Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem középső védőt se vegyünk, ott van Bagnack és Ié a 'B'-ben, tehetségesek ők is, a pad se zavarná őket.. A jobbhátvéd posztra meg van az ifiben egy játékos ha jól tudom, Dani helyére jöhetne..Vakmacska írta:Suarez-ügy:
minek nekünk egy ilyen elmebetek 70 milláért, amikor van egy Adamánk ingyen?
Őszintén nem tudom elképzelni, hogy jobbszélsőnek hoznánk. Emlékszem 1-2 hónapja pont volt valami nyilatkozata Suáreznek, hogy szimpatikus neki a Barca, de nem tudja, hogy kellene-e nekünk '9'-es - ebből már sejthettük volna a dolgokatCapon a Sánchez topicban írta:Ha Alexis helyére hozzák és ott akarják játszatni, akkor sajnos nagyon komolya szakmai problémák vannak a klubnál!
Azért remélem, hogy nem ennyire vak a vezetőség.
Ha garantált lenne, hogy még 3 évig ilyen szintet hoz, és utána 2-3-at kicsit gyengébben, de úgy, hogy nem sérült a fél szezonban, akkor én is kifizetném érte. De így túl nagy lenne a kockázat szerintem ennyi pénzért..crixus írta: Értem én, hogy sokba fájna, de a csapat érdeke most ezt kívánná meg. Sokkal kevesebbért úgysem tudnánk klasszist igazolni hátra sem.
Értem én, hogy sokba fájna, de a csapat érdeke most ezt kívánná meg. Sokkal kevesebbért úgysem tudnánk klasszist igazolni hátra sem.palesz77 írta:[
Nekem nem a személyével van bajom, hanem az árával.. Na meg a fizetési igényei is magasak lennének egész biztosan, elvégre etetni kell a családot..
Azért nagyon sokan felejtenek. Tavaly a fórum nagy része ingyen is odaadta volna bárkinek Alexist. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a 3 itt töltött szezonjából volt egy jó közepes tanulóéve, egy kritikán aluli, illetve a tavalyi ami kiválóan sikerült, erre már megy a sírás, hogy 35-40 millióért eladjuk és jön helyette egy gólvágó. Mondom ezt úgy, hogy nagyon kedvelem a chileit és tavaly is mellette álltam, de azért azt se felejtsük, hogy nem biztos hogy egy hasonló szezont tud még futni itt.Csbal írta: Alexis már bizonyított nálunk, erre visszahoznák Deulo-t és helyette játszatnák??? Ez elég ratyi hozzáállás. Nem beszélve arról, hogy egy kiba fegyelmezett játékosról van szó Suarez személyében![]()
![]()
![]()
Fogom a fejem ezeken a döntéseken... Impotens vezetőségünk van pár éve.
Nekem nem a személyével van bajom, hanem az árával.. Na meg a fizetési igényei is magasak lennének egész biztosan, elvégre etetni kell a családot..crixus írta:Azért nehogy elkezdjünk már sírni azért is, mert a világ jelenlegi egyik (top 3) legjobb középhátvédjét hozzák velünk szóba
Felőlem jöhet.crixus írta:http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html
Na ennek borzasztóan örülnék, bár elsőre nagyon kacsának tűnik, de hátha.
Anikor annak idején megvettük én azt hittem ő fog kezdeni. Akkor talán a világ 3 legjobb vkp-jában benne volt. Csak a hülyeség és a kényszer csinált belőle védőt.Gali írta:A VB-n eddig látottak alapján az mindenesetre leszűrhető, hogy Businak kőkeményen fel kell kötnie a gatyáját, amennyiben 1. számú vkp-s szeretne maradni, ugyanis Masch szűrőként kitűnő teljesítményt nyújt. Az argentin válogatott egyik legjobbja.
Legalább azon a poszton megleszünk.
Igazából ha Suarezt hozzuk a logika Messi vagy Neymar távozását indokolná, de ez nem fog megtörténni. És ne keress értelmet ott ahol láthatóan nincs.Csbal írta: Alexis már bizonyított nálunk, erre visszahoznák Deulo-t és helyette játszatnák??? Ez elég ratyi hozzáállás. Nem beszélve arról, hogy egy kiba fegyelmezett játékosról van szó Suarez személyében![]()
![]()
![]()
Fogom a fejem ezeken a döntéseken... Impotens vezetőségünk van pár éve.
Elmennek a fenébe ha most idehozzák ennyiért 30 évesen.palesz77 írta:2-3 éve kellett volna ennyit kiadni érte, nem most..crixus írta:http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html
Ez igaz, de kevesebbért biztos nem engednék el és jelen pillanatban jobban kell ő nekünk, mint Marquinhos.palesz77 írta: 2-3 éve kellett volna ennyit kiadni érte, nem most..
2-3 éve kellett volna ennyit kiadni érte, nem most..crixus írta:http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html
Elismerem , hogy jó védő de nekem valamiért nagyon nem szimpi ( nem tudom megmondani , hogy miértcrixus írta:http://www.mundodeportivo.com/20140705/ ... 08039.html
Na pont az ilyen gyöngyszemek miatt írtam a hsz-omat az oldalról, de még mindig, akinek nem inge ne vegye magára.....Csbal írta:Minek jelennek meg olyan cikkek az oldalon, amik ellent mondanak egymással? Minek kell erőltetni azt, hogy Sanchez bele lesz vonva a Suarez üzletbe, amikor maga az elnök is lenyilatkozta hogy nem áll szándékukban eladni Sanchezt, mert számolnak vele a következő idényben. Azért az objektivitás megmaradhatna. ha valaki kívül akarja tudni Alexis-t legalább ne írja le a saját vágyálmát egy cikk formájában. Eddig még csak ezen az oldalon olvastam olyat hogy el akarják adni. Nevetséges.