Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az úgy korrektzola8787 írta:Most is nyomja, megye 2-ben kispályánÉn nem ismertem fel, csak csapattársaim mondták, hogy ő DVTK-s.
Ja persze, így már érthető. De ahogy láthatod, Zola írta, hogy vannak még furcsa dolgokMQuC írta:Akiről én beszélek, ő Takács Marcell, MTK, Újpest, majd Tatabányán játszott, nyilván epizodista volt 16-18 évesen, azóta pedig már csak megye szinten játszik. Nyilván ott is az volt, hogy olyan szerződése volt, ami ezt megengedte. Ha minden héten fix kezdő lett volna, valószínűleg nem ingázhatott volna a kispálya és a mennyei között.
Most is nyomja, megye 2-ben kispályánsalas9 írta:Miért, NBI mellett kispáylázhat? Vagy ez még nyári sztori?
Itt nálunk Győrben, az első osztályú kispáylás csapatokban még az NBIII-s játékos sem játszhat. Sőt, talán még a megyei I-es semMQuC írta:Nem tudom miért van ez így Magyarországon, de simán kispályázhat. Nekem is volt osztálytársam, aki az NB1 mellett tolta.
Miért, NBI mellett kispáylázhat? Vagy ez még nyári sztori?zola8787 írta:Miskolcon kispályás bajnokságban is olyan gyenge, hogy huhh..
Szépen be lettek árazva. Szurkoltam nekik pedig, de totál esélytelenek voltak sajnos. Ekkora, és ennyi védelmi hibát ritkán lát egy meccsen az ember. Pedig azt hittem Szivics össze tudja rakni a védekezést, hát nem sikerült. Voltak kabaré jelenetek, azon az üres kapus kibicsaklós jeleneten még most is nevetek, hatalmas volt.LG írta:Azért amit a Diósgyőr kap, az már alázás. Igaz, hogy csak 3-1-el megy az ellenfél, de gyakorlatilag egykapuzik, és ziccerek sorozatát alakítja ki az ellenfél.![]()
Egyébként van egy olyan sejtésem, hogy a Debrecen is kiesik idegenben.
Szerk: és megint mit csináltak hátul?
Vicces, az viszont egyenesen tragikus, hogy kb semennyire nem nevelnek még csak NB1-es játékosokat sem. Most épp egy horvát védőt vettek, de lehetne sorolni estig, az sok mindent elmondott hogy tavaly amikor feljutottak, újonc csapatként messze a legtöbbet költötték játékosokra, és az egyik legmagasabb volt náluk az átlagéletkor.defender3 írta:Az is vicces, h a Puskás Akadémia az Nb-1-be termeli a játékosakat nem pedig hozzánk meg az Arsenal, Bayern szintű csapatokba. Pedig ezeknek az akadémiáknak az lenne a célja, h a legnagyobb csapatokba játszanak a növendékeik ha az nem megy akkor spanyol, angol, német középcsapatokba utána meg belga, skót, svájci nagycsapatokban, ls csak ezek után kerülhetne szóba, h itthon játszanak.
Nem érdeke a vezetőknek, h történjen változás.danianevem írta:Nem tudom, hogy a válogatott fórumához kellene-e linkelni, de inkább ide fogom. Hiszen a klubok "sikerességének" egyenes következménye a válogatott sikeressége:
http://sportgeza.hu/futball/2014/07/21/akademiai_audit/" target="_blank
A belga cégről annyit érdemes tudni: megpróbálnak teljesen függetlenek, objektívek maradni. Továbbá kb. 10 éve a német és belga focit is felmérték, majd a javaslatokból kiindulva mindkét nemzet helyrerakta a fociját egy évtized alatt...
A magyar történet félő, annyi lesz: jöttek a belgák, azt hiszik megmondják a frankót, de mi tanítottuk meg focizni a világot stb...
A Loki azért komoly sanszot kapott. Ezt a Cliftonville-t illene hazai pályán magabiztosan kiejteni, utána pedig a BATE/Skenderbau párharc győztese következne. Maradjunk annyiban, hogy egyik sem verhetetlen, feltéve, ha nem a kishitű magyar mentalitást visszük pályára(ahogy Horváth Ferenc fogalmazott). Ha a 3. kört is sikerrel vennénk, akkor az EL csoportkör már biztos.LG írta:A Fradi is kikapott, szerintem ki is esnek. A Diósgyőr még most tovább megy, és talán még a Loki is, de nem hinném, hogy az őszt bármelyikük megérné.
Észak-Magyarországban olvastam szóval nem tuti, de például HA továbbjut a DVTK a Lyon-t is kaphatja, vagy a Real Sociedad-otLG írta:A Fradi is kikapott, szerintem ki is esnek. A Diósgyőr még most tovább megy, és talán még a Loki is, de nem hinném, hogy az őszt bármelyikük megérné.zola8787 írta:DVTK 2-0ra nyert idegenben, de azért a Győrt kell adni a tv-ben...
A Fradi is kikapott, szerintem ki is esnek. A Diósgyőr még most tovább megy, és talán még a Loki is, de nem hinném, hogy az őszt bármelyikük megérné.zola8787 írta:DVTK 2-0ra nyert idegenben, de azért a Győrt kell adni a tv-ben...
Nem meglepő, már évek óta vergődik külföldön, de nyilván az edzőivel volt mindig a baj. Folyamatosan azt hallani a perifériára kerülő légiósainktól, hogy ők mindent megtettek, nem értik miért nem számolnak velük stb...Alcantara írta:Idejutott a magyar labdarúgás utóbbi idejének egyik legnagyobb tehetsége!![]()
http://vs.hu/szerzodest-bontott-holland ... medium=rss" target="_blank
DVSC-vel keverted, vagy mivel? A DVTK igaz, hogy Diósgyőrnek hívják, de az olyan városrész Miskolcnak, mint mondjuk Budapestnek Kispest vagy Ferencváros.ZBarca írta:Csak nekem volt furcsa, hogy tegnap a kommentátor a DVTK-t miskolci klubnak hívta?