Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
silva istenem... egyre fantáziátlanabbak ezek az újságírók. amugy meg egy pénzéhes kis hurka, ingyen sem kellene, nem hogy 50 millióért.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A 'Mundo' szerint mégsem akarjuk megvenni Thiago Silvát. A 'Sport' szerint meg igen.. Lehet választani..
Még írják azt is, hogy most, hogy vége a VB-jének, rárepülünk majd Cuadradora. A Manchester a hírek szerint 50-et ajánlana érte..
És az AgenciaNews szerint Suárez eltiltását enyhítették 5 válogatott meccsre, és 1 hónapra.

Még írják azt is, hogy most, hogy vége a VB-jének, rárepülünk majd Cuadradora. A Manchester a hírek szerint 50-et ajánlana érte..

És az AgenciaNews szerint Suárez eltiltását enyhítették 5 válogatott meccsre, és 1 hónapra.
- baas11
- Entrenador del Barça
A Silva .., D. Luiz párosban minden meg van ami kell..... Ész , rutin, technika , erő es gyorsaság is !
Hat nálunk Pique mellet a védelemből szerintem leginkabb az ész es gyorsaság hiányzik a komplett védelemből pedig egyértelműen a főnök ,vagyis az igazi Puyol ....
-
Ezt nem tudom h a takonyos Marqinhos vagy Managala vagy Matyiő mennyire tudna megadni.....T Silva igen,de ennyiért ilyen idősen ?! Nemáá.....
Hat nálunk Pique mellet a védelemből szerintem leginkabb az ész es gyorsaság hiányzik a komplett védelemből pedig egyértelműen a főnök ,vagyis az igazi Puyol ....
-
Ezt nem tudom h a takonyos Marqinhos vagy Managala vagy Matyiő mennyire tudna megadni.....T Silva igen,de ennyiért ilyen idősen ?! Nemáá.....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- palesz77
Ha garantált lenne, hogy még 3 évig ilyen szintet hoz, és utána 2-3-at kicsit gyengébben, de úgy, hogy nem sérült a fél szezonban, akkor én is kifizetném érte. De így túl nagy lenne a kockázat szerintem ennyi pénzért..crixus írta: Értem én, hogy sokba fájna, de a csapat érdeke most ezt kívánná meg. Sokkal kevesebbért úgysem tudnánk klasszist igazolni hátra sem.
De amúgy se hinném, hogy pont ő jönne, amikor most hozták el mellé David Luizt..
Értem én, hogy sokba fájna, de a csapat érdeke most ezt kívánná meg. Sokkal kevesebbért úgysem tudnánk klasszist igazolni hátra sem.palesz77 írta:[
Nekem nem a személyével van bajom, hanem az árával.. Na meg a fizetési igényei is magasak lennének egész biztosan, elvégre etetni kell a családot..
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért nagyon sokan felejtenek. Tavaly a fórum nagy része ingyen is odaadta volna bárkinek Alexist. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a 3 itt töltött szezonjából volt egy jó közepes tanulóéve, egy kritikán aluli, illetve a tavalyi ami kiválóan sikerült, erre már megy a sírás, hogy 35-40 millióért eladjuk és jön helyette egy gólvágó. Mondom ezt úgy, hogy nagyon kedvelem a chileit és tavaly is mellette álltam, de azért azt se felejtsük, hogy nem biztos hogy egy hasonló szezont tud még futni itt.Csbal írta: Alexis már bizonyított nálunk, erre visszahoznák Deulo-t és helyette játszatnák??? Ez elég ratyi hozzáállás. Nem beszélve arról, hogy egy kiba fegyelmezett játékosról van szó Suarez személyében![]()
![]()
![]()
Fogom a fejem ezeken a döntéseken... Impotens vezetőségünk van pár éve.
Silvanak én nagyon örülnék, habár nem ennyiért, még a mai elszállt árak mellett sem. 3 jó éve még simán lehetne és még utána is egy-két évig tökéletes lehet bármikor beszállni. Addigra reméljük már Bartra vagy egy hasonló fiatal is könnyen beérhet. Nyilván nem ő lenne a tökéletes, elsősorban a kora miatt, de inkább ő, mint Marquinhos.
Forca Barca!!!!
- palesz77
Nekem nem a személyével van bajom, hanem az árával.. Na meg a fizetési igényei is magasak lennének egész biztosan, elvégre etetni kell a családot..crixus írta:Azért nehogy elkezdjünk már sírni azért is, mert a világ jelenlegi egyik (top 3) legjobb középhátvédjét hozzák velünk szóba

