Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondom hogy levadazta, semmi ilyen.visca el barca írta:sehogy, csak kicsit ugy éreztem a mondadodat, mintha buszkecc (akit láthatólag rühellszSanama írta:es ettol hogy lett sportszerubb, karakteresebb, vezetobb egyen, aki szeretheto?) galád módon levadászta volna az 5ös mezt és h merte ezt.
ha puyol őt választotta, biztos meg van az oka és örülök h nem vmi szerencsevadász kapta.
Annyi koze van, hogy altalaban az ilyen szamokert meg kell dolgozni, mivel olyanok viseltek mint Puyol. Nem osztogatjak csak ugy oda barkinek. Es hozzatartozik hogy valoszinuleg evekig itt fog jatszani meg, evek ota itt jatszik, oltozoben biztos fontos lancszem, hasonlok.Milyen sportszakmai szempontja van egy számnak? Esküszöm nem tudom értelmezni. ( no offenz)
Nem szeretném elvenni a kedvedet az írástól, de az írás, amire reagáltál, ( "hogy nem szeretnél ebben vitába bonyolódni") 3 hónapja született, GT pedig már eltűnt a fórumról is.Alcantara írta:[quote="mess2009]
bevallom, kissé megilletődik az ember, ha az év fórumozójával bonyolódik vitába, de mégis megkockáztatom:
a Busiról írt jellemzésedre(dicshimnusz?) három szó kívánkozik....
Szóval Cuadrado jön és Alvés megy? Oké, megbeszéltük. Hol kell aláírni?palesz77 írta:16-os: Vermaelen; 17-es: Cuadrado (esetleg 22)Lionel85 írta:A 16-oson pedig lehet filózni, ki kapja. Remélem egy új játékos, mondjuk egy középső védő...
Ez a tippem.
Rafinha szerintem 12-es lesz, úgyhogy Bravo megmenekül a söprögető szereptől..Petr írta:A szám kötelez, nincs választási lehetőség, tehát igen. Legalább nő az átlagmagasság 4 centivel.S.Agüero írta: Ezek szerint két kapussal állunk fel, mert a következő Bravo 13-assal.
16-os: Vermaelen; 17-es: Cuadrado (esetleg 22)Lionel85 írta:A 16-oson pedig lehet filózni, ki kapja. Remélem egy új játékos, mondjuk egy középső védő...
S.Agüero írta: Ezek szerint két kapussal állunk fel, mert a következő Bravo 13-assal.
Ezek szerint két kapussal állunk fel, mert a következő Bravo 13-assal.Petr írta:Ne viccelj már...gg86 írta:9 - Suarez (Most akkor amíg nem játszhat 10-en fogunk felállni?)
Megy tovább a sor.
Olyan érdekes(), hogy sokan ekkora jelentőséget tulajdonítanak egy számnak..
Ne viccelj már...gg86 írta:9 - Suarez (Most akkor amíg nem játszhat 10-en fogunk felállni?)
Neked Busi a mániád, komolyan, sajnállak. Nem is értem, hogy hogyan nem lehetett kezdő Puyol az 5-ös mezével a szezon nagy részében.Yokozuna írta:Ez a mezszám már megint azt jelenti, hogy nem lehet kihagyni a csapatból ezt az embert. Szerintem a csapat kerékkötője, sem elől, sem hátul nem képes kiemelkedő teljesítményre, de valahogy senki nem mer hozzá nyúlni, és kirakni a kispadra, ahová való.
A régi, mihamarabb elfelejtendő stílus utolsó megkövesedett képviselője. Hogy lehet Puyollal egy napon említeni ezt a színészt?
Miért jelentené azt??? Gondolkodjunk már emberek könyörgöm.. Fabregas kihagyhatatlan volt a 4-essel? Vagy ha most számít a szám, akkor egyszerre fog Rakitic, Busi, Xavi, Ini és Masch is játszani? Csak mert mindegyik legendás szám a klub történetében..Yokozuna írta:Ez a mezszám már megint azt jelenti, hogy nem lehet kihagyni a csapatból ezt az embert. Szerintem a csapat kerékkötője, sem elől, sem hátul nem képes kiemelkedő teljesítményre, de valahogy senki nem mer hozzá nyúlni, és kirakni a kispadra, ahová való.
