lehet, de az előbb említett dolgok miatt szerintem hatvan alatt szóba se állnánk velük. annyit meg azért nem nagyon dobálnak a csapatok ilyen stílusú játékosért. még a psg, meg a city se.mess2009 írta:beszéljünk, egy kicsit Busquetsről! érdekelne, hogy ezt az embert a Barcán kívül hol játszatnák?
Nekem mindegy melyikük de az egyik mindenképp jöjjön. Amennyiben a francia jön, Ő ballábas és bal szélen is tud játszani, ebben az esetben Adriano lenne a csere JH. Melléjük a Hummels-Benatia páros közül valaki és meg is vagyunk hátul. FM kikapcsolvaCooltiszo írta:Nálam továbbra is Laporte lenne a nyerő, de jó megoldásnak gondolnám. Közel hasonló árban vannak, valamiért úgy érezhetik hogy Marquinhos jobban illene ide.
Ezt a részt mintha a fejecskémből szedted volna ki! Ez egy álom lenneGareth Tello írta:Pedro ellenben mehet, és ha meg tudnánk szerezni Reust, akkor a Messi-Neymar-Reus-Alexis-Deulofeu ötös szinte tökéletes lenne a következő szezonban. (Tellótól is megválnék, biztos vagyok benne, hogy itt nem lesz képes kiteljesedni.)
Szerintem is lehet benne valami ilyesmi. A Juve híres arról, hogy jót vesz nagyon olcsón. Lehete túl olcsón akarják.Gareth Tello írta:Ez simán lehet arra irányuló kísérlet is, hogy még egy kicsivel több pénzt csaljanak ki a Juventusból.culinho írta:Azt hiszem Alexis-ről kár polemizálni, Bartu ma lenyilatkozta, hogy nem akarjuk eladni és nem tud a Juventus érdeklődéséről (Sport).
Persze én örülnék a legjobban, ha igazat mondana Bartomeu, és valóban számolnánk vele jövőre is. Pedro ellenben mehet, és ha meg tudnánk szerezni Reust, akkor a Messi-Neymar-Reus-Alexis-Deulofeu ötös szinte tökéletes lenne a következő szezonban. (Tellótól is megválnék, biztos vagyok benne, hogy itt nem lesz képes kiteljesedni.)
Ez simán lehet arra irányuló kísérlet is, hogy még egy kicsivel több pénzt csaljanak ki a Juventusból.culinho írta:Azt hiszem Alexis-ről kár polemizálni, Bartu ma lenyilatkozta, hogy nem akarjuk eladni és nem tud a Juventus érdeklődéséről (Sport).
Nem gond az idézés, én sem szoktam általában.palesz77 írta: ...