- Danka00792
- Director del Fútbol
Felőlem jöhet.crixus írta:http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html
Na ennek borzasztóan örülnék, bár elsőre nagyon kacsának tűnik, de hátha.
Remélhetőleg Suárezre már nem fogja futni miatta, de még maradt pénz azért, szóval jön még Marquinhos is. Alexis marad, Messi leül a padra átgondolni az életét, addig Alexis és Neymar szabadon rohangálnak és brillíroznak, Pedronak természetesen majd nem passzolnak, csak ha már nagyon vezetünk, de akkor is a pályán lesz, mert valaki nagyon fontossal feküdhetett le. Rafinha berobban és Rakitic-t a padra kényszerítve osztogat Alexisnek és Neymarnak. Dani Alves is leül a padra Messi mellé átgondolni, hogy hol ronthatta el. Természetesen LE-nek itt nagy szerepe lesz, hogy meggyőzze Messit, hogy hagyjon helyet Rakiticnek és Alvesnek a padon, majd kap több fizut, ha lesz olyan kedves, de Alvesnek nem kell sokáig helyet szorítani, mivel hamar rá fog jönni, hogy védekezni jó, és felhagy a támadással, meg egyébként is, többet tud hátul dumálni Silva spannal.
Szóval felőlem jöjjön, és indítsa meg az eljövetelével ezt a lavinát.
Azért nehogy elkezdjünk már sírni azért is, mert a világ jelenlegi egyik (top 3) legjobb középhátvédjét hozzák velünk szóba
Silva tökéletes igazolás lenne, ha már csak 2 top év van benne akkor is. Nyilván, ha egy 20 éves Marquinhos érkezne, akkor Piqué alapember maradna a tapasztalata miatt, vagy Barta vagy az érkező mellett. Silva érkezése esetén viszont Bartra is többet szerepelhetne, ha Piqué nem köti fel a gatyát (nem fogja), mert meglenne hátul a rutin is. Illetve akár Piqué is feljavulhatna egy vezér mellett. 2-3 év múlva meg ráérnénk mást keresni Sila helyett.

Silva tökéletes igazolás lenne, ha már csak 2 top év van benne akkor is. Nyilván, ha egy 20 éves Marquinhos érkezne, akkor Piqué alapember maradna a tapasztalata miatt, vagy Barta vagy az érkező mellett. Silva érkezése esetén viszont Bartra is többet szerepelhetne, ha Piqué nem köti fel a gatyát (nem fogja), mert meglenne hátul a rutin is. Illetve akár Piqué is feljavulhatna egy vezér mellett. 2-3 év múlva meg ráérnénk mást keresni Sila helyett.

Anikor annak idején megvettük én azt hittem ő fog kezdeni. Akkor talán a világ 3 legjobb vkp-jában benne volt. Csak a hülyeség és a kényszer csinált belőle védőt.Gali írta:A VB-n eddig látottak alapján az mindenesetre leszűrhető, hogy Businak kőkeményen fel kell kötnie a gatyáját, amennyiben 1. számú vkp-s szeretne maradni, ugyanis Masch szűrőként kitűnő teljesítményt nyújt. Az argentin válogatott egyik legjobbja.
Legalább azon a poszton megleszünk.
Igazából ha Suarezt hozzuk a logika Messi vagy Neymar távozását indokolná, de ez nem fog megtörténni. És ne keress értelmet ott ahol láthatóan nincs.Csbal írta: Alexis már bizonyított nálunk, erre visszahoznák Deulo-t és helyette játszatnák??? Ez elég ratyi hozzáállás. Nem beszélve arról, hogy egy kiba fegyelmezett játékosról van szó Suarez személyében![]()
![]()
![]()

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elmennek a fenébe ha most idehozzák ennyiért 30 évesen.palesz77 írta:2-3 éve kellett volna ennyit kiadni érte, nem most..crixus írta:http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ez igaz, de kevesebbért biztos nem engednék el és jelen pillanatban jobban kell ő nekünk, mint Marquinhos.palesz77 írta: 2-3 éve kellett volna ennyit kiadni érte, nem most..
- palesz77
2-3 éve kellett volna ennyit kiadni érte, nem most..crixus írta:http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html
Elismerem , hogy jó védő de nekem valamiért nagyon nem szimpi ( nem tudom megmondani , hogy miértcrixus írta:http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html" target="_blank

