Igazából nekem ez a bajom.. Hogy teljesedjen ki Montoya, ha nem fog elég lehetőséget kapni? Thiagonak is jót tett, hogy hazahoztuk Cescet nem..? Annyira hajtogatjuk, hogy számítunk a saját nevelésekre, meg az utánpótlás bázis mennyire fontos, ettől különb a Barcelona stbstb.. Erre itt van most Montoya meg Bartra is, akik végigjárták a szamárlétrát, igazából panasz nem lehetett rájuk nagyon amikor játszottak, de a lehetőséget egyelőre egyikük se kapta meg - hosszabb távon. És most ha Cuadrado idejön 30+ millióért - Zubi nincs az az isten, hogy elhozza 25-ért plkristop írta: most igazából ezt ugyanúgy leírhatnád cuadrado - montoya kettőssel is (habár azzal se értenék egyet, csak abban több értelem lenne, mert cuadrado tud más poszton is játszani és akkor játszhatna montoya), attól, hogy piszczek talán olcsóbb lenne ő is ugyanúgy a kezdőbe jönne. ha meg azt mondod, hogy piszczek mellett többet jutna szóhoz montoya, mint cuadrado mellett, akkor az pont megmutatná, hogy melyikkel járnánk jobban. azzal, akit egy biztató, de egyelőre még kevés fiatal nem tud kiszorítani a kezdőből.

Amúgy Alves biztosan jobbhátvéd volt amikor hoztuk, Alba meg a Spanyol válogatott balbekkje volt az EB-n, úgyhogy ők azon a poszton mutattak klasszis teljesítményt, amelyikre hozni akartuk őket. Cuadrado meg nem a jobbhátvéd posztján nőtte ki magát olyan játékossá, mint ahogy leírtad.. Egyedül akkor tartanám jó igazolásnak, ha átállnánk 3-5-2-re.
szerk.: Meg még írtad, hogy ugyanazt játssza, mint Alves. Úgytűnik sokan elfelejtik, hogy Alves mekkora klasszis tudott lenni védekezésben is amikor még csúcsformában volt. Emlékszem még olyan El Classicora, amikor CR-t olyan szinten leszedte a pályáról, hogy már nekem esett rosszul nézni.. És Cuadrado gondolom nem azért került egyre "feljebb" a pályán az évek során, mert olyan klasszis lenne védőként. Montoya pedig elég jól tud védekezni, ezt már bemutatta sokszor nálunk - van még mit fejlődnie ez tény, de az "alap" ott van benne. És amikor Alba a balhátvéd, akkor a jobbosra nem olyan játékos kéne szerintem, aki még nála is rosszabb védekezésben - Cuadradora gondolok ha nem lenne egyértelmű. Az ő leigazolása kb olyan lenne, mintha Balet hoztuk volna el balhátvédnek..