2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy ezzel is a brazilokat tolják, h Mexikó nem nyerhet ma.Varatrix írta:Ebből látszik hogy szó sincs arról hogy tolnák a brazilokat, simán ilyen hülyék...LG írta:2 szabályos gólt vettek el eddig Mexikótól. Színvonalas a játékvezetés a VB-n mondhatom.
Ebből látszik hogy szó sincs arról hogy tolnák a brazilokat, simán ilyen hülyék...LG írta:2 szabályos gólt vettek el eddig Mexikótól. Színvonalas a játékvezetés a VB-n mondhatom.
2 dos Santos gólt...LG írta:2 szabályos gólt vettek el eddig Mexikótól. Színvonalas a játékvezetés a VB-n mondhatom.
de legalább van spray ...
Teljesen érthetetlen. Remélem nem erről fog szólni a vb.LG írta:2 szabályos gólt vettek el eddig Mexikótól. Színvonalas a játékvezetés a VB-n mondhatom.
visca el barca írta:keresd a képen az érdekességetnso-ról nem ér puskázni
![]()
https://pbs.twimg.com/media/BqAqCUDIgAAYJ1v.jpg:large" target="_blank
Van egy nagyon érdekes statisztika egyébként a korábbi vb-döntők későbbi vb-ken lejátszott "visszavágóiról". Kb 4 ilyen eset volt korábban, ha jól emlékszem, és egyszer sem nyert a korábbi világbajnok a "visszavágókon". Nem írnám le véglegesen a hollandokat, döntetlenre jók lehetnek, de a pillanatnyi kép alapján valóban a La Furiának áll a zászló inkább.etooka9 írta:Mexiko-Kamerun
Nagyon szurkolok Kamerunnak, mar csak Eto'o miatt is.Jo kis csapatuk van, Mexiko pedig nem egy nagy szam.
Spanyolo.-Hollandia
Szerintem ez a meccs mar nem igazan hasonlithato az elozo vb dontohoz. Hollandia nem is tartozik a vegso gyoztes eselyesei koze. Spanyolok ma 1-el behuzzak.
Tudnak szépen is jól játszani, de szervezett játékkal megfoghatók. A szélső védőik védekezésben gyengék, kontráknál ezért sebezhetők. Meg aztán egy klasszis 9-es sem ártana, mert korábban ilyen Fred szintű embereknek esélyük sem lett volna a válogatottba kerülni.BarcafanTomee írta:Amúgy ami a Brazilok illeti szerintem is túl vannak becsülve, és már hosszú évek óta nincs hozzájuk méltó válogatottjuk. De azért tudnak jól is játszani, lásd a konf. kupa. Igaz, hogy azt csak ők vették komolyan, de azért elporolták a spanyolokat is. Vagy az csak egy kiugró teljesítmény lett volna?
+ egyértelmű ha nem megy nekik, akkor a biró majd picit hozzátesz. De ezt sose értettem miért kell támogatni a hazai csapatot. Ennyire feltűnően is. 2002-ről ne is beszéljek.
Arra gondoltam, hogy a középpályán alapvetően Xavi és Iniesta előtte voltak, de Tito(Roura) Cesc-et favorizálta mindegyik poszton Thiago helyett, így Thiago nem kapott elég játéklehetőséget és mivel Cesc-et akarta mindenki Xavi utódjának, így Thiago úgy döntött, hogy inkább oda megy, ahol többet fog játszani, az alatt az edző alatt, aki őt kezdőnek szánta 1-2 éven belül (tulajdonképpen jövőre már az lehetne Xavi helyén nálunk is). Tata érkezését megvárhatta volna, de utólag úgy tűnik, hogy akkor az argentin alatt sem került volna előrébb - bár biztosra nem tudhatjuk. Én úgy látom, hogy ha Fabregás nem érkezik, vagy ha Pep kérésére eladják 2012-ben vagy akár tavaly küldik el, akkor Thiago maradt volna. Utólag már mindegy.pep71 írta: Egyetértek, hogy egy kicsit a más a helyzet, de miért Fabregas miatt ment el Thiago, ha nem is ugyanaz a posztjuk, ahogy írtad is. Ez a poszt ahova most Xavit teszik a portálok, Fabregasnak sokkal jobban fekszik mint Xavinak, de tuti, hogy Xavi kezd majd, nem is értem...ugyanazt a kezdőt küldeném fel én is, amit te írtál.
Teljesen igazad van. Viszont gondolom azt is mérlegelte a sporttárs, hogy ha egy jogos tizenegyest nem adna meg a braziloknak, s esetleg döntetlen marad a meccs végéig, akkor élve nem engedik haza. Sajnos ez van, ez a szokásos részrehajlás a házigazda javára.visca el barca írta:visszatérve a kamuhoz, én soha nem értettem h a spori minek fújja be a kétes eseteket. csak rosszabbul jön ki belőle. sokkal "gázabb" ha egy kétest befújsz és meccset eldöntesz vel,e mintha nem és max morognak egy elmaradt bünti miatt...