Mezner2 írta:Nem ertem miert mondjatok azt, hogy 6 meccs alapjan...
A vilag legerosebb bajnoksagaban (francia) is osszehozott 9 golt, erre azert mar az egesz vilag felkapta a fejet :D

Most aztan retteghet Europa

A legszomorubb az, hogy meg igy is inkabb elfogadnam az o idei nyari atigazolasi politikajukat mint a mienket! Ez azert kumma kellemetlen, figyelembe veve, hogy ok is balfalloszok!! Arrol nem is beszelek, hogy melyik csapat mennyiert ertekesiti a hulladekjait ....
A 9 gól mellé összehozott 11 gólpasszt is, mindezt 34 meccsen, tehát a meccsein több, mint a felén szerzett egy pontot a kanadai táblázaton. A Monaco összesen 63 gólt lőtt, tehát majdnem az egyharmadában benne volt. Bár egy darab Monaco meccset sem láttam, a statisztika alapján szerintem elég jó szezonja lehetett.
Szóval nem kell úgy beállítani, mintha egy falábú senki lenne, és a VB-t leszámítva semmit sem tett volna le az asztalra.
Ettől függetlenül én is értelmetlen igazolásnak tartom a jelenlegi Realba, és a féltem is srácot, nehogy [auto_cenzúra] kerüljön, jó pár ígéretes játékos volt a közelmúltban, akiknek nagyon nem tett jót a pályafutásának a madridi kitérő.
Nálunk mostanság sokszor felmerül a kérdés, hogy egy adott játékost LE akar, vagy a vezetőségünk, így most James esetében is kíváncsi lennék, ki akarta igazán.
Sem LE-nek, sem Ancelottinak nem lesz könnyű dolga a frissen igazolt sokmilliós csillagot beépíteni, ami viszont a Real mellett szól, hogy az olasz már bizonyította, hogy világklasszis edző, addig LE ettől még igen messze áll. Persze ott van Pep esete is, de meglepődnék, ha megismétlődne az a sikertörténet.