Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, Van gaal már tényleg mindet kihasználta. A 11-eskben sztem nem nagyon bízhatnak a hollandok, most kellene nekik valamit elő rántani.Messithebest írta:semmi, mert van gaal már nem cserélhet...Nervo írta:szegény cillessenel mi lesz hogyha a 11-ekre kerül a sor.![]()
lehet egyedül leszek ezzel de én az argentínoknak szurkolok, az egyetlen szimpatikus csapat a bentmaradtak közül... se a németek se ez a robben-féle brigád nem szimpatikus... Messinek meg már kijárna egy cím innen is, még akkor is ha nem játszott minden meccsen a legjobb formájában.
semmi, mert van gaal már nem cserélhet...Nervo írta:szegény cillessenel mi lesz hogyha a 11-ekre kerül a sor.![]()
Ez nem hülyeség, viszont jó ez így, mert elfáradnak a döntőre, utálom a németeket, de akkor is ők érdemlik meg.csababarca írta:Mert nekünk a fogalmatlan mennyei szintű Matyő kell,majd ő megoldja a problémákat...vicc.Boixos írta: viszont a vlaar meg a másik holland kh nagyon jól nyomja, mi miért nem veszünk ilyen gyerekeket hátra?
Gyenge meccs,tipikus alibi,0-0nál nem engedném a hosszabbítást,egyből tizik és kész.
jó, de nincs szegény hozzászokva.ferninho írta:semmi különös, meg fog párat és továbbmennek a hollandokNervo írta:szegény cillessenel mi lesz hogyha a 11-ekre kerül a sor.![]()
robben nekem soha nem tud szimpatikus lenni, de már a Spanyol meccs után megmondtam, hogy a VB. leg veszélyesebb támadója. ma (is) konkrétan lefocizza Messit aki viszont vérlázítóan kevés....Boixos írta:ez siralmas.
most már nagyon szurkolok a szimpatikus robbennek, h beköszönjön!
semmi különös, meg fog párat és továbbmennek a hollandokNervo írta:szegény cillessenel mi lesz hogyha a 11-ekre kerül a sor.![]()
Mert nekünk a fogalmatlan mennyei szintű Matyő kell,majd ő megoldja a problémákat...vicc.Boixos írta: viszont a vlaar meg a másik holland kh nagyon jól nyomja, mi miért nem veszünk ilyen gyerekeket hátra?
Eddig nagy rossz cserének tűnik, azóta nincs Argentínánál a labda. Bár végül is még mindig 0-0.Tobias88 írta:Nem normális ez az Argentín edző. Már 4 csatár van a pályán Argentínánál. Most komolyan Lavezzitől várja hogy baloldali középpályásként védekezzen? Elképesztő
Tobias88 írta:Olyan szépen tolódik ez a Holland csapat, még Pintér Attila is csettintene a kispadon
Olyant meg, hogy a németek simán elverik ezt a két csapatot nem tudom honnan vesznek itt páran. Azért verték meg Brazíliát ennyire, mert 1-0 után kiléptek és hatalmas területek nyíltak. Nézzétek meg mennyi területe van ma Messinek meg Robbennek, nagyjából semmi. Algéria ellen sem volt sok területe a németeknek és épp hogy továbbmentek
De Algéria ellen közel sem voltak annyira élesek, mint a brazilok ellen. A ziccereik ott is megvoltak, csak elbohóckodták, a brazilok ellen viszont belőtték kegyetlenül, ahogy egyébként szokták. Meg pontrúgásokból is elég jók, fejjel valószínűleg jobbak lesznek az ellenfelüknél.Olyant meg, hogy a németek simán elverik ezt a két csapatot nem tudom honnan vesznek itt páran. Azért verték meg Brazíliát ennyire, mert 1-0 után kiléptek és hatalmas területek nyíltak. Nézzétek meg mennyi területe van ma Messinek meg Robbennek, nagyjából semmi. Algéria ellen sem volt sok területe a németeknek és épp hogy továbbmentek
Nem meglepő. Ő nem Martino, hogy nyilvánvaló dolgokat ne vegyen észre.Na, basszus!
Van Gaal is észrevette, levitte ezt a derék, körülményes, belassult legényt!