Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
433. sok változást nem vettem észre a sablon rendszerhez képest. talán a "buszkecc-poszt" hátrébb volt vmivel.BarcafanTomee írta:Milyen felállásban tolták a fiúk tegnap?
Halilovicot még nem de Delou-t láttam már jó párszor játszani, egyetértek mindkét emberke tehetség. azért nem egyformák! a kis horvát még gyerek akiben ott van a szikra Delou viszont kész focista akinek tetszik nem tetszik eredményeket kellene produkálni.az alkatuk sem azonos, Deloufeuban sajna van egy kis CR. beütés az egész mozgása testbeszéde túlzott" egóról "árulkodik, ami persze beleférne ha mellé tenne valamit...?! mellesleg ezt igazolni látszik az angoloknál tett kitérője is ami azért nem egy jobbra-fel grafikon volt.BFC írta:Nem láttam a meccset sajnos, de megnéztem ezeket a videókat.Ez a két srác nagyon ígéretesnek tűnik remélem ha bekerülnek a nagy csapatba is így fognak játszani.palesz77 írta:A végére meg egy kis ráadás:Barcaman1993 írta:...
Halilovic vs Recreativo
Deulofeu vs Recreativo
Nem láttam a meccset sajnos, de megnéztem ezeket a videókat.Ez a két srác nagyon ígéretesnek tűnik remélem ha bekerülnek a nagy csapatba is így fognak játszani.palesz77 írta:A végére meg egy kis ráadás:Barcaman1993 írta:...
Halilovic vs Recreativo
Deulofeu vs Recreativo
Tényleg kiemelkedett ez a 2 ember a mezőnyből. Következő meccsen együtt is megnézné őket a pályán, akár Rafinhával 3-asban, hogy mit tudnának alkotni közösen.. Adama viszont továbbra sem győzött meg, ügyes meg minden, de nekem úgy tűnt, hogy nincs meg nagyon az esze a játékhoz, fejben kevés volt tegnap is. Munir sem csinált sokat, tőle is többet vártam volna. Afellay meg tegnap is bizonyította, hogy jobb játékos, mint Roberto, nem tudom miért nem ő marad akkor már inkább, ha mindenképp így oldjuk meg a 4. középpályás dolgot..Barcaman1993 írta:...
Azért azt ne felejtsd el , hogy sergi ma vkp-t játszott.Boixos1981 írta:Ezek a kicsik el merik lőni a 16-oson kívülről is, remelem, a nagycsapatnál is hasonló lesz a helyzet, unom már, hogy az 5-ösön is még passzolnak 3-at. Halilovic latszott, hogy nagy tehetség, szerintem Deulofeu és Adama is jo volt (bár utóbbi a 7. csel után mar ki kene találja mit akar), Sergi meg azt hozta, amit mindig, nem tudom, mit lat benne LE, de ő tudja.
na az nagyon nem baj! csak legyen már valaki aki látja a kaput és el is találja.....nem passzoni akar az ötösön.Alfa írta:Affelay nem játszik rosszul Deulofeu pedig mekkora felsőlécet lőtt , igaz kicsit önző volt
Bas..usferninho írta: hát egyenlőre nem lett jó, mert nyertetek![]()
egyelőre
remélem Bob büszke rám![]()
hát egyenlőre nem lett jó, mert nyertetekBarcafan339 írta:Nyerhettünk volna többel, de egyenlőre jó lesz. Amúgyy örültem volna egy tizipárbajnak, hogy Stegen is játszon egy kicsit.
Juan RomanMessiCesc írta:Nincs stream-em, ki rúgta?
Az egész csapatot lecserélte LE. Ha jól emlékszem csak Dongou maradt a padon ( de nem biztos , hogy ő )Petr írta:Épp zuhanyoztam. Volt csere?
A Digi Sport kommentátora mondta lehet , hogy hülyeséget beszélt na mindegy.visca el barca írta:sztem nem hangosbendó, hanem szurkoló egy megafonnalAlfa írta:Jól nyomják eddig a kicsik nincs alibi passzolgatás. Egyébként mi ez , hogy a hangosbemondós emberke folyamatosan kommentálja a meccset![]()
Szerk: Halilovic nagyon jól nyomja , nem látom a játékosokat mert rossz a minőség de amennyire látom Sergi VKP-t játszik nem ?
jah, most épp busi helyén tolja az oldalpasszokat
Az , hogy LE végigülte a meccset az nagy valószínűséggel azért van mert ez egy tét nélküli meccs és csak arra szolgál , hogy kiderüljön, hogy ki az aki esetleg leülhet egy kupa meccsen a kispadra.mess2009 írta:Re: Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés
HozzászólásSzerző: mess2009 » 2014.07.19. 20:39:43
na végre pályán a csapat, még ha ez nem is az igazi. azt látom, hogy jól frissen mozognak a srácok, van néhány legény akinek a mozgása ki tűnik: Hallovics, Traoré, Bagnak, de jó a másik néger srác is a védelemben. sajnos az is rögtön látszik, hogy a direkt-foci idegen ettől a formációtól, nincs igazán karaktere az eggyüttesnek. negatív nekem S.Robertó aki az impotens oldalfocit hozta magával az I-ből, na és az sem lelkesít, hogy L.E úgy ülte végig a meccset, mint aki becsinált...
mess2009
Entrenador del Barça