Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Balszélső védő- Ott kicsit túltengés van. Amúgy szerintem is nagyon jó, de perpill padra is nehezen ülne.Barca96 írta:szerintem Rojo-t kellene megvenni, nem elsőszámú védőnek, de bőven elférne. Magas, erős fizikumú, és kellően agressziv védő. Emelett fiatal, és relativ olcsón hozhazó. Engem nagyon megfogott a vébén, örülnék neki. 1-2 hirt olvastam is róla, hogy az átigazolási terveink között van. Mellé még jöhet egy Hummels kaliber, és megvagyunk:D
Nem volt Rakitic rossz csere, ebben biztos vagyok. Én olyan szempontból érzem vékonynak a középpályát, hogy ha sérülés lesz Rafina nem tudom mennyire fog tudni a kezdőből bárkit pótolni. Jó ő, ügyes ő ,de még zöld. A védő dologgal meg egyre jobban azt látom, úgy járunk mint szoktunk.csababarca írta:Kroos megy a madridba,mi meg beerősítettünk a kp-ra egy Rakitic-Rafinha párossal,úgy hogy Cesc-Xavi távozik. Nagy taps.
Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
Egy 31 éves játékosért nagyon nem kéne ennyi pénzért.Nervo írta:Nuno Espirito Santo megerősítette hogy Matthieu a valencia játékosa és számol vele.[Sport.es]
Remélem nem megyünk ölre érte.
Ez okés is, én is így szeretném, de akkor meg Piqué + Bartra lesz a védelem közepén ami édes kevés. Kezdődik az alapozás (vagy talán ma már meg is kezdődött) és eddig van 2 középső védőnk, hihetetlenkristop írta: song - helyette mascherano, ez előrelépés
Na igen.. a kp elég vékonyka, és a védelemről inkább ne is beszéljünk egyelőre.csababarca írta:Kroos megy a madridba,mi meg beerősítettünk a kp-ra egy Rakitic-Rafinha párossal,úgy hogy Cesc-Xavi távozik. Nagy taps.
Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
barcafacan írta:Mekkora mázlink, hogy Agüerot nem sikerült megvennünk! szerintem Hummels se elég gyors, nem baj, ha nem jön.
Téged ez meglep?csababarca írta: Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
Szerintem felesleges egy Rojo 4. számú védőnek.Barca96 írta:szerintem Rojo-t kellene megvenni, nem elsőszámú védőnek, de bőven elférne. Magas, erős fizikumú, és kellően agressziv védő. Emelett fiatal, és relativ olcsón hozhazó. Engem nagyon megfogott a vébén, örülnék neki. 1-2 hirt olvastam is róla, hogy az átigazolási terveink között van. Mellé még jöhet egy Hummels kaliber, és megvagyunk:D
Vagy szólni neki, hogy ne mászkáljon fel annyira támadni. Emlékszem egy Real elleni meccsre, ahol szinte alig ment fel, talán 2-0 lett a Barcának, de nem tudom már pontosan. Nem biztos hogy rossz védő, csak mivel állandóan csatárt akar játszani, sosem ér vissza védekeznizsoltman írta:Feltolni középpályára vagy szélsőnek? Alves-re gondolva.
az első kettővel egyetértek, de kit hoznánk a helyére? sokat gondolkodtam rajta, hogy ki is lenne a legjobb megoldás. talán azpilicueta, de ő tuti hogy mozdíthatatlan. sokan mondják a portos danilot, de én őt még nem láttam játszani ezért nem mondok róla véleményt.visca el barca írta:dani alvest idén mindenképpen el kell adni, egyrészt a pénz miatt, másrészt meg azért, mert ha megkapjuk a banánt és jövőre ingyen elmegy, nézhetünk. harmadrészt meg már kevés ide.
Ezek hülyék.Nem tudom ez volt-e már, de visszaolvasva nem láttam. Zubiék elégedettek Alvessel, és alapjáraton nem tervezik eladni - reméljük csak annyira nem mint Fabregast és Alexist. Alves meg maradna, ha nem akarjuk eladni, és a nyaralása végeztével beszélni fog LE-vel a jövőjéről, aztán dönt.
AndrisBarca írta:Sajtóhírek szerint kinéztük magunknak Jan Verthongen-t.
Feast4 írta:Az a baj, hogy nem is tudok most mondani hirtelen olyan jobb szélső védőt akire azt mondanám na gyere te leszel a megoldás vagy 4-5 évre. Eléggé hiányposzt. Montoyában meg én nem bízok.Tobias88 írta: Mascherano-val a hírek szerint középpályán számol Luis Enrique, szóval a ballaszt kidobása után marad, 3 kapus, 6 védő, 6 középpályás és 5 támadó a keretben, ami 20 fő. Hírek szerint 22 fővel szeretne dolgozni az edző, ami alapján 2 játékos érkezése várható, remélhetőleg középső védők. Szerintem Alves cseréjére nem maradt pénz, így jövőre gondok lesznek főleg egy esetleges eltiltás esetén
Jöhet Zabaleta, aztán Montoyával megoldják - vagy Rojo balra, és akkor a jobboson meg ott lesz az Adriano-Montoya duó!Feast4 írta:Az a baj, hogy nem is tudok most mondani hirtelen olyan jobb szélső védőt akire azt mondanám na gyere te leszel a megoldás vagy 4-5 évre. Eléggé hiányposzt. Montoyában meg én nem bízok.
Az a baj, hogy nem is tudok most mondani hirtelen olyan jobb szélső védőt akire azt mondanám na gyere te leszel a megoldás vagy 4-5 évre. Eléggé hiányposzt. Montoyában meg én nem bízok.Tobias88 írta: Mascherano-val a hírek szerint középpályán számol Luis Enrique, szóval a ballaszt kidobása után marad, 3 kapus, 6 védő, 6 középpályás és 5 támadó a keretben, ami 20 fő. Hírek szerint 22 fővel szeretne dolgozni az edző, ami alapján 2 játékos érkezése várható, remélhetőleg középső védők. Szerintem Alves cseréjére nem maradt pénz, így jövőre gondok lesznek főleg egy esetleges eltiltás esetén
Ez igy van, de a Real abból az előnyből indul, hogy az ő csapatuk a szezon végére eléggé összeérett, nekik csak azt a vonalat kell továbbvinniük, erősíteniük, nálunk pedig elég komoly változások vannak folyamatban, ami egyrészt időt igényelhet, másrészt elmehet jó és rossz irányba egyaránt.barca0417 írta:Amikor a Real tele volt aranylabdásokkal, a Barca meg egy csomó új játékossal akik nem világklasszisok voltak (még), akkor kinek volt erősebb kerete? Semmit sem jelent ezen a szinten már hogy papíron kinek van erősebb kerete.
A Mascherano-Iniesta-Rakitic-Busquets középpálya nem rossz egyáltalán. Rafinhával és Robertoval kiegészülve.
Ha tudnánk venni egy klasszis, meg egy megbízható védőt, máris semmi baj nem lenne a kerettel. Onnantól minden a hozzáálláson és Luis Enriquén múlna.
Főleg, hogy mi Matyiőért akarunk ennyit adni.Nah, ez nekem új. Ahogy látom 15 millió euró ami ha azt vesszük nem sok, baráti ár