Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg is akartam nézni, de olvastam a kommenteknél, h majd csak novemberben jön ki, uh mondom ráérek méghady írta:"Véletlenül" kikerült a netre The Flash sorozat pilotja....
Én azt olvastam, hogy nem nagyon érdekli. A sorozat készítőknek felvázolta, hogyan fog véget érni a sztori, és ha utoléri a sorozat, akkor a készítők "azt cisnálnak amit akarnak", csak a megbeszélt végéhez kell tartaniuk magukat.Nagyon örvendetes és főleg időszerű lenne, ha tényleg esetleg még idén (amire mondjuk én nem sok esélyt látok) jönne a folytatás, aztán nekiülhetne az öreg a finálénak (bár rebesgettek olyat nemrég, h lesz még egy 8. is...), amivel sokat nem tökölhet, mert tényleg nagyon kezd a nyakára érni a sorozat.
Akkor már csak azt kell megtudni melyik évbenkindeR írta:tudtommal ősszel jön a 6. könyv !Mondjuk ezekkel meg rohadt gyorsan. Ilyen ütemben a 6. könyv kiadására már utol fogjuk érni a Tűz és Jég dalát...
MQuC írta:Vikings
tudtommal ősszel jön a 6. könyv !Am a sorozat a fináléval befejezte a 3. könyv utolsó szálát is, így ezután már a 4-5. kötetekkel haladunk.
Mondjuk ezekkel meg rohadt gyorsan. Ilyen ütemben a 6. könyv kiadására már utol fogjuk érni a Tűz és Jég dalát...
A két kérdésedre a következő évadban megtudod a választ, sztem semmi értelme nem lenne előre megmondanikindeR írta:GoT. s04e10 SPOILER
Egyébként van értelme elkezdeni úgy a könyvek olvasását hogy rögtön a negyedikkel kezdem ?
MyShadow írta:GoTpalesz77 írta:
GoT S4E9:
GoTpalesz77 írta:GoT S4E9:miihii írta:GoT