Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó kérdés, én lehet felkötném magamat valahova, hogy ilyen Gutiérrez kezd helyettem... és még milyen csatárok vannak ott a Kolumbiánál még úgyis, hogy nincs Falcao...Game90 írta:Amúgy Jackson Martínez még él?
Eleg jo meccsnek igerkezik. Sok golos dontetlent varok, 2-2 a tippem. Viszont szerintem ez a ket csapat megy tovabb kez a kezben, a masik mai talalkozot Japan behuzza.BarcafanTomee írta:KOLUMBIA:
Ospina – Zúniga, Zapata, Yepes, Armero – Cuadrado, A. Aguilar, C. Sánchez, J. Rodríguez – Ibarbo, T. Gutiérrez.
ELEFÁNTCSONTPART:
Barry – Aurier, Zokora, Bamba, Boka – Tioté, Y. Touré, Die – Gradel, Bony, Gervinho.
Én is azt mondom. 2:2-t tippeltem.hank1ee írta: iksz
Most nézem csak, Song mit művelt tegnap.![]()
![]()
Elgurult a gyógyszere szerintem.
ikszBarcafanTomee írta:KOLUMBIA:
Ospina – Zúniga, Zapata, Yepes, Armero – Cuadrado, A. Aguilar, C. Sánchez, J. Rodríguez – Ibarbo, T. Gutiérrez.
ELEFÁNTCSONTPART:
Barry – Aurier, Zokora, Bamba, Boka – Tioté, Y. Touré, Die – Gradel, Bony, Gervinho.
Messidecomessideco írta:Depay: 45. percben beáll, gól + gólpassz. És még annak idején röhögtetek rajta![]()
Martins Indi agyrászkódást szenvedett, mielőbbi felépülést kívánok neki![]()
Nigel de Jong uralt mindent a középpályán, ha észrevettétek. Mindenki szemében, jogosan, egy tajparasztnak van feltüntetve, főleg a 2010-es vb döntős talpalásáért, de ezen a meccsen amit lehozott az parádés volt. Sok csapatnak szüksége lenne egy ilyen emberre...
Érdekes lesz a Chile elleni meccs RvP nélkül, Martins Indi helyére bekerül Veltman valszeg, a csatárposztra elképzelésem sincs, Huntelaarban nem nagyon bízik van Gaal, így Depay fog kezdeni érzésem szerint, megérdemelten.
A Tottenham "tulajdona", de az utóbbi szezonban a QPR-nál volt kölcsönben.BarcafanTomee írta:Csak egy apró kiegészítés, a QPR-ben tolja, legalábbis a kommentátor ezt mondta tegnap. Emígy én is úgy tudtam, hogy a Tottenhamnél van még mindig.MQuC írta: Ráadásul a Tottenhamnél játszik hosszú évek óta.
Csak egy apró kiegészítés, a QPR-ben tolja, legalábbis a kommentátor ezt mondta tegnap. Emígy én is úgy tudtam, hogy a Tottenhamnél van még mindig.MQuC írta: Ráadásul a Tottenhamnél játszik hosszú évek óta.
Assou-Ekotto mindig is egy zsoldos volt,semmi köze a labdarúgáshoz mint sporthoz.Game90 írta:Jó lehet a csapatszellem...
KATT