Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Andris írta:Hogy a banatos [auto_cenzúra] lehetnek meg ilyen jatekosok kerettagok a Barcelonanal??? Egyszeruen nem hiszem el hogy ilyen botlabu kutyautoket barki is kepes alkalmazni
Nekem is rejtély, hogy miért erőltetjük a palit. Van 2-3 jó hónapja minden szezonban, aztán törvényszerűen jön a hónapokig tartó sérülése. Nem rossz a srác amúgy, de ilyen érzékeny szervezetű játékost hatalmas luxus hónapokig ápolgatni, hogy 2-3 töltelékmeccsen bevethető legyen.Barcaman1993 írta:Röhej, de vki észrevette már, hogy állandóan akkor sérült, amikor szükség lenne rá? Nyilván ehhez nincs semmi köze, de ez elképesztő. Hetek óta pihen és már az első edzésen "sérült".MichaaBee írta:Pont akartam linkelni én is.http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... ja-3385221
Lehet mégis jó lesz nekünk Mathieu, amilyen sérülékeny Adriano, ha véletlenül Albát is érné valami még jól jöhet a francia. Ha nem ő az egyetlen "középhátvéd" igazolás, akkor én nem bánom az érkeztét. Az árakat pedig Neymar és Suárez leigazolása valamint Fabregas eladása óta nem tudom komolyan venni...
Azért ha a szívedre teszed a kezed, élsportot gondolom nem vállalnál vele... Egyébként érdekes ez. Loic Remynek is volt valami szívproblémája 2 évvel ezelőtt, ha jól tudom, mikor egy angol klubhoz, talán a Spurshoz akart igazolni, és nem ment át miatta az orvosin, ergo nem is vették meg. Akkor még a Marseilleben játszott, de utána ugyanúgy elment Angliába, a QPR-be, aztán meg a Newcastlehöz. Eddig nincs semmi baja, de azért a szívproblémákat nagyon komolyan kell venni, még ha ritmuszavarról van is szó.Pampalini írta:attól függ, milyen mértékű. nekem is van (a szívem rendellenes növekedéséből adódóan), pocsék az EKG-m, de a sportorvosi kivizsgálás kimutatta, hogy terhelhetem.hank1ee írta:Azért a ritmuszavar nem játék.
attól függ, milyen mértékű. nekem is van (a szívem rendellenes növekedéséből adódóan), pocsék az EKG-m, de a sportorvosi kivizsgálás kimutatta, hogy terhelhetem.hank1ee írta:Azért a ritmuszavar nem játék.
Röhej, de vki észrevette már, hogy állandóan akkor sérült, amikor szükség lenne rá? Nyilván ehhez nincs semmi köze, de ez elképesztő. Hetek óta pihen és már az első edzésen "sérült".MichaaBee írta:Pont akartam linkelni én is.http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... ja-3385221
Lehet mégis jó lesz nekünk Mathieu, amilyen sérülékeny Adriano, ha véletlenül Albát is érné valami még jól jöhet a francia. Ha nem ő az egyetlen "középhátvéd" igazolás, akkor én nem bánom az érkeztét. Az árakat pedig Neymar és Suárez leigazolása valamint Fabregas eladása óta nem tudom komolyan venni...
egyetértek!!!MessiCesc írta:Kelleni fog ő a jobbosra, ha Alves helyett nem hozunk senkit....
Ez kihathat a további pályafutására ?Erxy írta:Official: Barcelona full back Adriano is out for 4 to 6 weeks with a heart rhythm problem
Szívritmus zavar.. 4-6 hétig nem játszhat.
Pont akartam linkelni én is.Erxy írta:Official: Barcelona full back Adriano is out for 4 to 6 weeks with a heart rhythm problem
Szívritmus zavar.. 4-6 hétig nem játszhat.
Csak menjen, ha adja érte a Roma Benatiat.MichaaBee írta:Nagyon örülök, hogy Lucho a hírek szerint számol vele. Az elképzelhető legjobb kiegészítőjátékos, univerzális, több poszton bevethető és szívvel, lélekkel küzd mindig. Ha meg ugye beköszön...
Annyi furcsa nekem, hogy ő is megegyezett a Romával a feltételeket illetően, remélem azért elkötelezett a folytatás mellett és pozitívan értékeli, hogy ennyire marasztalják.
Ahogy mondod.miihii írta:Apró gólok mestere a srác
Hm...csak meglepődtem, h ennyire eltűnt, még csereként sem játszik. Azt hittem valami sérülése van/ volt ami nekem kimaradt, de ezek szerint nem.ab1daL írta: Felépült Alba, így a bajnokságban ő játszik. Kupában meg rendre Adriano kapja meg a lehetőséget. Egyébként lehetne Adrianoból még több is egy kicsit, így is jó játékosnak tartom, de sajnos borzasztó sérülékeny.
Felépült Alba, így a bajnokságban ő játszik. Kupában meg rendre Adriano kapja meg a lehetőséget. Egyébként lehetne Adrianoból még több is egy kicsit, így is jó játékosnak tartom, de sajnos borzasztó sérülékeny.bence-barca írta:Tényleg, vele mi van? Már sztem egy hónapja minimum nem láttam pályán a ligában.BarcafanTomee az FC Barcelona 13/14 topicban írta: mondjuk Adrianót nagyon birom játszhatna többet.
Tényleg, vele mi van? Már sztem egy hónapja minimum nem láttam pályán a ligában.BarcafanTomee az FC Barcelona 13/14 topicban írta: mondjuk Adrianót nagyon birom játszhatna többet.