Ez így szép és jó, de kb. 2, de maximum 3 év van benne normális szinten. Akkor már jöhetne TS, ha igazak a hírek, miszerint szívesen váltana, akár kevesebb fizuért is.kristop írta:egyébként nem tudom mi baja mindenkinek mathieuvel. pont hogy ilyen negyedik számú középsővédőre lenne szükségünk nem pedig fontasra, akinek valószínűleg nincs olyan tulajdonsága, amiben jobb lenne (csak az ára). 190 centi (nini, magas), viszont nem egy lassú gyerek, sokan emlékezhetnek rá mikor pár éve még a szélen játszott, elég foghatatlan volt ellenünk. eddig is arról volt szó, hogy hozunk egy top védőt (most marquinhos vagy benatia tűnik a befutónak) és mellé egy olcsóbbat. persze a tökéletes megoldás marquinhos és benatia lenne, de itt meg az jön képbe, amit sokan leírtak. négy klasszis középsővédőnek nem lenne elég játékperc sehogy se.
szóval, ha hozunk egy top védőt, és mellé ezt a mathieu gyereket, szerintem jól járunk. mondjuk benatia, piqué, bartra, mathieu. hova jobbat, de tényleg.
Az az igazság, hogy Bartrat nem tudom még igazán hova tenni. Ez az év lehet az, amikor kiderül, hogy lehet-e rá számítani hosszútávon. Ha igen akkor bőven elég lenne 1 védőt venni, de ha mégsem sikerül kitörni, akkor megint ott vagyunk, hogy kell egy védő, viszont lehetőségünk nem lesz venni. Ez az igazán nagy gond.
Azt viszont nem nagyon értem, hogy ha tényleg vérfrissítést terveznek és a vb előtt le akarják tudni az igazolásokat, miért nincsenek már konkrét tárgyalások. Pedig ideje lenne.
Mondjuk ha a vezetőség LE-vel ma ült össze megvitatni az érkezőket és távozókat hamarosan szolgálhatnak konkrétumokkal.