Tim írta:
Az már régen rossz ha matyiő jó játékosnak minősül

Jól összerakott védekezés...Oda azért védő is kellene,kutyaütőkkel max.papíron működne. Mr.Shakirát szemrebbenés nélkül elcserélném erre a Vlaar gyerekre. Belőle nem igen csináltak bohócot,ellentétben a mi fiunkkal.
én szívesen kívánnék a te csapatodba piqué helyett egy vlaart, de az a probléma, hogy ugyanannak a csapatnak szurkolunk, így magammal szabnék ki

egyébként egészen az előző évig bőven megértettem volna piqué fikázását, de most szerintem sokat javult magához képest is, és egyébként is elég jó teljesítményeket hozott le.
de én megnézetnék veled a top bajnokságokban nagycsapat vs kiscsapat meccseket. jéé, ott is jól összerakott védekezés van a kicsiknél, akkor ott tuti nem kutyaütők játszanak. stokenál szétnéztetek már? hát milyen jól lehozták már a city elleni a meccseket. pedig ott agüero, silva, meg touré rohamozott rájuk. huth? vagy shawcross a jó választás? szerintem hozzuk mindkettőt, mindegy csak jöjjön valaki, a szint nem számít. akkor már kettő megvan, és piqué meg bartra helyett jöhetne az osasuna védőpárosa. a barca, real, atletico és a valencia ellen is lehoztak otthon egy ikszet. arribas és loties. könnyű lenne elhozni őket, mert kiestek a másodosztályba.
és akkor huth, shawcross, arribas, loties betonvédelem lenne, a nagycsapatok egyszerűen nem tudnának semmit se csinálni ellenük
cruyffal meg teljesen egyetértek, valószínűleg abba az irányba megyünk, mint a real, hogy
"majd lesz valami belőle",
"majd megoldják elől valahogy a támadók" és reméljük így lesz.