Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
mezenga
Jugador del Barça

2014.07.02. 07:19:01

Sziasztok, megnéztem 4 évadot a Game of Thronesból és kiváncsi vagyok a folytatásra. Valaki tudna segiteni nekem melyik könyvet vegyek ha ott akarom folytatni ahol 4. évadnak vége lett?
Deus
Boixos Nois

2014.07.01. 12:16:39

Bocs a dupláért, de most felhozom a topikot.

Most néztem meg a Dominion első epizódját, és hűűűűű... Ez tuti ütős sorozat lesz. A színészek rendben vannak, van akció dögivel. A témája is jó. Szerintem megéri egy próbát, srácok. Legalább csak az első epizódot nézzétek meg.

A második részt holnap nézem meg, mert most megyek dolgozni.
KépKép
Deus
Boixos Nois

2014.06.28. 11:21:10

Srácok!

Van egy új sorozat, ami felkelte az érdeklődésem: Dominion

Kép

Bukott angyalok vs emberek. Eddig most két rész van fent. Most indult. Ki kezdte el nézni rajtam kívül?
KépKép
LM10
Director del Fútbol

2014.06.27. 11:56:55

Aki szereti a Batman, annak ez érdekes lehet:

http://insidetv.ew.com/2014/06/25/gotha ... 823bc64f8c" target="_blank

Gotham néven lesz a sorozat, és a Batman előzményeiről fog szólni. Bruce Wayne még 12 éves gyerek körül lesz csak. Érdekes lesz.
miihii
KHAL

2014.06.26. 22:53:36

hady írta:"Véletlenül" kikerült a netre The Flash sorozat pilotja....
Meg is akartam nézni, de olvastam a kommenteknél, h majd csak novemberben jön ki, uh mondom ráérek még :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
hady
Director del Fútbol

2014.06.26. 20:10:31

"Véletlenül" kikerült a netre The Flash sorozat pilotja....
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.06.23. 22:22:14

Azt vágjátok,hogy FOLYTATÓDIK A 24? ! ? ! ? ! ? ! 8) :shock: 8)

Óriási kedvencem volt,és most látom,h már megy a 9.évad :D :D

úgy tudtam anno,h a 8.al végleg befejezték, max egy filmről beszéltek még lezárásképp de megy a 9. évad :D

tőőőtőőm
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.06.21. 11:10:12

Nagyon örvendetes és főleg időszerű lenne, ha tényleg esetleg még idén (amire mondjuk én nem sok esélyt látok) jönne a folytatás, aztán nekiülhetne az öreg a finálénak (bár rebesgettek olyat nemrég, h lesz még egy 8. is...), amivel sokat nem tökölhet, mert tényleg nagyon kezd a nyakára érni a sorozat.
Én azt olvastam, hogy nem nagyon érdekli. A sorozat készítőknek felvázolta, hogyan fog véget érni a sztori, és ha utoléri a sorozat, akkor a készítők "azt cisnálnak amit akarnak", csak a megbeszélt végéhez kell tartaniuk magukat.
Kiváncsi vagyok... A legnagyobb trollkodás az lenne, ha tényleg befejeznék a sorozatot, aztán Martin a könyveket mégiscsak másképp fejezi be. :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.20. 13:16:40

Régóta szemezgettem már a 'Vikings-'el, valahogy sose tudtam rávenni magam, de most valamiért úgy voltam, hogy nekivágok.. Hát kemény 3 nap alatt ledaráltam a 2 évadot, nagyon nagyon tetszett. Szeretem alapból is ezeket a "pogány kultúrákat", úgyhogy már csak maga a sorozat világa is megfogott rögtön..

A karakterekkel meg úgy vagyok, hogy hullámzóan szeretek meg utálok mindenkit.. :lol: Ragnar karakterével vagyok így leginkább, 2 részenként változik, hogy a kedvenc karakterem, vagy hogy szimplán idegesít néhány dolgával.. De Rollo is ilyen volt az első évadban, eleinte imádtam, kicsit utáltam, aztán megint szerettem, a végére meg nem volt szimpatikus, de megértettem a döntését végülis.. A második évadban viszont végig pozitív volt ő. De mondhatnám ezt a Pap-ra is, meg szinte mindenkire.. Azt sajnálom, hogy Bjorn-t ez a srác játssza nagyobb korába, valamiért nem szimpatikus a színész, olyan buta tekintete van vagy nem is tudom.. De az tuti, hogy a hatalmas Viking harcos szerep testalkatilag passzol neki. :D Viszont a kissrácként nagyon komáltam, kicsit sajnáltam is, hogy eltelt 4 év. :D Flokit viszont kifejezetten utálom már, a második évad évadzárójában majdnem úgy voltam, hogy bemászok a monitorba és én döföm le, aztán a fordulat után kicsit megbékéltem vele, jól átverték a királyt, az tetszett. :D De Flokit akkor se szeretem már, kicsit idegesítő a karaktere.
Szerintem nagyon jó sorozat, csak ajánlani tudom. Epekedve várom a 3. évadot!
MyShadow
Jugador del Barça

