Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Gallasnak nem orulnék, o 1 igazi rombolo védo, az ilyen típusu játékosokat ne,m szeretem. A jobb oldalra 1 gyor, technikás védo kéne.
- Ramiro
- Barça B
- Kapcsolat:
Szerintem nincs szükség Fabregas szolgálataira, és oda megy, ahova akar, a középpálya úgy gondolom rendben van, hátha még felépül Xavi is, és talán van Bommel is elkapja a fonalat. Védelem, védelem, védelem. Itt egyedül a védelemmel van baj, kéne egy jó bal- és jobbhátvéd meg egy remek kapus. Még csak azt sem mondom, hogy középhátvéd kell, mert a Puyol-Máruqez páros megfelelő arra a posztra, cserének Oleguer még elmegy, de nem kezdőnek!
Ide olyan szélső hátvédek kellenek, akik legalább 2 tüdővel rendelkeznek, azaz tudnak 90 percig sprintben közlekedni fel és alá, azaz tudnak védekezni és a támadásokat segíteni. Ilyen Cicinho a Realban, vagy régen Robby Carlos, hasonló stílusú játékosok kellenek most a Barcelonába is!
Ide olyan szélső hátvédek kellenek, akik legalább 2 tüdővel rendelkeznek, azaz tudnak 90 percig sprintben közlekedni fel és alá, azaz tudnak védekezni és a támadásokat segíteni. Ilyen Cicinho a Realban, vagy régen Robby Carlos, hasonló stílusú játékosok kellenek most a Barcelonába is!
-
- Jugador del Barça
totonak 100%ig igaza van:)
mostmár én is hozzászolok végre, me minden nap elolvasom az itteni irásokat és elég nagy hülyeségeket látni
tény hogy gio és syl öreg, de legalább még 1, bár lehet inkább 2 jo évük van, olyat, aki ugy tud összejátszani ronival, mint syl, nem fogunk találni.
én bellettit is szeretem, de oleguer is jol összekapja magát mostanában.
gallas jöhet, elkél ennek ellenére középre
forlán egy 0, szoba sem jöhet, saviola szintén nem váltaná meg a világot, sose szerettem, kluiver sokkal sokkal jobb volt. henrynek örülnek, rotácioval egész jo lenne, de sztem lesz olyan ha jön, hogy messi roni eto henry egyszerre lesznek a pályán, mondjuk mikor hátrányban vagyunk:)
kb ennyi, noname senkik nem kellenek egyenlőre, igy jol van a csapat, nyáron max gallas henry jöhetne, más nem és .
na röviden-hosszan ennyit
mostmár én is hozzászolok végre, me minden nap elolvasom az itteni irásokat és elég nagy hülyeségeket látni
tény hogy gio és syl öreg, de legalább még 1, bár lehet inkább 2 jo évük van, olyat, aki ugy tud összejátszani ronival, mint syl, nem fogunk találni.
én bellettit is szeretem, de oleguer is jol összekapja magát mostanában.
gallas jöhet, elkél ennek ellenére középre
forlán egy 0, szoba sem jöhet, saviola szintén nem váltaná meg a világot, sose szerettem, kluiver sokkal sokkal jobb volt. henrynek örülnek, rotácioval egész jo lenne, de sztem lesz olyan ha jön, hogy messi roni eto henry egyszerre lesznek a pályán, mondjuk mikor hátrányban vagyunk:)
kb ennyi, noname senkik nem kellenek egyenlőre, igy jol van a csapat, nyáron max gallas henry jöhetne, más nem és .
na röviden-hosszan ennyit
-
- Jugador del Barça
Kedves fórumozók én csak annyit szeretnék mondani hogy egyszer és végre tisztázzuk a sagnol marad a bayernbe nem lehet megszerezni kész.
A gallas nem most nyáron jár le a szerződése hanem jövőre és mivel gondolom a chelsea szeretne érte még pénzt kapni így akár nyáron jóval olcsobban lehetne megszerezni (bár itt én bevallom hogy egyik kedvenc védőm azért kéne elhoznni a chelseaből) még annyit ehhez a játékoshoz hogy jól ismerjük a chelseat így egyáltalán nem biztos hogy eladnák a gallast inkább szenvedjen náluk még 1 évet azt majd 30 évesen tán nem kell senkinek és elküldik a francba ez már igazán nem nagy kiesés abramovichnak sztem. A Chivu hát nem tudom nem lelkesedem érte annyira mer sylvinhoval semmi bajom a gio meg felszívja megát a nagy meccsekre saját vélemény de tény kezdenek kimenni a korból. Én akkor is egy dél amerikai gyereket vagy egy spanyolt favorizálok mer szeretem a szép futballt meg hát én még nem hallottam olyan hírt amibe a chivu leigazásáról lett volna hír (nem tudom lehet volt róla szó). Meg mancini jobboldalra védőnek? az nem támadó középpályás jobb oldalt?
meg hát jönnek sokan a fél ajaxal ez nem football manager emberek ha valaki jó abba a játékba attól függetlenül nem biztos hogy beférne vannak jó játékosok de nem mondjátok hog nekünk kell mindenki
Henry sztem megint bebizonyította hogy a világ egyik legjobb futbalistája
biztos visszahozná a pénzt is amit a barca belefektetne és hasznos is volna nem úgy mint pl.: becksí. Forlán meg sztem egy 0 őt nem szabad egy lapon említeni se henryval se etooval és talán még larssonnal se.
Na bocs hogy hosszú lett de úgy érzem ezt le kellett írnom
A gallas nem most nyáron jár le a szerződése hanem jövőre és mivel gondolom a chelsea szeretne érte még pénzt kapni így akár nyáron jóval olcsobban lehetne megszerezni (bár itt én bevallom hogy egyik kedvenc védőm azért kéne elhoznni a chelseaből) még annyit ehhez a játékoshoz hogy jól ismerjük a chelseat így egyáltalán nem biztos hogy eladnák a gallast inkább szenvedjen náluk még 1 évet azt majd 30 évesen tán nem kell senkinek és elküldik a francba ez már igazán nem nagy kiesés abramovichnak sztem. A Chivu hát nem tudom nem lelkesedem érte annyira mer sylvinhoval semmi bajom a gio meg felszívja megát a nagy meccsekre saját vélemény de tény kezdenek kimenni a korból. Én akkor is egy dél amerikai gyereket vagy egy spanyolt favorizálok mer szeretem a szép futballt meg hát én még nem hallottam olyan hírt amibe a chivu leigazásáról lett volna hír (nem tudom lehet volt róla szó). Meg mancini jobboldalra védőnek? az nem támadó középpályás jobb oldalt?
meg hát jönnek sokan a fél ajaxal ez nem football manager emberek ha valaki jó abba a játékba attól függetlenül nem biztos hogy beférne vannak jó játékosok de nem mondjátok hog nekünk kell mindenki
Henry sztem megint bebizonyította hogy a világ egyik legjobb futbalistája
biztos visszahozná a pénzt is amit a barca belefektetne és hasznos is volna nem úgy mint pl.: becksí. Forlán meg sztem egy 0 őt nem szabad egy lapon említeni se henryval se etooval és talán még larssonnal se.
Na bocs hogy hosszú lett de úgy érzem ezt le kellett írnom
- zozinho
- Barça B
sztem fabregas úgyse jön vissza a barcába...
pedig imádom a játékát!az iniesta, cesc kpsor kicsit osztó lett volna olyan 2011 körül!
de ha elmegy a rálba akkor hadd ne mondjam micsoda...
sajna én is hallottam h nagyon akarják...

