Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem engedték el.MQuC írta:Dinho nem jött?
5 perc és kezdődik!StickyFingaz írta:Hánytól lesz ez a meccs?
De király látni a régi arcokat. Oli ma oktatni fog.Fecooo írta:íme a nyugdíjas-klub csoportképe
Ja erről a meccsről már hallottam csak most nem jutott eszembe kösziZBarca írta:Ez "csak" egy emlékmeccs lesz Deco tiszteletére, ahol Ronaldinho és más régi Barca sztárok is részt vesznek majd. A Portóból Deco lesz az, aki visszatér egy meccs erejéig.Alfa írta:Én lemaradtam valamiről ??? Milyen meccs lesz ? Ez a Tello transzfer miatt került be a tervekbe ?
Amúgy a holnapi meccsen Messi is részt vesz, szóval szerintem vége a vakációjának Masch-al egyetemben.
Ez "csak" egy emlékmeccs lesz Deco tiszteletére, ahol Ronaldinho és más régi Barca sztárok is részt vesznek majd. A Portóból Deco lesz az, aki visszatér egy meccs erejéig.Alfa írta:Én lemaradtam valamiről ??? Milyen meccs lesz ? Ez a Tello transzfer miatt került be a tervekbe ?
Deco emlékmeccse. Az egykori barcás és portós csapattársai játszanak egymás ellen, egyik félidőben itt, a másikban ott játszik. Pár világsztár, lazulás, örömünnep. Erről fog szólni ez a meccs.Alfa írta:Én lemaradtam valamiről ??? Milyen meccs lesz ? Ez a Tello transzfer miatt került be a tervekbe ?
Köszönöm, de már megtaláltam.MQuC írta:Elvileg 19:30?
Ja az volt, kb. két szezonon keresztül. Azóta meg úgy rohannak át rajta, mintha a pályán sem lenne.Mental_Theo írta:Emlékezzetek mi volt Sergi Busquets esetében. Miért rakják be Touré helyére.
És az egyik legmegbízhatóbb, leglabdabiztosabb játékossá varázsolt Guardiola.
Csak Busquetsben már az 1. meccsen lehetett látni,hogy tehetséges.Roberto semmi extra.tucat.Mental_Theo írta:Emlékezzetek mi volt Sergi Busquets esetében. Miért rakják be Touré helyére.
És az egyik legmegbízhatóbb, leglabdabiztosabb játékossá varázsolt Guardiola.