Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez "nem menti fel" az alól hogy hülyeségeket beszél.LG írta:Szerintem azért ilyen képet lehetett volna lőni az argentinok részéről is. Véleményem szerint mindkét csapat biztonsági játékot játszott, elsősorban arra törekedtek, hogy ne kapjanak gólt. A 0-0 abszolút reális eredmény volt, de lehetne akár a két csapat támadójátékának osztályzása is.
Szerintem azért ilyen képet lehetett volna lőni az argentinok részéről is. Véleményem szerint mindkét csapat biztonsági játékot játszott, elsősorban arra törekedtek, hogy ne kapjanak gólt. A 0-0 abszolút reális eredmény volt, de lehetne akár a két csapat támadójátékának osztályzása is.Varatrix írta:Valóban?hank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder![]()
Rakitic gesztusai az aláírásban hűen tükrözi a véleményemet...
azt olvastam, hogy olyan őssejtes kezelést kap, mint a BL döntő előtt, akkor sikerült összerakni, hogy most sikerül-e jó kérdés, bár nem örülnék, ha sérülten játszana, mert az ilyenekre nagyon szépen rá lehet sérülni.... meg ezt súlyosabbnak is mondták már az elején is, mint ami a Realnál volt neki, szóval...visca el barca írta:
di maria játszhat a döntőben?
örülök h kiestek ezek a fogalmatlanok. mex-CR-argentin trio ellen összesen nem volt 3 kapuralövésük! alibi nulla banda, jól látta van gaal h bekkelniük kell, mert focizni nem tudnak. jah de, rúgd fel robbennek aztán majd berúgja. ez a pali már lassan jobban idegesít mint CR, észrevettétek, h mikor dobja magát még ilyen félbuzisan ráhomorít?hank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder
A pofátlanság még mindig határtalan.
Valóban?hank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder
Istenem,de szánalmas. Robben helyzetén kivül nem volt igazi esélyük a gólszerzésre,de az argentinok játszottak a 11ekrehank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder
A pofátlanság még mindig határtalan.
Ez így, és a két legjobb csapat is került a döntőbe, úgy gondolom. Bár az argentinokat nem szeretem, nem is játszanak élvezhetően, a sorsolásuk is kedvező volt, de eddig minden meccsen egyel többet rúgtak, mint az ellenfél, illetve tegnap a büntetőkben jobbak voltak, így nem lehet megkérdőjelezni a döntőbe jutásuk jogosságát.ami marad: nyugodjatok már bele, hogy egy világversenyen adott szabályok szerint a két legjobb juthat a döntőbe és a legjobb nyerheti meg. nincs de...! illetve van, : nem a két legjobb kerül a döntőbe és nem a legjobb nyeri meg....
1) van Gaal a világ egyik legjobb edzője - elismerveVictorValdes19 írta:Butaság!Balinho írta:Amúgy most miért nem beszél senki arról, hogy van Gaal nagy mágiája visszaütött? Azok után, ami történt Costa Rica ellen, csóri Cillessen úgy állhatott neki a tizenegyespárbajnak, hogy tudta, hogy nem bíznak benne.
Nagyon szeretem Őt, de nem tud tizenegyest védeni. Teljesen nulla benne. Hihetetlen, hogy az utolsó is hogy ment be...volt még egy, aminél ha Krul áll ott (szóval +5 centi), kitolja.
van Gaal a világ egyik legjobb edzője, tényleg zseni, nem tudom, hogy sokan ezt miért nem tudják elismerni.
Nem kevertem össze! Messi tizenegyese gyenge volt, ha eltalálja a kapus az oldalt simán megvan. És még csak nem is arról van szó, hogy Messi megvárta, amíg a kapus elmegy és eltette a másikba. Ha Cillessen eltalálja az irányt, akkor hallgathattuk volna, hogy Szanyó Karcsi szétszakérti a TV-t, hogy az ilyen tizenegyes a kapusok álma. Agüero tizenegyese pont azért volt jó, mert a kapus eltalálta az irányt mégse tudta fogni, ugyanígy ha Robben tizenegyesénél megérzi az irányt Romero, akkor se tudja védeni, míg ha Vlaarnak meg rossz irányba mozdul, attól az még nem lett volna jó büntető.ZolTano írta:Összekeverted...Aguero tizenegyesénél volt meg a holland kapusnak az irány, Messi a ellentétes oldalra rúgta, mint ahova a kapus vetődött.Balinho írta: Amúgy a két csapat nagyjából ugyanúgy rúgta a tizenegyeseket, egyik oldalon a Garay-Agüero duó volt nagyon jól rúgva másik oldalon a Robben-Kuyt párosé, de a Messi-Maxi és a Sneijder-Vlaar tizenegyeseknél ha megvolt a jó irány simán védhető tizenegyesek.
