Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta:
Na de a számadatok mellett egy kis saját vélemény. Én az őszi teljesítményénél visszafogottabb szezonra számítottam tőle első évében. Kellemes csalódás volt nekem, nem hittem, hogy rögtön ilyen szintet fog tudni hozni. A tavaszi produkciója persze már más tészta, arra nem lehet túl büszke ő sem, de még úgy is a jobbak között volt, hogy a rangadókon rendre a jobboson játszott, hosszú ideig sérült is volt, és egy olyan csapatban kellett volna újra játékba rázódnia, amelyik alig akart játszani konkrétan. Ettől még persze hozhatott volna jobb szintet is a tavaszi meccseken, de első évében nem vártam én el tőle, hogy ő legyen a fő húzóember, még ha ennyibe került is. Szóval összességében jobb volt mint amire számítottam, remélem jövőre még többet fog fejlődni, és még hasznosabb tagja lesz a csapatnak.
DE! A helyzetkihasználásán bőven van még mit csiszolni. Ha a tiszta ziccerei felét belövi lehetett volna majdnem 30 gólja. Úgyhogy ebben remélem idővel fejlődni fog, külön edzővel gyakorolnia kéne ezeket a szitukat, vagy én nem tudom mit kéne tenni. De ennél hatékonyabbnak kell lennie a kapu előtt! Pluszban egy kis tömeg is elférne rá, de nehogy túlzásba vigyük, mert még Messin is észrevehetőek a lassulás jelei emiatt. Most néztem az Atletico elleni meccs előtt még 07/08-as összefoglalót róla, meg 08/09-eset is. Sokkal robbanékonyabb és fürgébb volt mint manapság. Persze ő még így is képes rendre megverni és lefutni a védőit - már ha úgy tartja kedve -, de ha Neymarnak ezt a könnyed, laza mozgását "megtörnénk" a túlzott izomtömeggel, akkor az végzetes lenne számára szerintem. Úgyhogy ezzel csak okosan. De valamennyi plusz kiló tényleg kéne rá, mert nincs védő a ligában kb aki ne tudná odébb tenni könnyedén. Remélem az orvosi stábnak - már ha ők felelnek ezekért a dolgokért - sikerül majd ezt kiviteleznie.
Na de egy szó mint száz, a helyzetkihasználásán kívül elégedett vagyok vele, mezőnyben rendre jól teljesített, a pályán beállt a sorba, nem nagyképűsködött. Én egyértelműen pozitívnak ítélem meg az első szezonját, és végre úgy tűnik, hogy Ronnie után újra igazi balszélsőt sikerült igazolnunk. Csak így tovább Neymar!
Nagyon bírom az öreget, a kétezerkettes brazil válogatott pedig örök kedvencem marad, a történelem legjobb válogatottja. Teljesülni fog a kívánsága, legalábbis az utóbbi!Leon írta:“Nem csak, hogy azt szeretném, hogy játsszon, hanem azt is, hogy a Barca bajnok legyen. Ha így lesz, jobb hangulatban, magabiztosabban készülhet a vb-re, amivel az egész brazil együttes jól járhat, arról nem is beszélve, hogy az sem mindegy, milyen formában érkezik meg hozzánk."
5 meccsen lőttünk nekik 2t, de amúgy egyet értek veled. Padra leültetném, és ha ég a ház, meg ő is azt mondja, hogy tudja vállalni akkor beküldeném a 2. félidőben.MichaaBee írta: Ami a játékának fontosságát illeti, szerintem elég ha annyit írok, hogy idén 4 meccsen 2 gólt lőttünk az Atléticónak, ezeken a meccseken pedig Neymarnak épp 2 találata van. Nem feltétlenül kell kezdenie, de ha ég a ház, akkor már az 55. perc környékén küldeni kell befele.
miért, dícsérnem kellene? értem én h személyeskedni király dolog, de ha leírod nekem h miért ne szidjam akkor megértem.. 5x találkozott ua. a csapattal idén, egyszer sem tudtunk föléjük nőni. 5x! bőven lett volna ideje a bl-re is kitalálni nem tudott.Sanama írta:Nála ez a Tata gyűlölet elég erősen jelen van, akár a Tata topikban is meg lehet nézni, csak szidja... Mindenért ő a hibás, lassan már VV szalagszakadásáért is ő lesz a hunyó.
Hagyjad szerintem. Nála ez a Tata gyűlölet elég erősen jelen van, akár a Tata topikban is meg lehet nézni, csak szidja... Mindenért ő a hibás, lassan már VV szalagszakadásáért is ő lesz a hunyó.Chino írta:Ezt nem hiszem el.visca el barca írta:ezért is nulla edző martino. egy tökös fazon simán beteszi a kezdőbe (ha tényleg 100%-os) és magasról tesz a vb-re...Már ezért is Tata-t hibáztatni, főleg, hogy "ezért is nulla edző". Ha egy játékos nem egészséges, nem is nagyon edzett, hetek óta a pálya közelébe sem volt és az edző töketlen, hogy nem teszi be.
lehet szubjektív egy vélemény, de ebből már lassan a gyűlölet sugárzik. Akkor Simeone is töketlen, mert a nem 100%-os Costat és Turant (akik egyértelműen a legfontosabb játékosai) nem tette be a BL visszavágón, aminek nem kis tétje volt és nem lefutott meccs volt.
Nem személyeskedés, de szerintem az ilyen véleményeket tartsd meg magadnak.
Ezt nem hiszem el.visca el barca írta:ezért is nulla edző martino. egy tökös fazon simán beteszi a kezdőbe (ha tényleg 100%-os) és magasról tesz a vb-re...
Deus írta:Én nem játszatnám Neymart semmiképpen.
1. Meccshiány miatt bénázni fog összevissza. Fokozatosan kell visszatérnie, s nem egyből mélyvízbe dobni.
2. Ha lesérül megint, akkor hallgathatjuk a brazilokat egész VB alatt...
Úgyhogy, célszerű lenne a lelátóra ültetni az utolsó bajnokin.
Azért ez elég erős. Én pl. mindenképpen játszatnám (legalább csereként, ha felépül).Deus írta:Én nem játszatnám Neymart semmiképpen.
1. Meccshiány miatt bénázni fog összevissza. Fokozatosan kell visszatérnie, s nem egyből mélyvízbe dobni.
2. Ha lesérül megint, akkor hallgathatjuk a brazilokat egész VB alatt...
Úgyhogy, célszerű lenne a lelátóra ültetni az utolsó bajnokin.