- huevos
- Jugador d'estrella
érdekelne hogy mi a pontos helyzet ezzel a gallas sráccal meg a lejáró szerződésével?
mert ha tényleg el akar jönni, akkor ide vele!
sokban adok igazat neked, de szerencsére az azért még messze van hogy Xavi utódját keressük
mert ha tényleg el akar jönni, akkor ide vele!
sokban adok igazat neked, de szerencsére az azért még messze van hogy Xavi utódját keressük
- Mr. Master
- Director del Fútbol
4. Barca-nevelésZodiac írta:1.remélem elmegy Bommel és kell majd aki pótolja 2.Hasonló stílusban játszik mint Xavi így idővel méltó utód lehetne belőle. 3. A Real elől szereznénk meg.
-1: A pénzért játszik..
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
A kapus poszton tényleg el kellene egy rivális vagy egy másik elsőszámú kapus Valdes mellé v. helyérePL.:Buffon vagy Frey(Bár egy Zamora-díjas kapust úgyse fognak kirakni a csapatból "pár" bakiért
).
A védelembe, igen,
Gallas lenne a tökéltes megoldás a sokoldalúsága és az ára miatt, ezt nem is ecsetelném tovább.
A középályát Fabregassal erősíteném három okból is(1.remélem elmegy Bommel és kell majd aki pótolja 2.Hasonló stílusban játszik mint Xavi így idővel méltó utód lehetne belőle. 3. A Real elől szereznénk meg
).
A csatársorba meg hát igen igen a csontig lerágott Henry kell, de semmikép nem Forlán
.
Forca Barca, Messi és Xavi