2014.06.18. 08:50:29

Hát én baromira remélem, h a sorozat miatt nem csapja össze, mert bár a sorozat is király, nekem a könyv még jobban bejött...de tudjuk, h a pénz beszél...
Viszont, amekkora különbségek vannak esetleg a könyvek és a történet között, simán belefér - ha látja már a végkifejletet az öreg, márpedig igen valószínű -, hogy a sorozatot a népszerűség és a GoT-láz miatt hamarabb befejezik, mint az írott story-t, ami elég vicces lenne, sőt mondhatni, korszakalkotó:D
miihii
KHAL

2014.06.18. 07:04:28

kindeR írta:
Mondjuk ezekkel meg rohadt gyorsan. Ilyen ütemben a 6. könyv kiadására már utol fogjuk érni a Tűz és Jég dalát...
tudtommal ősszel jön a 6. könyv !
Akkor már csak azt kell megtudni melyik évben :mrgreen:

Nagyon örvendetes és főleg időszerű lenne, ha tényleg esetleg még idén (amire mondjuk én nem sok esélyt látok) jönne a folytatás, aztán nekiülhetne az öreg a finálénak (bár rebesgettek olyat nemrég, h lesz még egy 8. is...), amivel sokat nem tökölhet, mert tényleg nagyon kezd a nyakára érni a sorozat.
Rinku
Director del Fútbol

2014.06.17. 21:40:25

MQuC írta:Vikings

Vannak ellenérzéseim az első évad után: Nem értem, hogy Regnart pozitív vagy negatív vezértként akarják-e feltűntetni. Bár az is lehet, hogy nem különösebb szempont, hogy a nézúket az ő oldalára állítsák. Emellett Regnap bátyja is komoly, nála sem érzem feltétlenül, hogy rossz. Ő inkább örlődik, hogy ki mellett álljon. VAnnak húzásai, de úgy tűnik, a végén mindig helyesen dönt. Talán tényleg elviszi a becsvágya és irigysége a rossz irányba. Összességében nagyon tetszik, értékeket mutat be, kérdés, mi alakul ki ebből.

Szerintem jól keretbe foglalják az északi népek akkori gondolkodásmódját. Azért jó nagyot fordult a világ, hogy ilyen liberális péniszek lettek belőlük, pedig milyen böszme nagy méltóságteljes harcosok jöttek onnan... :) De komolyabbra fordítva a szót, hát nem volt szép, amit Rollo csinált, de valahol őt is meg lehet érteni. Ő az idősebb, de mégis epizodista az öccse mellett. Észak egyik legnagyobb harcosa, elképesztő küzdőtechnikával, erővel és szívóssággal, mellette olyan termete van, hogy az emberbe belé fagy a szr, ha eléd áll, szóval abban az időben tényleg az erősebb kutya ba. elv érvényesült és ugye Odin, Thor, a vikings istenek szemében az erő és dicső halál voltak a mindent túlszárnyaló értékek.

Nézd csak a 2. évadot, jó lesz nagyon, főleg a vége. :)
Football, bloody hell. /SAF/
kindeR
Barça B

2014.06.17. 20:31:45

Am a sorozat a fináléval befejezte a 3. könyv utolsó szálát is, így ezután már a 4-5. kötetekkel haladunk.

Mondjuk ezekkel meg rohadt gyorsan. Ilyen ütemben a 6. könyv kiadására már utol fogjuk érni a Tűz és Jég dalát...
tudtommal ősszel jön a 6. könyv !
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.06.16. 11:49:01

Vikings

Vannak ellenérzéseim az első évad után: Nem értem, hogy Regnart pozitív vagy negatív vezértként akarják-e feltűntetni. Bár az is lehet, hogy nem különösebb szempont, hogy a nézúket az ő oldalára állítsák. Emellett Regnap bátyja is komoly, nála sem érzem feltétlenül, hogy rossz. Ő inkább örlődik, hogy ki mellett álljon. VAnnak húzásai, de úgy tűnik, a végén mindig helyesen dönt. Talán tényleg elviszi a becsvágya és irigysége a rossz irányba. Összességében nagyon tetszik, értékeket mutat be, kérdés, mi alakul ki ebből.
Kép
miihii
KHAL

