Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, ne is gondoljunk ilyenekre...Enrique írta:Nem sérül meg. Kész.eszter21 írta:De erre is gondolni kell. Ha megsérülne kíváncsi vagyok ki rúgdalná a gólokat... Ezért kell csatárt igazolni...Enrique írta: Abban nagyon kell bízni, h Etoo nem sérül meg a szezonban.. Az lenne ám a csapás...![]()
De ne is beszéljünk ilyenekről... Inkább ForcaEtooooo!!!
Nem sérül meg. Kész.eszter21 írta:De erre is gondolni kell. Ha megsérülne kíváncsi vagyok ki rúgdalná a gólokat... Ezért kell csatárt igazolni...Enrique írta:Abban nagyon kell bízni, h Etoo nem sérül meg a szezonban.. Az lenne ám a csapás...Badi írta:sztem nem fogja tudni tartani, de ha nem lesz komolyabb sérülése simán behuzza a gólkirályi címet![]()
De erre is gondolni kell. Ha megsérülne kíváncsi vagyok ki rúgdalná a gólokat... Ezért kell csatárt igazolni...Enrique írta:Abban nagyon kell bízni, h Etoo nem sérül meg a szezonban.. Az lenne ám a csapás...Badi írta:sztem nem fogja tudni tartani, de ha nem lesz komolyabb sérülése simán behuzza a gólkirályi címetEnrique írta: Ronaldoét nehéz lex, de hátha már egyszer így elindilt, mért ne?![]()
Kopogd le!!!!Enrique írta: Abban nagyon kell bízni, h Etoo nem sérül meg a szezonban.. Az lenne ám a csapás...![]()
Abban nagyon kell bízni, h Etoo nem sérül meg a szezonban.. Az lenne ám a csapás...Badi írta:sztem nem fogja tudni tartani, de ha nem lesz komolyabb sérülése simán behuzza a gólkirályi címetEnrique írta:Ronaldoét nehéz lex, de hátha már egyszer így elindilt, mért ne?Silvanus írta:Hát én is azt sejtem, REMÉLEM, hogy ha így folytatja Eto'o, akkor könnyedén megdönthet minden eddigi gólrekordot a Barcában......
sztem nem fogja tudni tartani, de ha nem lesz komolyabb sérülése simán behuzza a gólkirályi címetEnrique írta:Ronaldoét nehéz lex, de hátha már egyszer így elindilt, mért ne?Silvanus írta:Hát én is azt sejtem, REMÉLEM, hogy ha így folytatja Eto'o, akkor könnyedén megdönthet minden eddigi gólrekordot a Barcában......
Ronaldoét nehéz lex, de hátha már egyszer így elindilt, mért ne?Silvanus írta:Hát én is azt sejtem, REMÉLEM, hogy ha így folytatja Eto'o, akkor könnyedén megdönthet minden eddigi gólrekordot a Barcában......
Jövőre talán még nem, de meg van hozzá a tehetsége, szal az esély mindenképpen megvan!Zsolti írta:Csak minden számításod így sikerüljön.redlions írta:Mikor megtudtam, hogy a miénk kb. ezt vártam tőle. Egy dologban azért hibáztam vele kapcsolatban. Nem számítottam rá, hogy több gólt lő, mint amit várok.Szerencse, hogy majdnem meccsenként 1et rúg!
Csak minden számításod így sikerüljön.redlions írta:Mikor megtudtam, hogy a miénk kb. ezt vártam tőle. Egy dologban azért hibáztam vele kapcsolatban. Nem számítottam rá, hogy több gólt lő, mint amit várok.Szerencse, hogy majdnem meccsenként 1et rúg!
Csak egyszer az idén fogna ki egy olyan napot,amikor a helyzeteit 70%-ban kihasználja.....Enrique írta:Engem az sem fog zavarni, ha egész szezonban nem lő 1 mester3ast sem... Elég ha minden meccsen betalál 1x, néha többször!! Úgy is simán meglex!!Bodi írta:Én 31 felettire szavaztam,volt olyan a szezon során,hogy azt hittem nem lesz igazam,de remélem az lesz.
Lassan meglőhetné az első mesterhármasát,hogy végleg igazat adjon nekem!
Engem az sem fog zavarni, ha egész szezonban nem lő 1 mester3ast sem... Elég ha minden meccsen betalál 1x, néha többször!! Úgy is simán meglex!!Bodi írta:Én 31 felettire szavaztam,volt olyan a szezon során,hogy azt hittem nem lesz igazam,de remélem az lesz.
Lassan meglőhetné az első mesterhármasát,hogy végleg igazat adjon nekem!
Ez legyen a legkisebb gondunk!!Cooltiszo írta:21-25 53% [ 24 ]
26-30 22% [ 10 ]
31- 8% [ 4 ]
Azt hiszem annak a 4 embernek lesz igaza akik atta tippeltek hogy több mint 31 gólt fog vágni Eto'o, ha így folytatja akkor több mint valószínű!