Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Ha megnézzük RMCF-et igazán nem lehet hova sorolni. Nagyon ért a focihoz. A két fórumot egybevéve senki nem ért hozzá olyan jól...de az a stílus...
mondjuk azért Ti is kicsit haza beszéltek, mert közel sem olyan vészes a helyzet, de tény, hogy sok a fb szintü felhasználó senkit meg ne bántva. Ha azok átmennének az FB-re kommentelni, máris más lenne a színvonal.
mondjuk itt legalább nincs olyan 2 hangadó, akik a nap 24 órájában csak azt keresik, h messi mikor parkolt tilosba és máris posztolják vérben forgó szemekkel, a többi meg csak bégetve megy utánuk.Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Ha megnézzük RMCF-et igazán nem lehet hova sorolni. Nagyon ért a focihoz. A két fórumot egybevéve senki nem ért hozzá olyan jól...de az a stílus...
mondjuk azért Ti is kicsit haza beszéltek, mert közel sem olyan vészes a helyzet, de tény, hogy sok a fb szintü felhasználó senkit meg ne bántva. Ha azok átmennének az FB-re kommentelni, máris más lenne a színvonal.
Azt írtam, hogy "jól átnézek", magyarra fordítva fogom magam, és jól átmegyek a madridista fórumra.Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Természetesen én is erre gondoltam, de igen, vannak normális arcok. Ferninho is normális tud maradni amellett, hogy ha kell, karakánul kiáll az igazáért, de nem tolja orrba-szájba a lekezelő meg provokálós szövegeket. Meg a Daffy, aki már nem igazán aktív. Örülök, hogy valaki a helyén látja a dolgokat, és most sem az elfogultság beszél belőlem, amiért igazat adtál... Ha valaki a helyén tudja kezelni a dolgokat, mint pl. két csapat rivalizálását, annak sosem lesz igazi konfliktusa, mert végig normális marad. Viszont aki sportot űz a másik alázásából ott, ahol éri, és elhatalmasodik rajta bármiféle gyűlölet, annak a fejében nincs rendben valami. Ez a madridista fórum aktív felhasználóinak többségére igaz, de még egyszer mondom, találok teljesen rendben lévő stílusú, objektív kommenteket is, ha néha-néha jól átnézek.Realboy94 írta:Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.hank1ee írta:A két fórum ég és föld, és most rohadtul elfogulatlan voltam...sadudetam írta:Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
Egytől-egyig zseniális, de Balotellié a legnagyobb, konkrétan olyan, mint egy tarajos vízilóZBarca írta:...
Párszor át szoktam menni és megnézni, hogy miket írnak, néha olyan dolgokat is észrevesznek, amiket mi nem. Ezért elég hasznos tud lenni a dolog. Abban viszont adom, amit írsz, hogy a néhány értelmes ember hozzászólásain kívül csak az utálatot és a folyamatosan gyűlölködést látom. Ennek mi értelme...? Azt nem tudom.Realboy94 írta:Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.
Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.hank1ee írta:A két fórum ég és föld, és most rohadtul elfogulatlan voltam...sadudetam írta:Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
A két fórum ég és föld, és most rohadtul elfogulatlan voltam...sadudetam írta:Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
Szerintem ez nagyon szörnyű!palesz77 írta:Hoztam nektek egy videót a túloldalról..Tudom, hogy Real Madrid meg minden, de ezt szerintem vétek emiatt nem megnézni.. Nem tudom mikor láttam ennyire jó videót youtubeon utoljára, a zenék, a képek, a szövegek.. Nagyon össze lett rakva, 'leboakatio'-tól láttam hasonló munkát talán legutoljára.. Hatalmas gratula a készítőjének!
![]()
La Décima - The Story So Far
4:20-tól az a rész a gólig..
Ez egy mestermű. Nagyszerű videó a világ legnagyobb múltú klubjáról (a félreértések elkerülése végett ezt mindenki magában fogalmazza meg). Azt gondolom, hogy tavaly a legjobb csapat ült Európa trónjára a legszervezettebb ellen, és megszerezték ezzel a hőn áhított tizediket, amire olyan rég vártak... Büszkék lehetnek rájuk a szurkolók. De mi is büszkék vagyunk a Barcelonára... Büszkék vagyunk a filozófiára. Az öntudatra. A La Masiára. Kubalára, Cziborra, Kocsisra. A múltunkra, a sikereinkre, az Aranylabdásainkra, az Aranycipőseinkre. A Les Cortsra, a Camp Noura. A Blaugranára. Büszkék vagyunk, hogy egy olyan remek csapat ellen vesszük föl a kesztyűt évről évre, egész történelmünk során, amelyiket ezen a videón láthatjuk, ami bemutatja, miért több a futball egy sportnál, és miért ez a mindenünk... És ami természetesen nem maradhat ki:palesz77 írta:Hoztam nektek egy videót a túloldalról..Tudom, hogy Real Madrid meg minden, de ezt szerintem vétek emiatt nem megnézni.. Nem tudom mikor láttam ennyire jó videót youtubeon utoljára, a zenék, a képek, a szövegek.. Nagyon össze lett rakva, 'leboakatio'-tól láttam hasonló munkát talán legutoljára.. Hatalmas gratula a készítőjének!