A védelembe, igen,

A középályát Fabregassal erősíteném három okból is(1.remélem elmegy Bommel és kell majd aki pótolja 2.Hasonló stílusban játszik mint Xavi így idővel méltó utód lehetne belőle. 3. A Real elől szereznénk meg

A csatársorba meg hát igen igen a csontig lerágott Henry kell, de semmikép nem Forlán

Forca Barca, Messi és Xavi
- Lenzer
- Barça B
Azért hoztuk Bommelt, mert ingyen, most meg majd eladjuk egy pár milláért. Nem rossz játékos, csak hozzánk nem fér be. Henry kell meg Gallas aztán rendben is volnánk, Gallas azért lenne nagyon jó, mert akármelyik hátvédposzton bevethető és klasszis teljesítményre képes!
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek, ti nem olvassátok a fórumot??? kb. hónapok óta az a téma, h gallas nem hosszabbít a cselzivel és őt kéne megszerezni, mert nagyon jó erősítés lenne!!! ugyanez forlannal... csak fordítva. semmi szükség rá, csak mert volt 1 jó szezonja... ha henry nem jönne, akkor hasonló kvalitású playa kell, mert larssont kell pótolnia, aki most nagyon jó formában van!!!
damiat meg mindenképp vissza kell hozni, bellettit meg bommelt elküldeni és asszem ezzel rendben is lenne a csapat!!!
persze én valdes helyére is hoznék már régóta egy normális kapust!!! de asszem ebből semmi nem lesz...
damiat meg mindenképp vissza kell hozni, bellettit meg bommelt elküldeni és asszem ezzel rendben is lenne a csapat!!!
persze én valdes helyére is hoznék már régóta egy normális kapust!!! de asszem ebből semmi nem lesz...
- Ádám02
- Entrenador del Barça
ja és azt se feledjük el hogy most hery nagyon jo formában van sokkal jobba mint forlan és ráadásul még jobb játékos is mintForlan ezért nem kéne ide Forla ha meg jön ugysem tudunk mit tenni ellene csak a játéka nehezitheti meg a Barcát vagyis csak akkor ha jo [auto_cenzúra] formában van mert nem tudom milyen játékos ha jo formában van de hery még ugy is lehez valami hasznunkra ha nem megy neki játék!!!
-
- Barça B
Forlan nem jon allitolag most egyezett meg 4eves szerzodes hosszabittasrol ,sokkal joibb lenne ha ezquerro kapna helyet ,tavaji szezonban amit muvelt az nagyon tettsett azonkivul a gallasnak a celsibol nagyon megy mostansag a jatek nem lenne rosz erosites 