2014.06.16. 11:29:39

GoT

Újabb hatalmas epizód, méltó egy évadzáróhoz. KÍváncsi leszek a véleményekre az utolsó jelenetek után :P

Végre, végre, végre Tywin és Shae is kipipálva, a kicsi Tyrion rendbevágta a családi kört :D És mehet útjára, ami nagy kaland lesz, én nagyon élveztem az ő további történetének olvasását.

Ahogy Arya sorsa is rákanyarodott végre az általam szintén nagyon kedvelt Braavos-i szálra, alig várom h jöjjön már a folytatás.

A Vérebes sztori kapott egy érdekes gellert ezzel a Brienne párbajjal, ami a könyvekben nem szerepelt, újabb meglepi az olvasóknak :) Jól kifújta az orrát a csajszi a kutyusnak :mrgreen:
Eddigi legjobb évad volt ez sztem. És akkor jön egy újabb borzasztóan hosszú év, őrségünk most megkezdődik :)

kindeR írta:GoT. s04e10 SPOILER

Most Varys is el ment Tyrionnal hajókázni? és mi lett Drogonnal?
Egyébként van értelme elkezdeni úgy a könyvek olvasását hogy rögtön a negyedikkel kezdem ?
A két kérdésedre a következő évadban megtudod a választ, sztem semmi értelme nem lenne előre megmondani ;)

Elkezdheted ott is, de nem tartom jó ötletnek. Sztem maximum az első könyv az, amit akár hanyagolni is lehetne, mert az betűről-betűre visszaköszön a sorozatban. viszont később olyan változtatások lesznek, lettek, h inkább javasolnám normálisan végigolvasni az összélmény miatt.

Am a sorozat a fináléval befejezte a 3. könyv utolsó szálát is, így ezután már a 4-5. kötetekkel haladunk.

kindeR
Barça B

2014.06.16. 10:21:45

GoT. s04e10 SPOILER

Most Varys is el ment Tyrionnal hajókázni? és mi lett Drogonnal?
Egyébként van értelme elkezdeni úgy a könyvek olvasását hogy rögtön a negyedikkel kezdem ?
Kép
miihii
KHAL

2014.06.10. 17:33:14

KÖNYV SPOILER!
Bár a leírtak nem lőnek le semmit a sorozatból, csak arról van szó, h mit oldottak meg másként a könyvekhez képest. De mondom azért jelzem a dolgot ;)
MyShadow írta:
palesz77 írta:
GoT S4E9:

Jó kis rész volt tényleg.

Viszont arra nem emlékszem, hogy a könyvbe is meghalt itt Pyp meg Grenn? Nekem úgy rémlik, hogy talán a kovács vagy ki halt meg az óriással való küzdelembe, nem Grenn.. Valaki aki jobban emlékszik az felvilágosíthatna.
GoT

Ugyan még nem láttam a szóban forgó részt, de valóban a kovács ölte meg az óriást!

Igen, valóban túlélték az összecsapást, még vidáman ott számolgatták is ki hány vadat ölt meg :D

Egyre messzebb kerülünk a könyvektől. Ami mondjuk nem feltétlenül baj, mert igen kiválóan tolják így is a dolgokat, csak furcsák ezek az olvasottak után és nem igazán értem még, h mi jelentősége lesz néhány módosításnak.
MyShadow
Jugador del Barça

2014.06.09. 21:13:35

palesz77 írta:
miihii írta:GoT

Ez a beszéd, kaptunk egy jó kis harcot, ezúttal hosszabban is ment a bugi végre 8) NAgyon ütős lett ez a rész is, nagyon tetszett az a jelenet, amikor a kamera végigpásztázott az egész terepen, miközben Sam ment Szellemért. Mondjuk kicsit hiányoltam az alagutas óriás elleni küzdelmet, de azért így is ki lettünk elégítve.

