Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan, nem is értem miért őt fütyülik ki...LG írta:Őt is sajnálom. Egy dolog, hogy 0 a VB-n, de rá nagyon igaz, hogy nem ő a hülye, hanem az edző, aki beteszi. Nem mintha Jo jobb lenne, Scolarinak vmi olyan rendszert kellett volna kitalálni, ahol nincs klasszikus 9-es.Rivaldo11 írta:Hogy adják, hogy Fred nem kezd a bronzmeccsen?
Amúgy sajnálom szerencsétlent, ezt azért nem érdemli.
Őt is sajnálom. Egy dolog, hogy 0 a VB-n, de rá nagyon igaz, hogy nem ő a hülye, hanem az edző, aki beteszi. Nem mintha Jo jobb lenne, Scolarinak vmi olyan rendszert kellett volna kitalálni, ahol nincs klasszikus 9-es.Rivaldo11 írta:Hogy adják, hogy Fred nem kezd a bronzmeccsen?
Amúgy sajnálom szerencsétlent, ezt azért nem érdemli.
Szerintem, ha nagyon akarnák a németek, rúgatnának vele is egy gólt.ferninho írta:nagyon egyben van minden szempontból...LG írta:Most azért Neuer is megmutatja, hogy nemcsak lábbal jó.
itt egy nagyon jó videó róla, hogy mi mindenhez ért
laázn eljátszana a mezőnyben is sztem, az a legdurvább
Pihenjen csak a döntőre, szükség lesz rá!Alcantara írta:Klose!![]()
Óriási ez a pali! Vezetnek 5:0-ra, történelmet írt és duzzog, mert szeretne még játszani, vinné a szíve!
nagyon egyben van minden szempontból...LG írta:Most azért Neuer is megmutatja, hogy nemcsak lábbal jó.
mert egyedül ők vették komolyan hogy megnyerjék.Subinho írta:Egyébként 1 éve a konf kupán elég jól tolták, most meg (nem csak ma) nagyon gyengék.... Felfoghatatlan.
Na és ha német lennél?ferninho írta:
amőgy nagyon gázos a szitu... mekkora balhé lesz Brazíliában... lehet utaznék most haza a pitába, ha kint lennék....
ma sem azért kaptak 5öt mert fred kezd... tény h elöl nullák, de a hátsó alakzat totálisan leblokkolt 10 percre. ennyi elég is volt 4 év tönkretételére.Subinho írta:Ettől sokkal jobb játékosok alkothatnák ezt a Brazil válogatottat. Akár Kaká is befért volna, mint ahogy Lucas is. Fredtől meg még a veterán Luis Fabiano is jobb lenne. De még Pató is...
A döntő még talán meglesz, de a braziloknak még egy bronzmeccsre oda kéne állni...Initom írta:én nem csodálkoznék az amúgy is pattanásig feszült idegek elszabadulásakor a nép részéről. ennek még lesz böjtje és nem tuti ,hogy befejezik ezt a vbt ha pár százezer szurkoló megindul....
Vmi aprópénzt lehet rá tenni, mondjuk akkor érdemes inkább egy kicsit többet rááldozni, és kijön egy lottó szelvény, nagyobb az esély ott az ötösre, mint itt a brazilokéra.Hosszabbításra mennyi a szorzó? Lehet megindultak a brazil maffiózók a németek öltözője felé
Persze, meglepő ez az állás, de ne felejtsük már el, hogy a két legfontosabb emberüket vesztették el. Ott volt egy Neymar, akire mindenki hallgat, és néz, merre mozog, jó ideje nem játszottak rendesen nélküle, és egy Thiago Silva, a csapatkapitány. A két legmeghatározóbb játékosuk nincsen a pályán.fanbarca írta:Neymar Zuniganak adja ezek után fél évi fizetését![]()
Én a braziloknak (Neymar csapatának) drukkoltam, de ez komédia.. én félek komolyan, hogy mi lesz ebből..
9 brazil + Neymar + T.Silva = elég jó csapat
11 brazil (Neymar és TS nélkül) = halászok