Azért Halilovic bizonyított a horvát bajnokságba és volt már horvát válogatott is!A fiatal 0 km-es játékosra meg csak annyi hogy pl Fabregas se volt sok amikor az arsenalhoz került vagy más példa Pogba aki nem fért be a MU ba a juve elvitte és akkor ö se volt egy nagyon tapasztalt játékos de egyből bedobták a mélyvízibe és bevált...Chino írta:
Halilovic megy a B-be, ami tökéletes megoldás. Ha felnőtt szerződést kap még tejelünk 7 milliót. Még 2 évet bőven elfér a "kicsiknél".
Most lett 18 éves a srác, senkinek nincs még fogalma mit is tud igazán. Először a másodosztályban villantson valamit. A 15/16-os szezonban már kacsingathat felfelé, ha tényleg látszik rajta valami hasonló, mint amit elvárnak tőle. Nem szabad túl nagy nyomást helyezni rá. Adamat pedig minek felhozni? Azért, hogy 0 játékperccel gyakorlatilag meggátoljuk a fejlődésben. Még Deulofeunak is nagyon bajos lesz elég lehetőséget biztosítani. Lehet Pedrora is sok mindent mondani, de inkább maradjon, minthogy a kezdő hármasnak egy Adama és Deulofeu legyen a cseréje.
Nem úgy mennek ezek a dolgok ahogy azt sokan képzelik. Egy 17-18 éves, 0 km-es játékost felhozunk, aztán majd megváltja a világot.
Talán Dongou lehetne Suarez cseréje, neki már van valamennyi tapasztalata, (még ha másodosztályban is) ha tényleg középcsatárral akarunk játszani, de sokakkal ellentétben én sajnos nem látom benne azt, hogy klasszis játékos lenne belőle. Sok lehetőséget amúgy sem kapna, max. kupában vagy sérülés esetén, de van egy olyan sejtésem, hogy az utóbbi esetben is inkább átállnánk az eddigi jól megszokott 3 támadóra.
De ez is kizárólag feltételezés, mert ha jön is Suarez közel sem biztos, hogy centert fog játszani.
Barca Igazolások
Suarezt tuti centerbe lett hozza. Ha nem akkor megint kidobtunk egy rakás pénzt az ablakon. Másrészt igazad van egy 17-18 éves srácot tényléeg nem szabad a mélyvízbe dobni, de pl. Dongou simán kupázhatna kis csapatok ellen játszatna a BL-ben (belga bajnok) esetleg kező lehetne a gyengébb csapatok ellen a bajnokságban. Nem egy El Classico-ra kell bedobni. Olyan kevés ő még az ilyen szintű játékosokhoz, hogy jaj. De aprajával el kéne kezdeni őt is felépíteni, mint annak idején elkezdték Messivel, vagy Thiagoval.Chino írta: Talán Dongou lehetne Suarez cseréje, neki már van valamennyi tapasztalata, (még ha másodosztályban is) ha tényleg középcsatárral akarunk játszani, de sokakkal ellentétben én sajnos nem látom benne azt, hogy klasszis játékos lenne belőle. Sok lehetőséget amúgy sem kapna, max. kupában vagy sérülés esetén, de van egy olyan sejtésem, hogy az utóbbi esetben is inkább átállnánk az eddigi jól megszokott 3 támadóra.
De ez is kizárólag feltételezés, mert ha jön is Suarez közel sem biztos, hogy centert fog játszani.

