Abszolút adom én is. Piqué addig nyújtott FOLYAMATOSAN jó teljesítményt, ameddig Puyol FOLYAMATOSAN játszott mellette és nem esett ki hónapokra. Piqué-vel fejben vannak gondok, amiket nem tud ellensúlyozni a jó adottságaival. Én innentől kezdve zokszó nélkül elcserélném Marquinhos-ra, ezzel akár három belső védőt is igazolva. pl.: Hummels, Matyi, Maquinhos. Bartra-Hummels kezdő egyelőre, aztán majd kiderülne, hogy a brazil mit is tud valójában, mehetne a verseny.Feast4 írta: Jogos! Nem leszek népszerű azzal amit mondok, de Pique a VB-n ismét bizonyította azt amit ezer éve mondok, ő csak attól volt jó védő, hogy Puyol fedezte a hátát. A hollandok és a chileiek úgy forgatták mint Karcsika részegen a szalonnát a parázsban. Se nem gyors, se nem helyezkedik jól irányítás nélkül. sajna számtalanszor kijött a szezonban és nem a sérülése miatt. Igazából nem bántam volna ha ő is a távozók listájára csücsül. Igaz akkor Több védő kéne, de nagyon át káne alakítani a hátsó alakzatot. És nem hiszem, hogy csak az egyik oldalát.
Persze ez Piqué hosszabbítása miatt tárgytalan marad, álom marad. Bár én bízom abban, hogy ha igazolunk mellé egy "vezért", aki gatyába rázza, akkor feljavul, vagy ha nem, akkor Bartra kiszorítja a kezdőből. A padra jó Mr. Celeb.