Alexis is elég szépen felnőtt a feladathoz , és azért azt lássuk be , hogy 4 dudás nem fér el egy csárdában. ( PEdrot nem veszem ide, cserének bőven jó , aztán kitudja , lehet rámcáfol és jövőre elmegy majd 10 millióért ) Neymar most jött , Messi egyértelmű , Suarez most jön és sajnos Alexist el kell adni. Pont ezért imádkoztam , hogy Fabregast és Alexist ne adjuk el ezt a 2 őt ne , de sajnos ez van. Mentek már el innen nagyobb nevek is .. Ronaldinho , Yaya , Deco és mindig volt valahogy. Pedro mehetne inkább , de szerintem rá nagyon ajánlat se érkezett , MU ról hallottam egy ideig , aztán semmi. Sajnálni fogom Alexist , ő a legjobb , de ha MEssi kimegy jobb szélre lehet támadásban jobban járunk vele , de védekezésben nem hiszem , szóval ott Montoyának vagy Alvesnek meg kell emberelnie magukat. Nem egyszer volt , hogy nagyot mentett Sanchez.
Alexis ha kupát szeretnél nyerni menj a Juveba , ha pedig fejlődni akkor az Arsenalba.
Alexis ha kupát szeretnél nyerni menj a Juveba , ha pedig fejlődni akkor az Arsenalba.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Na pont az ilyen gyöngyszemek miatt írtam a hsz-omat az oldalról, de még mindig, akinek nem inge ne vegye magára.....Csbal írta:Minek jelennek meg olyan cikkek az oldalon, amik ellent mondanak egymással? Minek kell erőltetni azt, hogy Sanchez bele lesz vonva a Suarez üzletbe, amikor maga az elnök is lenyilatkozta hogy nem áll szándékukban eladni Sanchezt, mert számolnak vele a következő idényben. Azért az objektivitás megmaradhatna. ha valaki kívül akarja tudni Alexis-t legalább ne írja le a saját vágyálmát egy cikk formájában. Eddig még csak ezen az oldalon olvastam olyat hogy el akarják adni. Nevetséges.

Szóval, ezt nem az oldal szerkesztői találják ki, mert nekik nem tetszik Alexis. Erre úgy őszintén nem is nagyon tudok mit mondani, h vkiben ez felmerül.

Az elnök azt mondta....hát ez kereskedelem 1. óra, ha van egy árud és el akarod adni, akkor ne mondd, hogy itt van vigyétek, mert nekem nem kell, mert akkor annál alacsonyabb lesz az ár.

Ha meg csak itt olvastál erről a "nevetséges" transzferről néha nézz bele a katalán sportba, mert akkor ott látod minden nap: sport.es

A VB-n eddig látottak alapján az mindenesetre leszűrhető, hogy Businak kőkeményen fel kell kötnie a gatyáját, amennyiben 1. számú vkp-s szeretne maradni, ugyanis Masch szűrőként kitűnő teljesítményt nyújt. Az argentin válogatott egyik legjobbja.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Alexis már bizonyított nálunk, erre visszahoznák Deulo-t és helyette játszatnák??? Ez elég ratyi hozzáállás. Nem beszélve arról, hogy egy kiba fegyelmezett játékosról van szó Suarez személyébenFeast4 írta:Csbal írta:Minek jelennek meg olyan cikkek az oldalon, amik ellent mondanak egymással? Minek kell erőltetni azt, hogy Sanchez bele lesz vonva a Suarez üzletbe, amikor maga az elnök is lenyilatkozta hogy nem áll szándékukban eladni Sanchezt, mert számolnak vele a következő idényben. Azért az objektivitás megmaradhatna. ha valaki kívül akarja tudni Alexis-t legalább ne írja le a saját vágyálmát egy cikk formájában. Eddig még csak ezen az oldalon olvastam olyat hogy el akarják adni. Nevetséges.
Az a baj, hogy igy most elől van Suarez, Messi, Neymar, Pedro, Deulofeu és Alexis...(azokról akik amúgy se játszanak nm szólok semmit) Ha Suarez jön Alexist kéne megtartani, ő az a munkás szélső aki kéne, hogy segitsen neki, de nem őt fogják. Suarez rengeteg pénzbe került, védőt még nem vettünk, az egyetlen igazán piacképes játékosunk pedig Alexis...
Viszint Suarez leigazolásának én személy szerint örülök. Végre lesz 9-es és igy mindjárt változhat a támadójáték. Csak akkor felvetődik a kérdés, hogy felállást váltunk e vagy beleerőltetjük a 4-3-3-ba...