Ygrette-ért kár volt, de hát ugye Valar Morghulis... :)

Szép volt, jó volt, de sajnos jön az utolsó rész megint :(
GoT S4E9:

Viszont arra nem emlékszem, hogy a könyvbe is meghalt itt Pyp meg Grenn? Nekem úgy rémlik, hogy talán a kovács vagy ki halt meg az óriással való küzdelembe, nem Grenn.. Valaki aki jobban emlékszik az felvilágosíthatna.
GoT

Ugyan még nem láttam a szóban forgó részt, de valóban a kovács ölte meg az óriást!
palesz77

2014.06.09. 17:41:13

miihii írta:GoT

Ez a beszéd, kaptunk egy jó kis harcot, ezúttal hosszabban is ment a bugi végre 8) NAgyon ütős lett ez a rész is, nagyon tetszett az a jelenet, amikor a kamera végigpásztázott az egész terepen, miközben Sam ment Szellemért. Mondjuk kicsit hiányoltam az alagutas óriás elleni küzdelmet, de azért így is ki lettünk elégítve.

GoT S4E9:

miihii
KHAL

2014.06.09. 17:15:47

GoT

Deus
Boixos Nois

2014.06.09. 11:08:52

GoT

Nnnnnaaa vééégre 8)

Zsír epizód volt, csata dögivel. Vöröske halála elégé epic volt, mert a liftkezelő kis srác terítette le :mrgreen:

Uh, Havas Jon most megint elhagyta a falat, hogy megmurdelje Mance -t. Kíváncsi leszek, hogy ebből mi fog kisülni... Remélem Martin megint nem lesz megint olyan paraszt, hogy kinyíratja Jont...
KépKép
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.06.08. 22:13:41

Most komolyan nem lesz ma 23:30kor szinkronosan HBO-n a 8. resz? Kajak kiakartam varni full foloslegesen? :D

Szerk.: Kar volt eddig varni brutalis resz volt! :O
palesz77

2014.06.04. 23:19:33

GoT s4e8

Kész, végem, én mára kiégtem.. :lol:

Oberyn vs Mountain (The Denial Version)

Zseniális lett.. :lol: :lol: :lol: Ahogy a "freedom" közbe néz Oberyn.. :lol:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.06.04. 11:41:50

Nem értek egyet! Pont annyi volt abban a fogadásos sztoriban. Láttuk, hogy elején a lóval jól jártak, majd elkezdett lebetegedni a ló, de ő mégis annyira megszerette, hogy tett rá továbbra is. Aztán ugye kinyírta Ralphy-t (az szép volt, hamarabb kellett volna) :mrgreen: , de a szenvedélyével nem tudott mit kezdeni, tovább hajszolta a pénzt, mivel igencsak megcsapantak a készletei. És ne feledjük, hogy az aszszony is jól "meglopta".
Azzal együtt is, hogy Tony sok mindent barbár módon intézett el, még több esetben nem is tudom, mi vitte rá a "könyörületre" . Nyilván az emberi oldala.
Arti pedig: Ő volt tipikusan az a karakter szerintem, aki az ellenpólust akarta megtestesíteni. Ő az, aki tisztességes úton is karriert csinált. Lehet, hogy nem volt kitömve, de volt neki pénze, csak a kapzsisága, makacssága és ostobasága miatt került többször is a csőd szélére. Szerencséje volt, hogy ott volt legtöbbször Tony és azzal is, hogy egy ilyen asszony állt mögötte, aki kicsit irányította. Mert Arti az álmaiban élt rengetegszer.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.06.04. 10:05:25

Amúgy összességében, akárhogy nézem, ha megölik az utolsó részben, azt teljesen megérdemli, és társadalomnak csak jó. :D Azért csak egy többszörös gyilkos volt, meg még ki tudja hány bűntényt követett el.
Éppen ezért is érdekes a sorozat, mert tudjuk, hogy bűnözők, mégis nekik szurkolunk, és imádjuk őket :)
A legnagyobb lúzer a sorozatban pedig: Artie Bucco :D Szegénynek semmi nem jött össze. Amikor befektetést akart, átverték. Amikor csajt akart váltani, beszívta :D Amikor az éttermen akart újítani, nem jött össze. Mondjuk még örülhet, hogy Tony nem verte szét azért az 50 ezerért, vagy mennyiért, amit végül nem tudott visszadni neki :D

Ami említettél, MQuc, az a fogadási dolog. Na nekem az nem tetszett. 80részen át egyszer nem volt megemlítve, hogy Tony ennyire függő ebben a témában, és még akkor is hajszolja, ha már nyert egy csomót. Ott kicsit azt éreztem, hogy valamit húzni kellett, amit majd össze lehet hozni Chris halálával, és nem tudtak jobbat. Én ott hirtelen nem is értettem, hogy most mi? Tényleg nincs 200 ezre, és kölcsön kell kérni?! stb.
Válasz küldése