![]()
La Décima - The Story So Far
4:20-tól az a rész a gólig..
Mik vannakXanthor írta:Az Adidas az ESPN-nek megerősítette, hogy a médiában megjelent számok a James mezek eladásáról erősen túlzóak. Milyen meglepő, hogy mégse adtak el 48 óra alatt 345 ezer mezt.![]()
http://www.espndeportes.com/news/story/ ... -rodriguez" target="_blank
Elég ha hiszel benne és akkor úgy van...Erxy írta:Mondjuk aki akár egy pillanatra is elhitte ezeket a számokat az nagyon gyorsan szégyellje el magát![]()
Na meglett a napi "aRealalegjobbésazegyetlen" "hír" is a Marcán. Amúgy most komolyan át kellett photoshoppolni a képeket csak hogy itt is a Real drukkerek legyenek fölényben?Capon írta:![]()
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... al-2354477" target="_blank
Ennek mi értelme, kit akarnak ezzel megtéveszteni, a nyugdíjas kevesebbet net előtt ülő szurkolóikat vagy kiket?
Legalább az eredményt helyesen hozták le vagy a "hazai" pályán simán nyert a csapat?
Miért is tennének ilyet ??? Hisz mindenki tudja , hogy a Marca a barca szócsöveCapon írta:![]()
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... al-2354477" target="_blank
Ennek mi értelme, kit akarnak ezzel megtéveszteni, a nyugdíjas kevesebbet net előtt ülő szurkolóikat vagy kiket?
Legalább az eredményt helyesen hozták le vagy a "hazai" pályán simán nyert a csapat?
Van különbség a vicc és a provokáció között . Erxy viccesen megjegyezte , hogy mi tavaly az első meccsen kitömtük a Levantét ahol Navas védett ( de a gólokról ő nem tehetett ) ez rohadtul nem volt provokáció de amit te írtál az a tárgytól totál eltérő dolog volt amivel egyértelműen provokálni akartál . Vitatkozni lehet mint ahogy ezt normálisan teszi pár madridista itt de az általad művelt feszültségkeltésnek nincs semmi értelme .GonzalezRaul írta:Vicces, hogy ezt írod, mert pont TE dobtad fel a labdát és provokáltál az azelőtti hozzászólásoddal.Erxy írta:van egy rossz hírem: Valdesnél gyengébb kapus.GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!
https://www.youtube.com/watch?v=r3PJDMo3uTo" target="_blank
viszont neked minden második hsz-ed provokáló, kíváncsi vagyok hogy még mennyi ideig emelheted fórumunk színvonalát..Mind1.
Számomra se volt ismeretlen , én akkor figyeltem fel rá amikor Valenciában játszottunk a Levante ellen és ott nagyon magabiztos teljesítményt hozott https://www.youtube.com/watch?v=nAZfePIT7S0 a meccset nem is tudtuk megnyerni ( 1-1 lett ) . Aztán rá két-három napra játszottunk ellenük a kupában de ott már nem ő védett és nyertünk is simán .StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
az, hogy szüksége volt-e...Barcaman1993 írta: Azt kihagytam a mondandómból, hogy ugye ennek a 2 csapatnak (Barca, Atleti) mindenképpen szüksége volt új kapusra. Ő egyértelműen világklasszis szintet képvisel és olcsó is volt. Ezzel szemben Oblak kicsit zsákbamacska (nyilván egyébként jó kapus), Bravot én meg egy picivel gyengébbnek tartom. Kézenfekvő lett volna akármelyik csapatnak leigazolnia. Továbbá az is egyértelmű, hogy a Realnak nem volt szüksége új kapusra.
ha meg Iker menne el, akkor meg jönne, hogy így bánnak a legendákkal... mindenféleképpen lenne valami, akármelyik is igazol el.
Ne ez az, amit nem értek. Ok, kialakult ez a helyzet, nem tudták kezelni. Ezt elfogadom. De erre elküldik a jobb kapust és egy újabb világsztárt hoznak a helyére. Kicsit csöbörből vödörbe érzésem van. Ez mitől lesz jobb szituáció az előzőnél?