- Chino
- Llegenda del Barça
barca0000 írta:Én arra lenék kíváncsi mi lesz Haliloviccsal ? Mert még nem barca szint de annál jobb hogy a b-be legyen!Csereként elférne szerintem a nagy csapatba is jobb mint SR vagy JDS.A csatár sorba meg én is szivesebben látnák 1 Dongou vagy 1 Adamat mint Pedrot.De nem hiszem hogy jövöre bárki is helyet kapna a nagy csapatba max sérülések esetén főleg úgy hogy Ini is előbb lesz föltolva mint valamelyik fiatalÉs ez már csak azért is szomorú mert az évek csak mennek és ők is idő után el fognak menni ha nem kapnak lehetőséget. De nem baj van itt pénz vissza venni őket
Halilovic megy a B-be, ami tökéletes megoldás. Ha felnőtt szerződést kap még tejelünk 7 milliót. Még 2 évet bőven elfér a "kicsiknél".
Most lett 18 éves a srác, senkinek nincs még fogalma mit is tud igazán. Először a másodosztályban villantson valamit. A 15/16-os szezonban már kacsingathat felfelé, ha tényleg látszik rajta valami hasonló, mint amit elvárnak tőle. Nem szabad túl nagy nyomást helyezni rá. Adamat pedig minek felhozni? Azért, hogy 0 játékperccel gyakorlatilag meggátoljuk a fejlődésben. Még Deulofeunak is nagyon bajos lesz elég lehetőséget biztosítani. Lehet Pedrora is sok mindent mondani, de inkább maradjon, minthogy a kezdő hármasnak egy Adama és Deulofeu legyen a cseréje.
Nem úgy mennek ezek a dolgok ahogy azt sokan képzelik. Egy 17-18 éves, 0 km-es játékost felhozunk, aztán majd megváltja a világot.
Talán Dongou lehetne Suarez cseréje, neki már van valamennyi tapasztalata, (még ha másodosztályban is) ha tényleg középcsatárral akarunk játszani, de sokakkal ellentétben én sajnos nem látom benne azt, hogy klasszis játékos lenne belőle. Sok lehetőséget amúgy sem kapna, max. kupában vagy sérülés esetén, de van egy olyan sejtésem, hogy az utóbbi esetben is inkább átállnánk az eddigi jól megszokott 3 támadóra.
Forca Barca!!!!
Én arra lenék kíváncsi mi lesz Haliloviccsal ? Mert még nem barca szint de annál jobb hogy a b-be legyen!Csereként elférne szerintem a nagy csapatba is jobb mint SR vagy JDS.A csatár sorba meg én is szivesebben látnák 1 Dongou vagy 1 Adamat mint Pedrot.De nem hiszem hogy jövöre bárki is helyet kapna a nagy csapatba max sérülések esetén főleg úgy hogy Ini is előbb lesz föltolva mint valamelyik fiatal
És ez már csak azért is szomorú mert az évek csak mennek és ők is idő után el fognak menni ha nem kapnak lehetőséget. De nem baj van itt pénz vissza venni őket 

Dehogynem, a játékvezetőt alapból hozzánk számolta.Mezner2 írta:Nem hiszem hogy belemenne az UEFA !barcafacan írta: És ha 1-3-5-1-2-t akarunk játszani?

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
És pők mind mezőnyben vagy kapussal együtt?barcafacan írta:Varatrix írta:Továbbra sem értem mi a baj vele, pont ugyanannyira védő mint Alves (semennyire) tehát illik a játékunkba.Feast4 írta:Továbbra sem értem mit akarunk vele.
És ha 1-3-5-1-2-t akarunk játszani?

