Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem a vb után robbantanak, sablon duma de én türelmes vagyok, idén előszőr realizálták ezt a problémát az igazi baj hogy eddig nem foglalkoztak vele.Fecooo írta:lássuk az elmúlt pár év igazolási időszakait:
Thiago Silva drága, David Luiz drága, Marquinhos drága (volt anno...), vkit biztos kihagytam...
idén a védők ismét drágák (Mangala...), de a vámpírra van 90 milla... értem... de nem értem... retardált idióták...![]()
A karrierútjukat figyelembe véve nem igazán hiszem, hogy olyan jó haverok lennének. Viszont az mindenképp biztató, hogy Messi szívesen látná a csapatban Luist. Már ha lehet hinni a híreknek.trey88 írta:Amúgy valahol hallottam vagy olvastam hogy Messi és Suarez jó haverok. Erről tudtok valamit?
Ha folytatják a vezetőink a nagyszerű tárgyalási stratégiájukat, akkor Matyiő 25-30, Marquinhos 50-60 millió körül érkezhet.nagyatyesz írta:trey88 írta:Angol sajtóhírek még csak valószínűsítik, a spanyol információkban napra, de még inkább percre kész CadenaSer viszont már tényként közli, hogy Luis Suárez átigazolásának ügyében megállapodott egymással a Liverpool és a Barcelona. Az összeg mindegyik forrásnál megegyezik, végül 90 millió eurót fizetnek az uruguayi támadóért a katalánok.
nso
Ha ezek a gyökerek 90 milliót fizetnek érte, úgy hogy még el is van tiltva, én teljesen kikészülök. Totálisan segget csinálunk a szánkból. a bünti miatt 60 körül kéne elhozni! Lehet nekem rosszak az emlékeim, de mintha a szerződésben rögzített kivásárlási ára is alacsonyabb lenne pár millióval.
trey88 írta:Angol sajtóhírek még csak valószínűsítik, a spanyol információkban napra, de még inkább percre kész CadenaSer viszont már tényként közli, hogy Luis Suárez átigazolásának ügyében megállapodott egymással a Liverpool és a Barcelona. Az összeg mindegyik forrásnál megegyezik, végül 90 millió eurót fizetnek az uruguayi támadóért a katalánok.
nso
Egyetértek a te "beárazásoddal", én is kb ennyire saccolnám most az értéküket, de ha tényleg ennyiért adunk-veszünk, akkor jobban fogunk kijönni belőle anyagilag, mint gondoltam. Simán azhittem, hogy ilyen 80-85 Suárez, 20-25 Alexis lesz a vége.. Így még futni fogja Yayara is..S.Agüero írta:Legújabb hírek, hogy Suárez 70-ért jön, Alexis 38-ért megy az Arsenal/MU-ba.
Szvsz Alexis ér 45-öt, Suarez 60-at a VB után.
Szerintem abszolút nem lenne szükség egy csere csatárra Suárez mögé. Ott van a B-csapat, ott van Dongou. Ő beugorhatna addig, legalább kiderülne, hogy mekkora potenciál is van benne. De ott van Munir is, ő is jó alternatíva lenne, bár a kameruni tapasztaltabb.palesz77 írta: Ez a Suárez eltiltás amúgy olyan szempontból "érdekes", hogy elvileg ugye átállunk a középcsatáros játékra - az egész hsz-t úgy írom, hogy érkezni fog Suárez. De mivel ő 2 hónapig nem játszik, és ő lesz az egyetlen igazi 9-es a csapatban, ezért amikor ő nincs, akkor ezt a felállást nem tudjuk játszani.. Szóval most 2 hónapig más lesz a játék vajon, mint amilyet LE aztán tervez? Az úgy érdekes lesz..
Meg amúgy is felmerült bennem - és gondolom másokban is - a kérdés, hogy nem kéne hozni egy csere középcsatárt is véletlenül..? Nem csak emiatt a 2 hónap miatt, hanem hogy legyen valami alternatívája is szezon közben, hátha pihentetni kell, vagy elsérül, vagy eltiltott lesz.. Vagy olyankor átállunk vajon arra ami idén volt, hogy Leo megint hamis9-es lesz?
Én mindenesetre arra szavaznék, hogy valami olcsó rutinos játékost hozzunk el, aki tudná tehermentesíteni Suárezt, de a paddal sincs baja. Eto'ot hoznám én szívem szerint, bár a padot nem tudom ő tűrné-e...
A három védős rendszerbe három középső védő kell, és olyan szélsők, akik a védekezésbe is besegítenek.Gali írta:Ezzel csak az a gond, hogy Rojo full ballábas, így jobboson szerepeltetni elég meredek.Leon írta: Én azért valami ilyesmi felállást megnéznék:
Ter Stegen
Rojo Piqué Alba
Mascherano Busi
Rakitic Iniesta
Messi Suarez Neymar
Rojonak én igazán nem látom a helyét. Egyetlen esetben tudnám elképzelni, ha kh-nak érkezik és Adriano távozik. Viszont a brazilnál nem elhanyagolható tény, hogy jobb oldalon is megállja a helyét. Bár Mathieu helyett 100x őt választanám.Leon írta:Én nem is írtam olyat!![]()
Egyébként nem őt akartam oda írni hanem azt,hogy jó lenne elhozni mert Alba idén elég sokat volt sérült és megbízható helyettese lehetne.
Vicc egyébként,hogy ilyen 20-22 éves hátvédekért el akarnak kérni 40-45 milliókat!![]()
Megértem a klubot,hogy nem akar pl Mangaláért kidobni ennyit .Tudom ezek után keresztre leszek itt feszítve a fórumon,de akkor sem ér annyit sem ő sem Marquoinhos sem!
![]()
Ennyi pénzből a Hummels-Silva-Kompany hármasból simán el lehetne hozni az egyiket!És ők nem csak tehetségek hanem évek óta bizonyítják,hogy a világ top5 védői közt vannak.