Bob_Marley írta:Bravo árát még nem tudhatjuk az alapelv jó, kérdés hogy mennyit sajtolnak ki belőlünk remélem megússzuk 10 alatt. 15 millió elég sok lenne érte. Viszont abszolút támogatom, hogy ad 1; küzdés legyen a kapusposztért ad2;nem lehet nekivágni egy Stegen-Masip kettőssel a dolognak, akik egy percet sem játszottak még a felnőtt csapatban.
10alatt mit értesz? 3,5 kb. ami reális lehetne érte, nézd a Realt, mennyiért vették Lopezt.
A másik érvedre pedig: Szerintem sosem jó, ha ilyen szintű verseny van a kapusok között. Lásd Real Madrid. A két kapus kapcsolata is kb. siralmas, és egyik se tudja a legjobbját hozni, elég ha megnézed Casillas produkcióját szombatról.
Annak semmi értelmét nem látom, hogy 2 idegen kapus versenyezzen, mert nem sok haszna lenne, ha egyik véd 5 meccset, majd a másik, egyik se szokna bele a szerepébe még 1 év alatt se.
A legfontosabb az lenne, hogy Ter Stegen beleszokjon a dolgába, nem az, hogy mással versenyezzen, de ez csak az én véleményem, és ezért nem látom a logikát ebben az ötletben, a lehetséges ár meg nevetséges.
A legnagyobb vicc meg az lenne, ha tényleg jönne Bravo, majd Ter Stegen padozik
UI: Ha 2 saját nevelésről lenne szó, akik érzik a témát, ők versenyezzenek, de ez így értelmetlen szerintem.