Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem mondanám,hogy gyorsan elfárad,a Chelsea elleni meccset is végighajtotta!Ádám02 írta:hát pedig larsoon teljesitménye mostanában nagyon jó!!!rugja a golokat csak ugy öreg és elfárad hamar de azért igy is játsza jáékát és a lényeg hogy eredményes!!!!
mondjuk azt én se értettem h miért motta játszik iniesta helyett!iniesta sokkal jobb!támadóbb szellemü,szuper passzokat ad és sokkal jobb a játékban mint a nekem kicsit lassúnak tünő motta!giulyval meg nagy bajban leszünk a benfica ellen!larssonnak kell játszania!(sajna én santitól is sokkal többet vártam szezon elején...)huevos írta:én is imádom a játékát, remek focista lesz ez a srác!Bodi írta: Nem igazán értem,hogy miért nem kezdhetett Iniesta,aki szerintem csodálatos játékos,és teljesen pihent!
szerintem lehetne rá többet számítani a rotálásban
én is imádom a játékát, remek focista lesz ez a srác!Bodi írta: Nem igazán értem,hogy miért nem kezdhetett Iniesta,aki szerintem csodálatos játékos,és teljesen pihent!
A csapat legrosszabbja volt szerintem!Ádám02 írta:és hogy játszott tegnap giuly mert nem láttam a meccste???
ne haragudj, de ez az elejétől a végéig hülyeség!G-Jay írta:Sajna nem láttam a meccset,de ahogy elnézem Valdes megint alakitott! Rijkaard nekem szimpatikus ember, de edzönek 'mit is' ? se ér!!!
Én jobban összeraknám a csapatot!![]()
Nem igaz h nem látja h Oleguer meg Valdes mekkora szerencsetlen... Benitez vagy Murinho rögtön kivágta volna öket! Valami ilyesmi edzö kellene nekünk (habár egyik sem épp a támadásokra épit, de a tudásukhoz hasonlo kéne)