- Ramiro
- Barça B
- Kapcsolat:
Damiá most gólt lőtt a hétvégén az Atlético ellen, szerintem jól játszott, ráadásul saját nevelés, bár nem tudom, hogy Frankito majd pont vele fog számolni a jövőben, vagy inkább egy nevesebb focistát vesz.
- Subinho
- Director del Fútbol
ja mégegy:
lampard tuti nem fog ide jönni, ez csak pletyka. másrészről nem is kéne. ő egy robotoló kp. ide teknikás kp.-k kellenek, mint deco, xavi, vagy épp kaká, juninho. ezért nem tud beilleszkedni bommel, vagy nem tudna beilleszkedni ballack... nem ide való. bommel majd a bayernben megmutatja...
a henry-forlan témáról meg annyit, hogy a szezon végén derül ki mi lesz és minden henrytől és a csapat akkori állásától függ majd. forlan meg sztem nem nagy durr, csak tavaly volt egy jó éve. oliveira sokkal jobb playa, csak hát most sérült...

a henry-forlan témáról meg annyit, hogy a szezon végén derül ki mi lesz és minden henrytől és a csapat akkori állásától függ majd. forlan meg sztem nem nagy durr, csak tavaly volt egy jó éve. oliveira sokkal jobb playa, csak hát most sérült...

- Subinho
- Director del Fútbol
ja mégegy:
lampard tuti nem fog ide jönni, ez csak pletyka. másrészről nem is kéne. ő egy robotoló kp. ide teknikás kp.-k kellenek, mint deco, xavi, vagy épp kaká, juninho. ezért nem tud beilleszkedni bommel, vagy nem tudna beilleszkedni ballack... nem ide való. bommel majd a bayernben megmutatja...

- Subinho
- Director del Fútbol
az hogy deco fáradt megértem. sokat dolgozott az utóbbi időben. igazi vezéregyéniség volt. nekem nagyon tetszett a játéka!!!
valdes viszont mibe fárad ki úgy őszintén. csak ácsorog a kapuban, nem hajtja ki a lelkét. amikor meg néha védenie is kell, akkor meg a felét elb*ssza!!!akkor miről beszélünk!!! régóta mondom: valdes csak kényszermegoldás, nem jó kapus. talán azt gondolták a vezetők, nekünk is lesz egy casillasunk... de nem!!! kell ide coupé, vagy frey. na ők igazi bravúrokat tudnak bemutatni!!! ja! és ott van Toldo, aki ugyancsak nem rossz kapus. csak kicsit összekülönbözött mancinival és padoztatja... gondolom gondolkodás nélkül jönne! és ő egyszer már volt célkeresztben, csak nem tudott a barca megegyezni a fiorentinával, így ment az interbe...
mindenesetre a benfica-margit-benfika 2 hét télleg nem lesz egyszerű... jó lett volna pihentetni a jobb playereket a bajnokságban, de egy el classicon nem lehet ezt megtenni...
valdes viszont mibe fárad ki úgy őszintén. csak ácsorog a kapuban, nem hajtja ki a lelkét. amikor meg néha védenie is kell, akkor meg a felét elb*ssza!!!akkor miről beszélünk!!! régóta mondom: valdes csak kényszermegoldás, nem jó kapus. talán azt gondolták a vezetők, nekünk is lesz egy casillasunk... de nem!!! kell ide coupé, vagy frey. na ők igazi bravúrokat tudnak bemutatni!!! ja! és ott van Toldo, aki ugyancsak nem rossz kapus. csak kicsit összekülönbözött mancinival és padoztatja... gondolom gondolkodás nélkül jönne! és ő egyszer már volt célkeresztben, csak nem tudott a barca megegyezni a fiorentinával, így ment az interbe...
mindenesetre a benfica-margit-benfika 2 hét télleg nem lesz egyszerű... jó lett volna pihentetni a jobb playereket a bajnokságban, de egy el classicon nem lehet ezt megtenni...