Annyira vicces ezt a sok szenvedést olvasni itt a fórumon..

Elképzelem mi lett volna itt anno Ronaldo vagy Rivaldo távozásánál. Csak mert ők aztán tényleg húzóemberek voltak, és kiemelkedően is játszottak
- habár sajnos egyiküket sem láttam élőben játszani Barcamezben.
És most félre ne értsetek, én is sajnálom, hogy a chilei távozik, de lássuk be, hogy nálunk nem váltotta meg a világot. Az első két évében több bosszúságot okozott mint örömet - mondom ezt úgy, hogy én bírom a srácot -, idén már több fontos pillanatban is villant, de húzóember sose volt nálunk, és nem is lenne. LE meg újítani szeretne, újra bevezetni a középcsatáros játékot, ezért valakinek távoznia kell a támadóalakzatból. Messi ugye érinthetetlen, Neymar is szinte, Pedro meg Sánchez közül pedig a Spanyol inkább vállalja be a padozást, plusz Alexis többet is ér, logikus, hogy ő távozik.
Azt se igazán értem amúgy, hogy kb a fórum 3/4-e Reus lázban égett még nyár elején, és mindenki Alexis helyett számolt vele.. Akkor nem lett volna gáz ha elmegy? Pedig akkor még olyan játékos is jött volna helyette, akivel megegyezik a posztjuk, még az sem lett volna elmondható, hogy azért távozik, mert komolyabb mértékű átalakítás lesz a csapatban.. De így, hogy egy középcsatár érkezik, így már hülye a vezetőség.
Na mindegy, ti tudjátok.. Sánchonak meg sok sikert az Arsenalban, remélem ott ki tudja már hozni magából a maximumot!