Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, meglepő ez az állás, de ne felejtsük már el, hogy a két legfontosabb emberüket vesztették el. Ott volt egy Neymar, akire mindenki hallgat, és néz, merre mozog, jó ideje nem játszottak rendesen nélküle, és egy Thiago Silva, a csapatkapitány. A két legmeghatározóbb játékosuk nincsen a pályán.fanbarca írta:Neymar Zuniganak adja ezek után fél évi fizetését![]()
Én a braziloknak (Neymar csapatának) drukkoltam, de ez komédia.. én félek komolyan, hogy mi lesz ebből..
9 brazil + Neymar + T.Silva = elég jó csapat
11 brazil (Neymar és TS nélkül) = halászok
LG írta:Nekem úgy tűnik, az első meccsen CR-ék ellen fociztak, aztán behúzták a kéziféket, most megint kiengedték. Szerintem nem akartam abba a hibába esni, mint négy ill. két éve, hogy parádéznak, aztán a végére fogynak el.Szerk..: egyébként a spanyolok játszották ezt 2 éve, gyenge meccsek, 1-0-ák, aztán a döntőben 4-0.
Jaja, én is azt érzem, pl. A franciák ellen is, hogy csak ami szükséges, azt adták ki, mint 2 és 4 éve a spanyolok és a végén hengereltek...
Mobilis ez a német csapat, Neuer ha kell söpröget, Hummels olykor irányít.
bence-barca írta:Mehettek haza brazilok!![]()
Nekem úgy tűnik, az első meccsen CR-ék ellen fociztak, aztán behúzták a kéziféket, most megint kiengedték. Szerintem nem akartam abba a hibába esni, mint négy ill. két éve, hogy parádéznak, aztán a végére fogynak el.Szerk..: egyébként a spanyolok játszották ezt 2 éve, gyenge meccsek, 1-0-ák, aztán a döntőben 4-0.
Szerintem nincs az a pénz, amiért a játékosok egy ekkora égést bevállalnák. Én nem szeretem a brazilokat, de most sajnálom őket, ezek után egy ideig bujdosniuk kell. Még jó, hogy Neymar nem részese ennek az alázásnak.Subinho írta:Felfoghatatlan, hogy mennyire szétestek. Szünetig jó ha megússzák 6 alatt... Mitől estek így szét???Ez nem egy bunda meccs véletlenül??? :-[
nem azon múlt... itt komoly szintkülönbségek vannak minden téren... a Németek most álltak neki focizni.Leon írta:Na,Thiago Silva+Neymar hiányával ennyi is volt a dolog!![]()
![]()
Remélem megússzák 10 alatt...
Air Sanyi - Németország 2:0Leon írta:Szerintem minket magyarokat nem agyalnának meg így!