Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De jó lenne az nekünk ha ide jönne....StickyFingaz írta:Verthongen 22 milla.Mire várnak Zubiék?
Jó de mennyi idős? Egyből mélyvíz.LG írta:Martins Indit csak a VB-n láttam játszani, de ott ő tűnt a legsebezhetőbb pontnak a holland védelemben.Feast4 írta:Bob_Marley írta:Rojo belső védő, de játszik baloldalt is. Ha két védőt akarunk (és elvileg erről volt szó), akkor az egyiknek mindenféleképpen őt preferálnám. Erényeit nem firtatom, sokszor megetettem. Engem kilóra megvett ezen a VB-n.
Nagyobb részt szélen van ő a VB-n végig szélen volt, de ettől függetlenül engem is nagyon meggyőzött. Egyrészt Messinek lenne megint egy argentin span talán jobb lenne a hangulat is így, másrészt abból a gyerekből még bármi lehet. Még csak 24 éves szóval előtte a jövő másrészt Marquinhos árának a töredékéből meglenne. Megmondom én még Martins Indi-be is látnék fantáziát.
StickyFingaz írta:Verthongen 22 milla.Mire várnak Zubiék?
Martins Indit csak a VB-n láttam játszani, de ott ő tűnt a legsebezhetőbb pontnak a holland védelemben.Feast4 írta:Bob_Marley írta:Rojo belső védő, de játszik baloldalt is. Ha két védőt akarunk (és elvileg erről volt szó), akkor az egyiknek mindenféleképpen őt preferálnám. Erényeit nem firtatom, sokszor megetettem. Engem kilóra megvett ezen a VB-n.
Nagyobb részt szélen van ő a VB-n végig szélen volt, de ettől függetlenül engem is nagyon meggyőzött. Egyrészt Messinek lenne megint egy argentin span talán jobb lenne a hangulat is így, másrészt abból a gyerekből még bármi lehet. Még csak 24 éves szóval előtte a jövő másrészt Marquinhos árának a töredékéből meglenne. Megmondom én még Martins Indi-be is látnék fantáziát.
Bob_Marley írta:Rojo belső védő, de játszik baloldalt is. Ha két védőt akarunk (és elvileg erről volt szó), akkor az egyiknek mindenféleképpen őt preferálnám. Erényeit nem firtatom, sokszor megetettem. Engem kilóra megvett ezen a VB-n.
annyira azért még nem vagyunk elkésve, főleg a többi csapathoz képest. ha mathieu és marquinhos jönne, akkor ők már eltudták volna kezdeni a felkészülést. de ők nem túlságosan közönség kedvencekzola8787 írta: Ez okés is, én is így szeretném, de akkor meg Piqué + Bartra lesz a védelem közepén ami édes kevés. Kezdődik az alapozás (vagy talán ma már meg is kezdődött) és eddig van 2 középső védőnk, hihetetlen
Nagyon remélem, hogy összeszedik magukat Barto-ék és igazolnak még 2 védőt középre, vagy már el is vannak intézve (és ebbe az a durva, hogy ez a 2 igazolás a MINIMUM lenne)
Balszélső védő- Ott kicsit túltengés van. Amúgy szerintem is nagyon jó, de perpill padra is nehezen ülne.Barca96 írta:szerintem Rojo-t kellene megvenni, nem elsőszámú védőnek, de bőven elférne. Magas, erős fizikumú, és kellően agressziv védő. Emelett fiatal, és relativ olcsón hozhazó. Engem nagyon megfogott a vébén, örülnék neki. 1-2 hirt olvastam is róla, hogy az átigazolási terveink között van. Mellé még jöhet egy Hummels kaliber, és megvagyunk:D
Nem volt Rakitic rossz csere, ebben biztos vagyok. Én olyan szempontból érzem vékonynak a középpályát, hogy ha sérülés lesz Rafina nem tudom mennyire fog tudni a kezdőből bárkit pótolni. Jó ő, ügyes ő ,de még zöld. A védő dologgal meg egyre jobban azt látom, úgy járunk mint szoktunk.csababarca írta:Kroos megy a madridba,mi meg beerősítettünk a kp-ra egy Rakitic-Rafinha párossal,úgy hogy Cesc-Xavi távozik. Nagy taps.
Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
Egy 31 éves játékosért nagyon nem kéne ennyi pénzért.Nervo írta:Nuno Espirito Santo megerősítette hogy Matthieu a valencia játékosa és számol vele.[Sport.es]
Remélem nem megyünk ölre érte.
Ez okés is, én is így szeretném, de akkor meg Piqué + Bartra lesz a védelem közepén ami édes kevés. Kezdődik az alapozás (vagy talán ma már meg is kezdődött) és eddig van 2 középső védőnk, hihetetlenkristop írta: song - helyette mascherano, ez előrelépés
Na igen.. a kp elég vékonyka, és a védelemről inkább ne is beszéljünk egyelőre.csababarca írta:Kroos megy a madridba,mi meg beerősítettünk a kp-ra egy Rakitic-Rafinha párossal,úgy hogy Cesc-Xavi távozik. Nagy taps.
Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
barcafacan írta:Mekkora mázlink, hogy Agüerot nem sikerült megvennünk! szerintem Hummels se elég gyors, nem baj, ha nem jön.
Téged ez meglep?csababarca írta: Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
Szerintem felesleges egy Rojo 4. számú védőnek.Barca96 írta:szerintem Rojo-t kellene megvenni, nem elsőszámú védőnek, de bőven elférne. Magas, erős fizikumú, és kellően agressziv védő. Emelett fiatal, és relativ olcsón hozhazó. Engem nagyon megfogott a vébén, örülnék neki. 1-2 hirt olvastam is róla, hogy az átigazolási terveink között van. Mellé még jöhet egy Hummels kaliber, és megvagyunk:D
Vagy szólni neki, hogy ne mászkáljon fel annyira támadni. Emlékszem egy Real elleni meccsre, ahol szinte alig ment fel, talán 2-0 lett a Barcának, de nem tudom már pontosan. Nem biztos hogy rossz védő, csak mivel állandóan csatárt akar játszani, sosem ér vissza védekeznizsoltman írta:Feltolni középpályára vagy szélsőnek? Alves-re gondolva.