2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönünk Mindent! Isten Áldjon! Jól fog jönni az a kis pénz.... Jöhet Kokehady írta:Xavi megy Katarba....
Thiago eleinte a barcában támadó középpályás volt, most meg a Bayernben a 4-2-3-1-ben az egyik hátsó középpályás. Modric a Spurs-ben is előrébb játszott, de amióta José hátraküldte ott teljesedett ki igazán. Meg Rakitic a válogatottban is ott játszik, úgyhogy szerintem nem lenne vele gond. Most már azért nincsenek azok a "bika" vkp-ok, mint régén, mint például Viera, Davids... Manapság nem árt ha valaki ki tudja hozni a labdát és tud passzolni ebben a pozícióban, már nem csak az ütközésekről van szó.palesz77 írta:Meg a 2 vkp ki lenne? Masch meg Busi? Csak mert Rakitic nem ott érzi magát legjobban..
Ezert lenne jo pl. Mandzukic, de ugysem terunk at erre a felallasra.palesz77 írta:Akik 4-2-3-1-et akarnak, azoktól kérdezném, hogy ki lenne az az 1 ott elől a darálóban?.
Ezzel nem értek egyet. Fabregas elment, nem tudjuk pontosan, hogy miért. Lehet azért, mert LE más játékrendszert akar és nem kellett neki, vagy csak pénz kellett, vagy ő akart menni, de nem is igazán fontos, hogy miért ment el. Rakitic meg 99%, hogy jön és mivel teljesen más karakter, mint Fabregas így ez a változás jele.visca el barca írta:nem, értettem mit akartál mondani, de a tényen nem változtat. eddig egy játékost igazoltunk, a kapuba. attól h elment fabregas nem fogunk játékrendszert változtatni. sőt, amíg messi itt lesz soha a büdös életben nem fog semmi változni.
Hát úgy, hogy elment Fabrages, ergo a 4-2-3-1-es felállás miatt a kezdőben csak egy irányítóra lenne szükség, Iniesta-ra. Helyette pedig ott lenne a padon Rafinha és Xavi. És ahogy írtam Rakitic-et már barcásnak vettem.visca el barca írta:hogy?rivaldo90 írta:Ahogy alakul a keretvettünk eddig egy kapust.
hogy?rivaldo90 írta:Ahogy alakul a keret
Xavi szerintem is maradni fog, Marquinhost jó lenne végleg lezárni és elhozni...palesz77 írta:Napi hírek
herlius írta:Vakmacska írta:Zolee23 írta:az a baj, hogy amíg itt mindenki messi csicskája, meg mindenkinek messi alá kell dolgoznia, addig jöhet ide aguero, reus meg mindenki, nem sok előrelépés lesz.
Az lenne az igazi taktikai változás, ha LE végre ezzel a hagyománnyal szakítana.
Ez egy csapatsport, és lehet Messi bármennyire sztár, tehetség, ő is csak egy játékosa egy csapatnak.
Azért ez így szerintem nem igaz. A 2011-es szezonban pl már sehol nem volt Eto'o meg Henry, mégis a csapat legdominánsabb szezonja volt, attól függetlenül, hogy a kupát végül elbuktuk a hosszabításban. Ráadásul 2008-ban már ott volt mindkét játékos a keretben, mégsem nyertük semmit. Nincs 100%-os taktika, minden szerkezetnek megvannak az előnyei és hátrányai is. A taktikánál sokkal nagyobb szerepe van viszont a játékosok motivációjának, a mentális felkészültségüknek és a nagyon jó csapategységnek. Az én meglátásom szerint pont a legutóbbi az, amiben visszaestünk a korábbi évekhez képest.Vakmacska írta:Osztom. Addig volt igazán ütős a Barca, amíg Eto, Henry előrébb voltak, mint Messi.Zolee23 írta:az a baj, hogy amíg itt mindenki messi csicskája, meg mindenkinek messi alá kell dolgoznia, addig jöhet ide aguero, reus meg mindenki, nem sok előrelépés lesz.
meglehet nézni egy neymart, vagy egy alexis sanchezt a válogatottban. kategóriával jobb játékosok, amikor teret kapnak, és szabadon játszhatnak.
Pontosan azért volt ütős az a hármas, mert mindháromra oda kellett figyelnie a védőknek.
Most elég Messit fogni, vagy ha nem ő kapja, akkor jönnek Alves idióta beadásai.
Az lenne az igazi taktikai változás, ha LE végre ezzel a hagyománnyal szakítana.
Ez egy csapatsport, és lehet Messi bármennyire sztár, tehetség, ő is csak egy játékosa egy csapatnak.
Osztom. Addig volt igazán ütős a Barca, amíg Eto, Henry előrébb voltak, mint Messi.Zolee23 írta:az a baj, hogy amíg itt mindenki messi csicskája, meg mindenkinek messi alá kell dolgoznia, addig jöhet ide aguero, reus meg mindenki, nem sok előrelépés lesz.
meglehet nézni egy neymart, vagy egy alexis sanchezt a válogatottban. kategóriával jobb játékosok, amikor teret kapnak, és szabadon játszhatnak.
Az lenne a megnyugtató, ha Xavi helyére Koke jönne.Poor011 írta:Ahogy írtad, valóban leírva nem olyan rossz az a középpálya, de a probléma ott van, hogy ötlettelen az egész, pár éve senki se tudta mit húz elő Xavi, mostanában viszont több volt a visszafelé passz, ami elég sokmindent elárul. Ha Rakitic hozza a változást, és a frissítést, akkor ám legyen.Leon írta:Most komolyan a Fabregas-Song -Alves hármas eladás miatt megy itt a sírás?Na neeeee![]()
Fabregas top irányító?Jah másfél havonta egyszer ha épp jó napja van.
Song?No comment.
Alves?A jobbhátvédek szégyene lett így a végére.
Mehet mind a 3 a francba!
Ini-Busi-Rakitic-Rafinha-Xavi ötös ilyen gyenge lenne?Mindjárt fejbe is lövöm magam emiatt a szégyenteljes kp miatt!![]()
Inkább amiatt kéne aggódni,hogy egy darab hátvéd sincs a környékünkön!![]()
Ha nem hozzák ide Reust/Aguerot akkor Alexist eladni szigorúan tilos!
De gondolom a vb után 30-35öt is lehet majd érte kapni,akkor viszont a Reus-Alexis csere adva is van.