2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van benne vmi, mert én a 70-80-at fontban olvastam.... Ahhoz képest, hogy 80 volt az ára a vb balhé előtt, sztem inkább 60 lenne az elfogadható és persze euróban....csaby23 írta:Azert valami eleg erdekes.Ausztriaban elek es itt nagyon az a hir terjed hogy 95 milliot pengetett ki a Barca,ezzel ö minden idök legdragabb jatekosa.magyar oldalon erröl meg nem olvastam,nem tudom mennyi valosagalapja lehet..
Ezt most levetítettem magamnakculinho írta:kicsit van bennem para, hogy mit tesz majd, ha Pepe brahiból kifújja rá az orrát
igen, elutasították a kérelmét, szerintem ez billegtette az árát máig. A gáz inkább az, hogy a hírek szerint a csapattal sem edzhet addig "állítólag".Jester írta:Álljunk csak le...el lesz tiltva vagy 3 hónapig nem?
Mikor messi megpaskolja a fejéthank1ee írta:Na jó, szakadok, ki az az elmebeteg, aki ezt megcsinálta?![]()
Na jó, szakadok, ki az az elmebeteg, aki ezt megcsinálta?
Neymar?ferninho írta:első hétnek kéne ilyennek lennie a listán.kristop írta:
egyébként elég durva, hogy itt az első hat legdrágább játékos mind tőlünk és a realtól került ki. négy realos és kettő barcás. mondjuk itt a bbc-s ára van kint suareznek, azért remélem a spanyolok jobban informáltak.
első hétnek kéne ilyennek lennie a listán.kristop írta:
egyébként elég durva, hogy itt az első hat legdrágább játékos mind tőlünk és a realtól került ki. négy realos és kettő barcás. mondjuk itt a bbc-s ára van kint suareznek, azért remélem a spanyolok jobban informáltak.
Ez aztán okos hozzászólás...Lionel85 írta:Köszi Zubizarreta, köszi Bartomeu! Szerencsétlen bagázs vezeti az FC Barcelonát, most már visszafordíthatatlan Suárez ügye. Jó lenne, ha megemberelné magát ez a barom, mert nem egy kiscsapat mezét fogja magára venni, hanem egy olyanét, akit több millióan imádnak a világon. Rengeteg fiatal kedvenc csapata a Barcelona, akik a nagy sikerek hatására kezdenek el focizni, példaképek játszanak a csapatban, ezért neki is példásan illene viselkednie és nem állatként!