- baas11
- Entrenador del Barça
Azért azt se felejtsük el h Messi idén is rengeteg ( ahogy a VB n is ) gól passza értük kártyát dobott a két szélre a védők mögé ....csak hat rajta kívül nem volt olyan játékosunk akinek nem 5 helyzet kell egy rohadt gól hoz .... na ezért kell Suarez aki meg képes 1 helyzetből 2 gólt rúgni !:-)
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- diagonal
- Jugador d'estrella
Suáreznek önmagában én is, nem hittem volna hogy tényleg ide jön. Itt inkább ami nekem nem tetszik, hogy miért így és miért most.Feast4 írta:Csbal írta:Az a baj, hogy igy most elől van Suarez, Messi, Neymar, Pedro, Deulofeu és Alexis...(azokról akik amúgy se játszanak nm szólok semmit) Ha Suarez jön Alexist kéne megtartani, ő az a munkás szélső aki kéne, hogy segitsen neki, de nem őt fogják. Suarez rengeteg pénzbe került, védőt még nem vettünk, az egyetlen igazán piacképes játékosunk pedig Alexis...
Viszint Suarez leigazolásának én személy szerint örülök. Végre lesz 9-es és igy mindjárt változhat a támadójáték. Csak akkor felvetődik a kérdés, hogy felállást váltunk e vagy beleeröltetjük a 4-3-3-ba...
Nem biztos hogy jó húzás volt, bár maga a játékos zseniális az nem kérdés. De nincs középpálya és nincs középső védő továbbra sem és ez mindkettő fontosabb lett volna mint Suárez.
Alexist szinte egészen biztosan eladják, kizárt hogy Messi, Neymar és Suárez mellett megtartsák, luxus is lenne. Sőt, előbbi három sem igazán tudom miféle formációban fog majd játszani együtt, kíváncsi leszek rá.
Nem a szerkik találják ki, hogy Alexist elakarják adni. Hanem a leghitelesebb források mondják ezt. Az elnök úr meg sok mindent mondott már, másrészt meg, ha kijelenti hogy elakarják adni az tiszteletlen lenne Sánchezzel szemben és a tárgyalásokat sem segítené.Csbal írta:Minek jelennek meg olyan cikkek az oldalon, amik ellent mondanak egymással? Minek kell erőltetni azt, hogy Sanchez bele lesz vonva a Suarez üzletbe, amikor maga az elnök is lenyilatkozta hogy nem áll szándékukban eladni Sanchezt, mert számolnak vele a következő idényben. Azért az objektivitás megmaradhatna. ha valaki kívül akarja tudni Alexis-t legalább ne írja le a saját vágyálmát egy cikk formájában. Eddig még csak ezen az oldalon olvastam olyat hogy el akarják adni. Nevetséges.

Csbal írta:Minek jelennek meg olyan cikkek az oldalon, amik ellent mondanak egymással? Minek kell erőltetni azt, hogy Sanchez bele lesz vonva a Suarez üzletbe, amikor maga az elnök is lenyilatkozta hogy nem áll szándékukban eladni Sanchezt, mert számolnak vele a következő idényben. Azért az objektivitás megmaradhatna. ha valaki kívül akarja tudni Alexis-t legalább ne írja le a saját vágyálmát egy cikk formájában. Eddig még csak ezen az oldalon olvastam olyat hogy el akarják adni. Nevetséges.
Az a baj, hogy igy most elől van Suarez, Messi, Neymar, Pedro, Deulofeu és Alexis...(azokról akik amúgy se játszanak nm szólok semmit) Ha Suarez jön Alexist kéne megtartani, ő az a munkás szélső aki kéne, hogy segitsen neki, de nem őt fogják. Suarez rengeteg pénzbe került, védőt még nem vettünk, az egyetlen igazán piacképes játékosunk pedig Alexis...
Viszint Suarez leigazolásának én személy szerint örülök. Végre lesz 9-es és igy mindjárt változhat a támadójáték. Csak akkor felvetődik a kérdés, hogy felállást váltunk e vagy beleeröltetjük a 4-3-3-ba...

Minek jelennek meg olyan cikkek az oldalon, amik ellent mondanak egymással? Minek kell erőltetni azt, hogy Sanchez bele lesz vonva a Suarez üzletbe, amikor maga az elnök is lenyilatkozta hogy nem áll szándékukban eladni Sanchezt, mert számolnak vele a következő idényben. Azért az objektivitás megmaradhatna. ha valaki kívül akarja tudni Alexis-t legalább ne írja le a saját vágyálmát egy cikk formájában. Eddig még csak ezen az oldalon olvastam olyat hogy el akarják adni. Nevetséges.
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Pletyka szinten volt ilyen, ugye Leo jó barátja neki és felvetették, hogy ideigazol. Ugye most már tudjuk, hogy nem fog jönni és ez a lényeg.JanPieterzoon írta:ElbizonytalanítottálÉn emlékszem ilyesmire, de lehetséges, hogy valójában csak pletyka volt.

Már nagyon beleéltem magam abba, hogy Suarez hozzánk jön és ez most valószínűleg meg is valósul. Én már az Ajaxban kedveltem, de soha nem gondoltam, hogy nálunk köthet ki.
Már csak az eltiltásán kellene módosítani, legalább edzésen részt vehetne...

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf