FM on:
Ney-Suárez-Reus
-----Messi-------
-----------Iniesta
--------Busi
Alba-Piké-Bartra/újhátvéd-Alves/újjhv
----------Mats
Messi átvehetné Iniesta helyét,Ini meg hátrébb léphetne 1 sorral osztogatni.
FM off.

aki nem név alapján dönt, hanem egyéb szempontokat is figyelembe veszFeast4 írta:Ki az az edző aki Hummels és Matyi közül Matyi mellett dönt?
Az vagy!danianevem írta:Martino távozása nem a szezon végén dőlt el, jobb esetben már tudta a vezetőség, hogy Enrique jön majd, és ekként próbálnak igazolni. De én naiv és bizakodó vagyokFeast4 írta:Ez a cikk a főoldalon. Biztos LE ragaszkodik Cuadrado-hoz, amikor már azelőtt szóba került mielőtt ide jött volna edzőnek. Egyre jobban azt hiszem, most sem az edző igazol.
Martino távozása nem a szezon végén dőlt el, jobb esetben már tudta a vezetőség, hogy Enrique jön majd, és ekként próbálnak igazolni. De én naiv és bizakodó vagyokFeast4 írta:Ez a cikk a főoldalon. Biztos LE ragaszkodik Cuadrado-hoz, amikor már azelőtt szóba került mielőtt ide jött volna edzőnek. Egyre jobban azt hiszem, most sem az edző igazol.
Erősítés ez az ellenfeleknek, de nem nekünk.Sanama írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/07/29 ... rcelonaban
tehát sok pénzt belőle se lát a csapat
Kizártnak tartom a három védőt. Szerintem egy az egyben Alves helyettesének szánja. Amit mondjuk nem is bánnék, hiszen klasszikus jobbhátvéd érkezése már szinte kizárt, szó sem volt nagyon róla, Cuadrado meg azért Alveshez képest mindenképp előrelépés lenne, a védekezésben azt a szintet legalább lehozná, támadásban meg jelentősen javulnánk vele.S.Agüero írta:LE-nek nagyon kell Cuadrado. Van egy olyan sejtésem, hogy 3 védővel fogunk játszani.![]()
Vagy direkt nem adták a VB előtt, mert tudták, hogy felmegy az ára...kristop írta:pont ugyanaz az eset, mint a realnál james rodriguezt illetőenS.Agüero írta:Amúgy ahhoz képest, hogy a VB előtt még 25-be került volna, már a duplájáról írnak...
ha tényleg kell nekünk a játékos, akkor a vébé előtt még feleennyiért meglehetett volna. de most mi is fizethetünk dupla árat egy kolumbiaiért.
pont ugyanaz az eset, mint a realnál james rodriguezt illetőenS.Agüero írta:Amúgy ahhoz képest, hogy a VB előtt még 25-be került volna, már a duplájáról írnak...
Ha jön egy olcsóbb védő(Agger/Vermaelen), simán lehet 3 védős rendszer. Persze, ha Mascherano-ra a középpályán számít LE, esélytelen, de ha a védelemben fog játszani, elképzelhető.visca el barca írta:nem lesz itt 3 védős rendszer, nincs hozzá elég középső védőnk, nem is értem h nem lehet ezt látni![]()
És az nem zavar, hogy Alba nem jobbszélső?ZBarca írta:Alba lehetne Cuadrado cseréje és ha védekezőbb stílusban játszanánk, akkor feljöhetne...S.Agüero írta:Ja, csak így Albának nincs posztja...
A 3 védős felállásban Albának és Cuadradonak/Alvesnek/Montoyának fontos szerepe van, hiszen nekik kell védekezésben visszazárni a szélen, Rakitic és Mascherano pedig szűr középen. Ebben a felállásban a 4 nagy (Ini, Messi, Ney, Suarez) közül kell kimaradnia valakinek. Suarez eltiltásáig nincs gond, utána meg majd Lucho variálhat az elképzeléseinek megfelelően.S.Agüero írta:Ja, csak így Albának nincs posztja...
Alba lehetne Cuadrado cseréje és ha védekezőbb stílusban játszanánk, akkor feljöhetne...S.Agüero írta:Ja, csak így Albának nincs posztja...
mvik írta:üdv. tudjátok mit nem értek, h mi miért nem tudunk olyan üzleteket kötni játékoseladásban mint a Real, most olvasom h Di Mariaért 80 milliót fizetne a PSG, mi meg egy nagyon jó VB-t produkáló Alexist csak 38-ért adtunk el, pedig szerintem semmivel sem jobb játékos Di Maria mint a chilei. egyébként az Aggeres felvetést én is támogatom mert egy nagyon jó védő (bár egy kicsit sérülékeny).