A régi, mihamarabb elfelejtendő stílus utolsó megkövesedett képviselője. Hogy lehet Puyollal egy napon említeni ezt a színészt?
Ennyi erővel ha Bartra kapta volna meg, akkor ő lett volna a kezdő középhátvéd? Vagy Rakitic kihagyhatatlan lesz, mert Pep legendás mezében fog játszani?MessiCesc írta:Gondolom akkor ő marad a kezdőben, és Masche-nak annyi.... Ha már Puyí mezszámát adják neki nem hiszem hogy padra űzik.
Ettől tartok én is. Attól meg még jobban, hogy Mascheranora elsősorban ismét védőként fogunk számítani. Azért remélem nem így lesz, és LE engedi, hogy versenyhelyzet legyen a középpályán, vkp poszton is.MessiCesc írta:Gondolom akkor ő marad a kezdőben, és Masche-nak annyi.... Ha már Puyí mezszámát adják neki nem hiszem hogy padra űzik.
Egyáltalán nem dicshimnusz amit olvastál, annak ellenére, hogy nem vagyok hatalmas Busquets-fan. Nem képes hatékonyan szűrni? Könyörgöm egyedül volt erre a szerepre mert egy közepesen kontrázó csapat is fél perc alatt áthámozta magát Xavin és Inin. Semmi védekezés, zavarás nem volt előtte, ezt egy ember nem tudja megoldani. Amíg ment valamilyen csapatvédekezés, már a saját térfelén letámadtuk az ellenfelet meg lehetett figyelni mennyire más volt, ráadásul a védők sem mozogtak már kicsi feljebb, hogy besegítsenek, mert Alves (és olykor Alba) miatt úgy is kevesen maradtak.mess2009 írta: a Busiról írt jellemzésedre(dicshimnusz?) három szó kívánkozik: bár igaz lenne.az én olvasatomban az ő játékára elsősorban az a jellemző, hogy : nem képes hatékonyan szűrni egyetlen olyan csapat ellen sem, ahol a támadásokban van kreativitás és gyorsaság, mert nem elég gyors és nem elég robbanékony a fordulásokhoz. az hogy képes lezárni passzsávokat? igen ha az elég kiszámítható és elég lassú! az a terület ahol ő elemében van a középpálya azon része, amit (tudatosan, vagy kényszerből ) átengednek nekünk, ahol nem történik semmi azon túl, hogy passzolgatunk oda vissza, keresztbe, de minek?! írtam már vele kapcsolatban hogy mivel a hátra és oldalpasszoknak ő a leggyakoribb célpontja szinte beidegzetté vált a támadások lassításában!
természetesen mindenki tudja,
Milyen sportszakmai szempontja van egy számnak? Esküszöm nem tudom értelmezni. ( no offenz)Sanama írta:Sportszakmailag meg oke, .
sehogy, csak kicsit ugy éreztem a mondadodat, mintha buszkecc (akit láthatólag rühellszSanama írta:es ettol hogy lett sportszerubb, karakteresebb, vezetobb egyen, aki szeretheto?
es ettol hogy lett sportszerubb, karakteresebb, vezetobb egyen, aki szeretheto?visca el barca írta:azért kicsit másabb a kép hogy nem ő választotta, hanem puyol adta neki.Sanama írta:Nem orulok, hogy o viseli Puyol mezszamat... Sportszakmailag meg oke, mert hosszu tavon itt lesz a srac, de sajnos nem egy Puyol fele karakter sem viselkedesben, sem sportszerusegben, sem semmiben.
azért kicsit másabb a kép hogy nem ő választotta, hanem puyol adta neki.Sanama írta:Nem orulok, hogy o viseli Puyol mezszamat... Sportszakmailag meg oke, mert hosszu tavon itt lesz a srac, de sajnos nem egy Puyol fele karakter sem viselkedesben, sem sportszerusegben, sem semmiben.