Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Matuidi ment a labdára, ahogy szokott, a belépő után egyből elnézést kért Onazitól. Nagyon veszélyes megmozdulás volt, de azért nem egy olyan páros lábú, tényleg kegyetlen becsúszásról beszélünk, mint ami eltörte anno Eduardo lábát. Nagyon nem lehet rá büszke, de legalább bement az öltözőbe, és bocsánatot kért, ne akasszuk már fel!Boixos írta:A francia Matuidi igazi hentesmunkát végzett, amikor letalpalta a nigériai Onazit. (2-0-ra nyertek a franciák, de az eset még 0-0-nál történt.) A PSG játékosa ugyan elnézést kért - a vétlenséget hangsúlyozta, és hogy a labdára ment -, nem csoda, mert riválisának a szárkapocs- és sípcsontját is eltörte.
Az amerikai játékvezető, Mark Geiger ezt csak sárgával büntette, pedig igen közel állt az esethez, és az olasz Marchisiót fele ennyiért is kiállították.
Matuidi eltiltásáról egyelőre nincs hír.
függetlenül a suarezzel kapcsolatos véleményemtől, ez bakker egyszerűen vérlázító, h az uru pöttyagyúnak még az unokái sem beszélgethetnek fociról, olyan szinten megmérték, ezt a gyökér hentes állatot pedig nyugodtan hagyják játszani, mintha mi sem történt volna!!!!
ilyen szemét korrupt bagázst mint a fifa még a föld nem hordott a hátán!
A francia Matuidi igazi hentesmunkát végzett, amikor letalpalta a nigériai Onazit. (2-0-ra nyertek a franciák, de az eset még 0-0-nál történt.) A PSG játékosa ugyan elnézést kért - a vétlenséget hangsúlyozta, és hogy a labdára ment -, nem csoda, mert riválisának a szárkapocs- és sípcsontját is eltörte.
Az amerikai játékvezető, Mark Geiger ezt csak sárgával büntette, pedig igen közel állt az esethez, és az olasz Marchisiót fele ennyiért is kiállították.
Matuidi eltiltásáról egyelőre nincs hír.
Ma én is Svájcnak és USA-nak drukkolok. A hollandokkal kapcsolatban egyet értek, én is érzem bennük az erőt, hogy megnyerhetik. Ők sem parádéztak a nyolcaddöntőben, de szerintem nekik volt a legerősebb ellenfelük Mexikó személyében. Ők le tudták őket győzni, ahogy Chilét is, a brazilok ellenben egyiket sem, csak büntetőkkel az utóbbit.Olvasgattam, hogy sokan nem szeretik a hollandokat, én most pont azt érzem, hogy olyan időszakuk van, hogy nyernek és a végére is odaérhetnek. Megannyi holland csapat volt, amelyik szépen halt meg, most viszont ezen a VB-n sokszor álltak fel a padlóról is így vagy úgy behúzták. Egységesnek érzem őket és tipikus ha kell bepattan csapat most. Én alapból nagyon szeretem a holland futball kultúrát, nagyon remélem most kijön a lépés, de az se baj ha a másik kedvencem a gall csapat ér oda a végére.
Du/Este hajrá Svájc meg Usa.
Ezt próbáltam én is megfogalmazni múltkor, hogy Ribery azért kéne, de így is jók a franciák.LG írta:Így van. Most már nagyon szurkolok, hogy kiessenek a csigazabálók.Rivaldo11 írta:Ez simán piros, matuidinak nem lenne helye már a pályán.
Egyébként sokan mondták, hogy mennyivel jobb a francia válogatott Ribery nélkül. A csoportmeccseken ez talán így is volt, de az egyenes kieséses szakaszban azért nagyon hiányzik egy klasszis a csapatból, aki ilyen meccseket el tudna dönteni, mint a hollandoknál Robben.
Ha csak a tétmeccseket számoljuk, akkor szerintem nyugodtan visszamehetünk a 2004-es EB-re, de talán ennyire gyatra még az a játék sem volt.Ilyen gyengén is nagyon rég láttam játszani a németeket.
Adom. Hát biztosra már egyik meccsen sem mehetünk...lassan már az lesz a meglepetés ha nem lesz meglepetésmiihii írta:Persze, ebben mindenképp, de fizikálisan és mentálisan a plusz kilométerek és koncentráció kivesz azért cserébe. Meglátjuk mit hoz a meglepetések VB-je a jövőben... És még ennek sincs végeBarcafanTomee írta: persze fizikai szempontból nem hiányzik senkinek ez a plusz játék, de a lélektani előnyre gondoltam.
Persze, ebben mindenképp, de fizikálisan és mentálisan a plusz kilométerek és koncentráció kivesz azért cserébe. Meglátjuk mit hoz a meglepetések VB-je a jövőben... És még ennek sincs végeBarcafanTomee írta: persze fizikai szempontból nem hiányzik senkinek ez a plusz játék, de a lélektani előnyre gondoltam.
Mondjuk 98-ban a franciák kettőt is letoltak, de alapvetően igazat adok.miihii írta:Ezzel a plusz fél órával nem vagyok ebben olyan biztosBarcafanTomee írta: Sőt erősebbek lesznek.
persze fizikai szempontból nem hiányzik senkinek ez a plusz játék, de a lélektani előnyre gondoltam.miihii írta:Ezzel a plusz fél órával nem vagyok ebben olyan biztosBarcafanTomee írta: Sőt erősebbek lesznek.
Látszott, h legalább olyan begyakorolt figura volt, mint a végén az a szabadrúgás variációBoixos írta:na, nem is kellett a mirobácsi. de biztosan így akarta a sürrle.![]()
mondjuk lehet, h így akarta![]()