Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most komolyan az miért volt szabálytalan??? Nem volt a kolumbiai kapusnál a labda simán engedtem volna tovább. (sőt, a kapus rúgta hátba Silvát)PCsabi írta:Thiago Silva azért okos volt.
visca el barca írta:boixos értem én h utálod őket, de én nem éreztem h akkora arcuk lenne. németek is tök nullák voltak, volt kb. 2 kapura lövésük az egész meccsen. ugyanugy nem érdemeltek továbbjutást.Boixos írta:...
boixos értem én h utálod őket, de én nem éreztem h akkora arcuk lenne. németek is tök nullák voltak, volt kb. 2 kapura lövésük az egész meccsen. ugyanugy nem érdemeltek továbbjutást.Boixos írta:nagyon jó látni amikor az olyan nagyarcú brigádok, mint a franciák, hazatakarodnak a ..ba.
az eddigi meccseik után talán egy olyan ember volt közülük, aki szerényen állt hozzá a bugihoz, az összes többi úgy harsogott, mintha már lehetne gravírozni a nevüket a vázára.
erre volt ekkora arcuk. tulajdonképpen az első komoly csapat kiszórta őket.
Hasonlóan gondolom. Bár a németek sem játszottak nagyot, elég volt ennyi is. Hummels eszméletlen nagyot játszott, nem csak a gólja miatt. Amitől tartottam, attól úgy látszik Lőw is. Lahmot visszatette hátra, valamint nem küldte fel egyszerre a Merte-Hummels kettőst a gyorsan forduló franciák ellen.Boixos írta:nagyon jó látni amikor az olyan nagyarcú brigádok, mint a franciák, hazatakarodnak a ..ba.
az eddigi meccseik után talán egy olyan ember volt közülük, aki szerényen állt hozzá a bugihoz, az összes többi úgy harsogott, mintha már lehetne gravírozni a nevüket a vázára.
erre volt ekkora arcuk. tulajdonképpen az első komoly csapat kiszórta őket.
Legalább nem tűnt ki negatív oldalról, nem úgy mint Matuidi. Ő vajon miért maradt fen végig a pályán? Sissoko meg csak a padon csücsült.. Nemééértem.PCsabi írta:Pogba amúgy pályán van?
Szerintem semmi átütőerő nincs bennük.Bob_Marley írta:benne van a francia csapatban a gól
Classic jinx.visca el barca írta:franciáknak szurkolok, ezért természetesen sima német továbbjutás lesz
Én most kaptam azon magam a közvetítése közben, hogy teljesen figyelmen kívül hagytam, mit pofázik. Valami hülye statisztikákat sorolt megint, és valami iszonyat idegesítő volt már.hajnesz írta:Esküszöm úgy közvetít,mintha tegnap halálra itta volna magát,és kegyetlen másnapos lenne. Legalábbis nekem akkor szoktak lenni ilyen értelmetlen mondataim,mint a mai kedvencem:Alfa írta:Egyik meccsen megszólal , hogy ő nem szereti a statisztikákathajnesz írta:Gundi a nap ásza: "Benzema ballal. Ez volt a 13. kapuralövése a világbajnokságon,ezzel első a brazil csapatban." (jobbal rúgta, és elég fura brazil ez a Benzema![]()
![]()
)
![]()
Megint hozza a mar megszokott "magas" színvonalú közvetítést
"Lahm szokott régen minkét hátvédet játszani."
Ugyanmár... Lehet átkapcsolok szerb adóra,ez valami hihetetlen mennyire gagyi. Eddig is fostos volt a kommentátori munka,de érzésem szerint most csúcsosodik ki.