Nem hiszem hogy belemenne az UEFA !barcafacan írta:Varatrix írta:Továbbra sem értem mi a baj vele, pont ugyanannyira védő mint Alves (semennyire) tehát illik a játékunkba.Feast4 írta:Továbbra sem értem mit akarunk vele.
-
- Jugador d'estrella
Songra és SR-ra semmi szükség nincs. Cuadrado, Rakitic,Mascherano,Messi, Busquets, Iniesta és Alba bőven elég. Csak kell 2 jó belső védő - és készen vagyunk.
-
- Entrenador del Barça
Songgal amúgy mi lesz? csak mert ugye lenyilatkozta a vezetőség, hogy több középpályás nem jön, de a kamerumiról semmi konkrét hír! Megy vagy marad?! Engem a vb-n meggyőzött Masc a vkp. poszton. Eddig is tudtam, hogy az az igazi posztja, de nálunk a játékrendszerünkből adódóan nem jutott ott igazán szóhoz. Viszont L.E. harcosabb középpályát akar, erre utal Cesc és Xavi(?) távozása is. Az én véleményem is az, hogy főleg középpályán kell váltanunk, mert szerintem ott szürkültünk be leginkább. Na most nálam Masc a kezdő, előtte Ini és Rakitic. Busi előnye szerintem, hogy tud akár vkp-t, akár Ini és Rakitic helyén is játszatható. Rafinha szintén utóbbi posztokon bevethető. Szóval kérdés Song helye és maradása. Max Masc cseréje lehetne.
Elől Suarez - Snchez váltás, valamint Tello - Deu cserével újítunk, ami összességében sok aggályt vet fel. Pláne hogy Pedro nulla teljesítménnyel is mozdíthatatlan.
No de mit akarunk Cuadradoval? Alves helyére? Max annyi változna, hogy gyorsabban zárna vissza. Már ha nem változik a játékrendszer...
Bár én azt is el tudnám képzelni, és lehet LE is valami ilyesmin agyal, hogy ha feláll a Cuadrado, Piqué, Maquintos, Alba négyes, akkor meg tudják oldani. Támadában meg a két szélső felfuthat, míg a két középső védő közé visszazárna Masc. Így támadásban tényleg mehetne a Piqué, Masc, Marquintos - Cuadrado,Rakitic, Iniesta, Alba - Messi, Suarez, Neymar.
Ez mondjuk nem tűnik rossznak, mert 2 gyors szélsőnk lenne, valamint Rakitic is dinamuikusabb, mint xavi vagy Cesc. 2 kérdés merül fel bennem: Egyrészt, hogy szerintem Neymar, Messi, de Aguero is lendületből lehet a leghasznosabb. Erre itt mindkét oldalt lenne egy futóbolondunk. Nem vennék el egymás elől a területet? Másrészt a mi lenne a cseresorunk? Mert ha pl Busi játszana Masc helyén eléggé lelassulnánk. De ugyanez igaz ol Montoyára is...
Elől Suarez - Snchez váltás, valamint Tello - Deu cserével újítunk, ami összességében sok aggályt vet fel. Pláne hogy Pedro nulla teljesítménnyel is mozdíthatatlan.
No de mit akarunk Cuadradoval? Alves helyére? Max annyi változna, hogy gyorsabban zárna vissza. Már ha nem változik a játékrendszer...
Bár én azt is el tudnám képzelni, és lehet LE is valami ilyesmin agyal, hogy ha feláll a Cuadrado, Piqué, Maquintos, Alba négyes, akkor meg tudják oldani. Támadában meg a két szélső felfuthat, míg a két középső védő közé visszazárna Masc. Így támadásban tényleg mehetne a Piqué, Masc, Marquintos - Cuadrado,Rakitic, Iniesta, Alba - Messi, Suarez, Neymar.
Ez mondjuk nem tűnik rossznak, mert 2 gyors szélsőnk lenne, valamint Rakitic is dinamuikusabb, mint xavi vagy Cesc. 2 kérdés merül fel bennem: Egyrészt, hogy szerintem Neymar, Messi, de Aguero is lendületből lehet a leghasznosabb. Erre itt mindkét oldalt lenne egy futóbolondunk. Nem vennék el egymás elől a területet? Másrészt a mi lenne a cseresorunk? Mert ha pl Busi játszana Masc helyén eléggé lelassulnánk. De ugyanez igaz ol Montoyára is...
- baas11
- Entrenador del Barça
Cuadrado ?__kiváló csere..mert valaki már írta de ha védelmet befoltozzuk , egy elég ütős kezdő 11 ünk lesz(végre), viszont utána valóban nem túl acélos a pad (ha AS és Xavi megy)egy két fiatalt leszámítva.....Feast4 írta:Továbbra sem értem mit akarunk vele.palesz77 írta:Cuadrado hozzánk szeretne igazolni a 'Sport' szerint. A Fio 35-öt kér érte, és rajtunk kívül sok kérője van a srácnak. Kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami...
Sajnos úgy tűnik Kroos ról lecsúszunk, ez esetben viszont remélem Xavi marad, jó az öreg a háznál....
Én inkább azt nem értem h Benathiaért miért sajnáljuk kb. ugyanezt az összeget(35-38 mill) amennyiért úgy néz ki a City elvsziszi Rómából ??!!!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Varatrix írta:Továbbra sem értem mi a baj vele, pont ugyanannyira védő mint Alves (semennyire) tehát illik a játékunkba.Feast4 írta:Továbbra sem értem mit akarunk vele.
Az hogy egy visszazáró ben felfutkosó széslő védő kénne, ilyen támadósorhoz. Mert Itt se messi, se Neymar Se Suarez nem fog visszazárni, és ha elől ragad akkor ami Alvesnek is szokása akkor nézhetünk.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az úgy kicsit sok ember lenne.barcafacan írta:És ha 1-3-5-1-2-t akarunk játszani?