4 éve sajnos pont nem nem lett egyenes hozadékaferninho írta:mondjuk az Aranylabda a VB cím egyenes hozadéka lenne, de persze, hogy kitört...
Ezt egy kicsit szétszedtem, mert első felével egyetértek, de az tény, hogy a kedvező sorsolás, a szerencse, az ellenfelek ultradefenzív hozzáállása és így a védelmen lévő minimális nyomás után - azaz mindazon tényezők közül, ami kizárólag az argókon múlott - Messi tett legtöbbet hozzá ahhoz, hogy az argentinok eljussanak a döntőbe. Ettől még tény, hogy a játéka max. közepes.ferninho írta:Messi ölébe odahullott egy VB döntő, ezen nincs mit szépíteni...
tényleg ha hátára vette volna a csapatot legalább egyszer is úgy igazán a kieséses szakaszban és elpakolt volna 1-2 gólt, erre ugyanúgy sétálgat, mint eddig... és mindig ő futja a legkevesebbet az egész mezőnyből a kapusokat leszámítva...
és tényleg lehetett volna azt látni, hogy ő ezt mennyire akarja... és isten igazából tojja le az egészet magasról, bár néha eszébe jut, hogy ez egy VB és akkor tényleg megpróbálja megcsinálni a dolgokat, de az ilyeneket 1 kezemen meg tudom számolni az ilyet meccsenként...
Mivel minden meccsen Ő volt a legveszélyesebb holland. Vagy egyébként kit lehetne isteníteni ezen a vb-n?Messithebest írta:akik Robbent istenítik, mire fel? volt pár jó meccse, de mexikó meg costa rica ellen csak dobálta magát... a mai bénázását betudom annak hogy a "nagy mágikus zseni" van gaal berakta közép csatárnak persie mellé... a németek esélyesebbek, de argentína befogja húzni érzésem szerint, messi pedig odacsap a sok kritikusnak majd egy duplával
Butaság!Balinho írta:Amúgy most miért nem beszél senki arról, hogy van Gaal nagy mágiája visszaütött? Azok után, ami történt Costa Rica ellen, csóri Cillessen úgy állhatott neki a tizenegyespárbajnak, hogy tudta, hogy nem bíznak benne.
Most ez tudom, hogy úgy fog tűnni, mintha telhetetlen lennék, de szerintem ott sem a hátára vette a csapatot, hanem "csak" villant egyet-egyet a meccseken, amikkel továbblőtte az Argentinokat. Persze azt is lehet úgy értelmezni, mert nélküle lehet még a csoportból se jutottak volna tovább, de nekem a hátára veszi a csapatot az nem az, amit Messi eddig produkál. Nem a legjobb példa, de pl amit Zidane a 06-os VB-n csinált, azt már nevezném annak. Ott volt játékban is a toppon, nem "csak" gólokat lőtt.. És Leo a tudásához mérten nagyon gyengén játszik a VB-n is, csak ő annyira jó, hogy ezzel is képes volt 4 - nem akármilyen - gólt berámolni.. De mezőnyben nem hoz olyan szintet, mint amilyet tudna, és amilyet elvárhatnánk tőle jogosan, mindössze néhány villanása van meccsenként - amikkel a legtöbbet el is dönti ez tény..S.Agüero írta:Azért, ha a csoportkörben nem veszi a hátára a csapatot, lehet, másodikok lesznek, aztán kizúgnak a nyolcaddöntőben a franciáktól.
abban a csoportban művészet lett volna 2.nak lenni.S.Agüero írta:Azért, ha a csoportkörben nem veszi a hátára a csapatot, lehet, másodikok lesznek, aztán kizúgnak a nyolcaddöntőben a franciáktól.
Összekeverted...Aguero tizenegyesénél volt meg a holland kapusnak az irány, Messi a ellentétes oldalra rúgta, mint ahova a kapus vetődött.Balinho írta: Amúgy a két csapat nagyjából ugyanúgy rúgta a tizenegyeseket, egyik oldalon a Garay-Agüero duó volt nagyon jól rúgva másik oldalon a Robben-Kuyt párosé, de a Messi-Maxi és a Sneijder-Vlaar tizenegyeseknél ha megvolt a jó irány simán védhető tizenegyesek.