Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem nem ezen múlik! Matyi, ha végignézed a meccseinket, még egyenlőt sem fújtak egy komoly csapat ellen sem, nemhogy nekünk hazait. Én erre nem is számítok. Azt a játékot várom, amivel a csoportmeccsen begyűrtük őket, azt a szenvedélyes, vehemens vízilabdát, az egyetlent, amivel a szerbeket meg lehet verni.S.Agüero írta:Ha nem fújnak nekik a bírók, megverjük őket.
A kis siker is siker!S.Agüero írta:Megvertük a szerbeket!
Utoljára talán 2004-ben vertük meg őket Athénban.
Imádom a vízilabdát, a focinál is jobban, néztem is.Alcantara írta:Nézi valaki a vízilabda EB-t?
Jó kis meccset játszottunk kezdésnek tegnap a spanyolokkal.
Varga Dani nagy formát hozott, a spanyolok partnerek voltak a szép vízilabdában.
Remélem itthon, saját közönség előtt nem aláznak meg a szerbek újra minket, bár most is bombaerősek.
Hátja, kezd kicsit túlzásokba esni a kisgyerek, pár futamot elvihetne azért más is néha (persze leginkább a Dokivisca el barca írta:marquez átmert beast üzemmódba, 7 futam 7 győzelem...![]()
azért milyen komoly volt, sok környi szenvedés után megelőzte dottorét, aztán meg elkezd integetni h esik az eső és visszaesik a 3. helyrevagy ilyenkor vajon van vmi íratlan szabály h esőnél mindenki kézenfogva megy ki cserélni és ugyanabban sorrendben jönnek vissza?
Hátja, ez sikerültvisca el barca írta:uh akkor jól elspoilereztem![]()
Tegnap sajnos nem sikerült, de már itt van a gépemen, a Trónok évzáró után meg is nézem, ha már ennyire hatalmas voltvisca el barca írta:nézte valaki rajtam kivul az évszázad moto gp futamát?miihii benned bízom
![]()
köszi mindenképpen megpróbálomcsababarca írta:barca6 írta:sziasztok:)szeretnék elkezdeni futni, azon belül is a rövidtávot versenyszerűen.De nem tudom érdemes e belevágnom,mert nem tudom hogy a magam 12 másodpercét)100m) egyáltalán lehetne e csökkenteni olyan mértékben... 18 vagyok abszolut 3 éve nem sportolok..
Ha 3 éve nem sportolsz,és 12mp-t futsz százon,akkor menj le akármelyik atlétika klubba,hogy nézzenek meg. Valamennyit biztos lehet faragni,hogy az mire elég kérdéses.
De elég jó idő, ha tényleg nem sportolsz semmit már 3 éve.
barca6 írta:sziasztok:)szeretnék elkezdeni futni, azon belül is a rövidtávot versenyszerűen.De nem tudom érdemes e belevágnom,mert nem tudom hogy a magam 12 másodpercét)100m) egyáltalán lehetne e csökkenteni olyan mértékben... 18 vagyok abszolut 3 éve nem sportolok..