Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ié sem teljesített jól? Nem láttam Barca B meccseket, csak a kezdőket, hogy felépülése után kezdő lett a srác. Nem ment neki?Barcaman1993 írta:Jobb lenne ha sehol. Nincs szükségünk rá, fölösleges pénzkidobás az egész. Halilovicot megvettük, neki talán lesz sansza. Azt hiszem az ilyen Cá és Ié-féle üzletekből lassan elkezdhetnénk tanulni is.barcafacan írta:Hol lehet olvasni a B csapatra vonatkozó szerződtetési híreket?
Jobb lenne ha sehol. Nincs szükségünk rá, fölösleges pénzkidobás az egész. Halilovicot megvettük, neki talán lesz sansza. Azt hiszem az ilyen Cá és Ié-féle üzletekből lassan elkezdhetnénk tanulni is.barcafacan írta:Hol lehet olvasni a B csapatra vonatkozó szerződtetési híreket?
Hol lehet olvasni a B csapatra vonatkozó szerződtetési híreket?salas9 írta:Javier Espinosa, ahogy várható volt, távozott a csapattól és aláírt a Valenciához! Rajta kívül a Sevilla most arról tárgyal a Barcelonával, hogy a Rakitic üzleten belül adjuk kölcsön nekik Denis Suarezt. Ez olyan szempontból jó ötlet, hogy megtudnánk mire megy az első osztályban (már ha rendszeresen játszhatna).
LE volt a B sikeres edzője. Minimális elvárás, hogy most is figyeljen rájuk és ha közülük van, akivel váratlant tud húzni, tegye meg. Ezért felesleges szurkolói szinten aggódni.Chino írta:Hát nehéz kérdés, csak szubjektív véleményt tudok mondani. A védelemben Bagnackot tudnám kiemelni, aki ugyan eddig nem. Volt stabil kezdő, de jövőre. Ez minden bizonnyal változik. Nem mondanám biztosrahogy a nacscsapat sztárja lesz, de a képességei adotttak. Planas távozásával megnyílhat az út Grimaldonak de ő elég tapasztalatlan majd meglátjuk. Samper simán lehet busi utódja, nem hiába vinné wenger.halilovicban nagyon bízom. Bár nem ismerem nagyon, de amit hallottam és láttam az alapján nagyot robbantást. Elől az adama-dongou- munir trió hatalmasat üthet, ennek ellenére én dongout nem tartom egy Eto'o 2-nek. Szerintem egy középcsapat meghatározó embere lesz. Én kb. Így látom a dolgokat, de ezek nagy része még nagyon fiatal, egy-két évet még hagynám őket. Sok nagy ígéretből nem lett semmi, illetve még kérdés kik jönnek a juvenilől. Mindent összevetve nagyon ígéretes generáció, de félek nem lesznek elèg türelmesek velük és sokan elkallódnak. Vagy éppen azok lesznek majd a sztárok akikre nem is gondolunk. Busquets, pedro, piqué,xavie akár. Albat vagy cesc is ide sorolhatjUk.
Jó volna, hogy aki jól ismeri szurkolói szinten az utánpótlást, nevenként megírná, hogy ki mit tud és mi várható tőle a jövőben.salas9 írta:Javier Espinosa, ahogy várható volt, távozott a csapattól és aláírt a Valenciához! Rajta kívül a Sevilla most arról tárgyal a Barcelonával, hogy a Rakitic üzleten belül adjuk kölcsön nekik Denis Suarezt. Ez olyan szempontból jó ötlet, hogy megtudnánk mire megy az első osztályban (már ha rendszeresen játszhatna).
Chino írta:Erre már régóta várok. Ha tovább maradna be lenne oda betonozva az biztos. Max. akkor kapna szerepet Grimaldo, ha Planasnak be kell menni kh-ba.Gareth Tello írta:Official: The expiring contracts of Barcelona B goalkeeper Miguel Banuz (20) and defender Carles Planas (23) won't be renewed.
Eljött Grimaldo ideje, végre. Vamos!
Erre már régóta várok. Ha tovább maradna be lenne oda betonozva az biztos. Max. akkor kapna szerepet Grimaldo, ha Planasnak be kell menni kh-ba.Gareth Tello írta:Official: The expiring contracts of Barcelona B goalkeeper Miguel Banuz (20) and defender Carles Planas (23) won't be renewed.
Eljött Grimaldo ideje, végre. Vamos!
Ezt most nem igazán értem. Itt van Samper, akinek ezután illene minél több lehetőséget adni Sanchez mögött, ha akarunk vele kezdeni valamit. Ráadásul, ha ez a Camarasa tényleg vkp, minek Espinosa helyére. Habár van egy olyan érzésem, hogy ezzel Halilovicnak akarnak helyet csinálni, de így ott lenne Ilie Sanchez, Samper, Camarasa.salas9 írta:Amennyiben Javier Espinosa távozik (Villareal, Valencia) a csapattól, úgy a klub megpróbálja leigazolni a Levante 19 éves védekező középpályását Victor Camarasa-t. A fiatal játékos 26 mérkőzést játszott a 3. osztályban, és 9 (3 bajnoki -végig-, és 6 kupatalálkozó) mérkőzésen szerepelt már az első csapatnál is, ahol 1 gólt szerzett.
az photoshop volt nem?messideco írta:Vajon a Hala Madrid tetkó meg van még?