-
- Jugador d'estrella
Varatrix írta:Továbbra sem értem mi a baj vele, pont ugyanannyira védő mint Alves (semennyire) tehát illik a játékunkba.Feast4 írta:Továbbra sem értem mit akarunk vele.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Továbbra sem értem mi a baj vele, pont ugyanannyira védő mint Alves (semennyire) tehát illik a játékunkba.Feast4 írta:Továbbra sem értem mit akarunk vele.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Továbbra sem értem mit akarunk vele.palesz77 írta:Cuadrado hozzánk szeretne igazolni a 'Sport' szerint. A Fio 35-öt kér érte, és rajtunk kívül sok kérője van a srácnak. Kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami...

Csatárnak hozta, tuti nem szélre. Szerintem felállást is váltun, kogy érvényesülni tudjon. Rakitic kifejezetten a hosszú indítások embere szóval ez is erre mutat szerintem. A keret elvben megvan hozzá. De ez az amitől félek, mert nem mondhatni, hogy kér dolgos szélsőnk lenne!palesz77 írta: Őszintén nem tudom elképzelni, hogy jobbszélsőnek hoznánk. Emlékszem 1-2 hónapja pont volt valami nyilatkozata Suáreznek, hogy szimpatikus neki a Barca, de nem tudja, hogy kellene-e nekünk '9'-es - ebből már sejthettük volna a dolgokat-, úgyhogy gondolom vele is beszélt LE a jövőbeni elképzeléseiről, és megmondta, hogy nem szélsőként számít rá, azért minket választ.
Dongoura gondolsz nem? Én is így jártam.Vakmacska írta:Suarez-ügy:
minek nekünk egy ilyen elmebetek 70 milláért, amikor van egy Adamánk ingyen?
Tudom, hogy ő még fiatal, tapasztalatlan, de ugyanakkor sikeréhes, és könnyen beépíthető a csapatba. És ugyanakkor nem hiszem, hogy zavarná az, hogy kezdetben sokat padozna.

- hajnesz
- Entrenador del Barça
Vakmacska írta:Suarez-ügy:
Tudom, hogy ő még fiatal, tapasztalatlan, de ugyanakkor sikeréhes, és könnyen beépíthető a csapatba. És ugyanakkor nem hiszem, hogy zavarná az, hogy kezdetben sokat padozna.
Egyetértek Erxyvel. Semmi köze sincs Suárezhez,meg valószinűleg sosem fogják egy napon emlegetni őket,annyival jobb jelenleg az uruguayi. De remélem rámcáfol Adama, és mondjuk 5 év múlva stabil kezdő lesz,miután Pedro rájön,hogy nem engedik el,és visszavonulErxy írta:Mi köze van Adamának Suárezhez?

- palesz77
Cuadrado hozzánk szeretne igazolni a 'Sport' szerint. A Fio 35-öt kér érte, és rajtunk kívül sok kérője van a srácnak. Kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami..
Ez volt a legértelmesebb cikk amit láttam ma, van még Marquinhosról is, hogy lassan halad a dolog, meg ott van már az edzőtáborban, meg Suárez árát tippelgeti minden újság. Kb ennyi.

Ez volt a legértelmesebb cikk amit láttam ma, van még Marquinhosról is, hogy lassan halad a dolog, meg ott van már az edzőtáborban, meg Suárez árát tippelgeti minden újság. Kb ennyi.
Szerintem középső védőt se vegyünk, ott van Bagnack és Ié a 'B'-ben, tehetségesek ők is, a pad se zavarná őket.. A jobbhátvéd posztra meg van az ifiben egy játékos ha jól tudom, Dani helyére jöhetne..Vakmacska írta:Suarez-ügy:

Mi köze van Adamának Suárezhez?

