2014.06.11. 18:41:46
Fabregas: Én nem adnám el, nagyon jó képességű játékos, jól lát a pályán, pontosak a passzai, indításai, csak hát ehhez az is kell, hogy a csatárok próbáljanak üres területre mozogni, és ne csak passzolgassunk, hanem mozogjunk is. Mert a tiki-taka nemcsak a rövid gyors passzokból, hanem a folyamatos mozgásból is áll, amivel megzavarhatjuk az ellenfelet. És mindezt gyorsan is kell csinálni, csak zavarhatjuk meg a másik csapatot.
Ha mégis megy, akkor pedig legalább 50 milliót kérjünk érte (úgyse fogunk)
Sanchez: Remélem, hogy ő is marad, látszik rajta, hogy akar, küzd, hajt, és a fontos meccseken gólokat lőtt ebben a szezonban. Ha Lucho megadja neki a bizalmat, a szabadságot a pályán, akkor sokkal többre is képes lehet.
Rakitic: Ha Cesc elmegy, felőlem jöhet, bár Fabregas jobb képességű játékos nála, de a horvát játékos sem rossz, ráadásul fiatal is. De a legjobb az lenne, ha maradna Fabregas és Ini (Xavi), Fabregas (Rafinha) középpályával vágnánk neki a következő szezonnak.
Reus: Gyors, technikás játékos, szerintem nálunk is megállná a helyét. A Messi, Reus, Neymar, Sanchez 4-est lehetne rotálni, ha egyikük (beleértve Messit is) nem lenne jó formában és nem hajtana eléggé, a másik 3 kezdene, ez is motiválná a játékosokat. 35 millió pedig nem annyira sok, főleg ha Pedro-t eladjuk. De nem hiszem, hogy ő jönni akar ide.
Középhátvédből szerintem csak 1-re van szükség. Legjobban Benatia-nak örülnék, de ha Laporte jönne, akkor se lennék szomorú.
Jobbhátvéd: Danilo-t nem láttam játszani. Cuadrado-t néha láttam, támadásban biztosan hasznos lenne, de védekezni nem sokat láttam, nem tudom, hogy megállná-e a helyét. Lehet, hogy igen, lehet hogy nem. De én akkor sem lennék elégedetlen, ha az Alves-Montoya páros maradna.