Suarez-ügy:
With no progress regarding Mathieu and Marquinhos, Barcelona could look at alternatives. Tottenham's Jan Vertonghen possible option. [md]
Nincs előrelépés a fent említett urak ügyében, ezért most Vertonghen kerülhet képbe.
Lehet, hogy ez csak kacsa, de mintha egy kicsit kapkodnának odafent.
Mindenesetre GT-nek most hízhat a mája.
Nincs előrelépés a fent említett urak ügyében, ezért most Vertonghen kerülhet képbe.
Lehet, hogy ez csak kacsa, de mintha egy kicsit kapkodnának odafent.
Mindenesetre GT-nek most hízhat a mája.

A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Tello - Porto
JDS - Sociedad vagy Villareal ?
Cuenca - Deportivo (?)
Affelay - úgy tudom , hogy még semmi.
Song - ?
Bojan - Málaga (?)
Alexis - Arsenal (jobb lenne ha maradna)
Ez mind oké , eladtuk a töltelékeket nagyjából , jön Suarez + 2 védő.
Padon kik fognak ülni ? Roberto , Pedro , Deulo , Traoré (?) , Mathieu , Bartra , Adriano , Alves (Montoya) , Mascherano ( de lehet hogy Busi
) , Bravo ( Stegen ) Rafinha
Szerintetek ez a kispad ütősebb mint a tavalyi ?
JDS - Sociedad vagy Villareal ?
Cuenca - Deportivo (?)
Affelay - úgy tudom , hogy még semmi.
Song - ?
Bojan - Málaga (?)
Alexis - Arsenal (jobb lenne ha maradna)
Ez mind oké , eladtuk a töltelékeket nagyjából , jön Suarez + 2 védő.
Padon kik fognak ülni ? Roberto , Pedro , Deulo , Traoré (?) , Mathieu , Bartra , Adriano , Alves (Montoya) , Mascherano ( de lehet hogy Busi

Szerintetek ez a kispad ütősebb mint a tavalyi ?
- palesz77
Őszintén nem tudom elképzelni, hogy jobbszélsőnek hoznánk. Emlékszem 1-2 hónapja pont volt valami nyilatkozata Suáreznek, hogy szimpatikus neki a Barca, de nem tudja, hogy kellene-e nekünk '9'-es - ebből már sejthettük volna a dolgokatCapon a Sánchez topicban írta:Ha Alexis helyére hozzák és ott akarják játszatni, akkor sajnos nagyon komolya szakmai problémák vannak a klubnál!
Azért remélem, hogy nem ennyire vak a vezetőség.

Alexisért meg a 40 millió az már egy egész jó ár lenne. Örülnék ha z Arsenalba menne, szimpatikus csapat, és a Pl-ben nagy király lenne szerintem a srác. Bár igazából mindenhol, ahol hagyják érvényesülni..
A Depor közben szóban megegyezett Cuencával.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Thiago Silva jó lett volna 2 éve, esetleg tavaly, idén már messze késő. Én értem, hogy az egyik legjobb a posztján meg minden, de 50 millióért? 20 max. Max 2 jó éve lehet, nekünk meg nem erre van szükségünk. A magas és erős Piqué mellé egy alacsonyabb, és iszonyat gyors játékosra van szükségünk, ez lenne Marquinhos. Fiatalokra építsünk, nem kell ki(el)forrott játékosokat venni feltétlenül. Habár a 40 Marquinhosért is sok. Sajnos manapság az árak megkétszereződtek...
Nem tudom hova tenni Suárez érkezését, és PEDRO MOZDÍTHATATLANSÁGÁT. Inkább az utóbbival van bajom.. bízom benne, hogy nem csak Zubi, hanem LE véleménye is sokat számít, Bravo leigazolása erre enged következtetni. Mathieu meg oké, 3 millióért, max 5..
Nem tudom hova tenni Suárez érkezését, és PEDRO MOZDÍTHATATLANSÁGÁT. Inkább az utóbbival van bajom.. bízom benne, hogy nem csak Zubi, hanem LE véleménye is sokat számít, Bravo leigazolása erre enged következtetni. Mathieu meg oké, 3 millióért, max 5..
més que un club
- visca el barca
- Presidente del Barça
silva istenem... egyre fantáziátlanabbak ezek az újságírók. amugy meg egy pénzéhes kis hurka, ingyen sem kellene, nem hogy 50 millióért.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...